Şimdi Ara

Sakat Bırakmadan Öldüren Aşırı Doz İlaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
121.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1112211.com -- 19 Temmuz 2014; 16:39:52 >

• Ne çok ölmek isteyen var arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2kutu apranax

• quote:

Orijinalden alıntı: enes122

2kutu apranax
    2 kutu apranax plus yada bana para ver geliyim öldürüym seni
  • Yuksek doz kaliteli bonzai olum tribine gir ve ol kafasinida yasarsin hem yuksek doz diyorum abart

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer31

Özellikle tıpçı veya eczacı arkadaşların cevaplamasını istiyorum çünkü ciddi bir mesele kulaktan dolma bilgilerle cevap verilmesin ya da uçuk kaçık fikirler değil sade uygulanabilir basit olsun lütfen. Hızlı kana karışması için ezilip dil altına atılan hap da olabilir fakat direk beyni etkilemesi lazım, reçetesiz satılan sinir sistemini etkileyen bir ilaç var mı bildiğiniz fiyatı önemli değil ya da suyla değil de neyle alırsak daha etkili olur alkolse hangi tür olması gerek, bilgilendirirseniz çok sevinirim. Buyrun başlayalım.

ötenazi diye bi yöntem var kardeş. iğneyi vuruyolar 1 dakka içinde acısız tınısız gidiyon. ama bu yöntemi aşırı hasta olanlara yapıyolar mesela adamın elleri yoktyr kolları yoktur ve hayattan bıkmıştır yaşancak halde değildir. ötenazi yaptırır. mesela şizofrendir ve tedavi edilemicek kadar ileri düzeydedir gider ötenazi yaptırır. yalnız Türkiye de yapılıyo mu bilmiyorum ama İsviçre de yapılıyodu galiba tam hatırlamıyorum

• Kara mamba dolu havuza atla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babhomet2

Yuksek doz kaliteli bonzai olum tribine gir ve ol kafasinida yasarsin hem yuksek doz diyorum abart
    Kan sulandırıcı içip bilekleri kes 20 dakkaya meftasın
  • Otenazi artik etik olarak dogru gorulmuyor ve dunyada kabul edilmiyor su anda bildigim kadariyla. Bence ne yap biliyor musun. İnternette uc sinirlarda bi char sitesine gir birisinin ogle yemegi olmak istiyorum de. Hemde eglenceli. Yemek olmak nasil bi duygu onu da ogrenirsin. Hikayesi de var wiki de mein teil diye arat ve okuyun mutlakaaa.

• Potasyum kesinlikle.

• Polisi aradım evlat
  • Adam ciddi ciddi ölse yalnız mahkeme.avi

• Neden soda şişesini üstüne oturup ölmeyi beklemiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Kan sulandırıcı içip bilekleri kes 20 dakkaya meftasın

Alıntıları Göster
    lise çıkışında sevgiline mi laf attılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Neden soda şişesini üstüne oturup ölmeyi beklemiyorsun
    tıpçıyım ama henüz o üniteyi işlemedik
  • Sakal bırakmadan diye okudum.

• laf atanı mı zehirlicen diye sormuştum çok sabırlıymışsın falan filan hikaye bilader bunlar herkes isterdi zengin bir hanede doğup; sınav, özgüven, sosyal ya da maddi kaygı çekmeden g.tünü yayarak yaşamayı ama herkes katlanabiliyorsa dertlere sen de s.ke s.ke katlanıcan. karı kız sorunu dediğinde herkes için basit bir ergenlik meselesi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu44

laf atanı mı zehirlicen diye sormuştum çok sabırlıymışsın falan filan hikaye bilader bunlar herkes isterdi zengin bir hanede doğup; sınav, özgüven, sosyal ya da maddi kaygı çekmeden g.tünü yayarak yaşamayı ama herkes katlanabiliyorsa dertlere sen de s.ke s.ke katlanıcan. karı kız sorunu dediğinde herkes için basit bir ergenlik meselesi değil.
    Ben 70-80 yaşındakilerden daha çok sabrettiğimi düşünüyorum demiş bir de. La şurada hayat hikayemi anlatmaya kalksam senin kafaya göre bi 7 kez falan intihar etmiş olmam lazım. Millet gezip tozarken ben ne ağrılar ne acılar çekiyordum gardaş. Ama hayat o anlar değildir. Hayat o anlardan çıkarımlar yapıp devam etmektir. Kendi becerilerini çoğunluğun becerileriyle kıyaslayamazsın. Bak Einstein'ın duruma uyan bir sözü var;
    "Aslında herkes zekidir. Fakat eğer bir balığı ağaca tırmanma kabiliyetine göre değerlendirirseniz, tüm hayatını aptal olduğunu zannederek geçirir."
    Sen aptal mısın yani? Veya "loser" mısın? Hayır. Sadece daha neyde yetenekli veya istekli olduğunu bulamamışsın. Emin ol onu bulduğunda hayat bu kadar kötü görünmeyecek.

Herkesin dünyada belirli bir görevi, bir amacı vardır. Şu anda bulamadığın için olmadığını düşünme sakın. Senin yerin bu büyük düzenin içinde bir yerde ve onu bulana kadar vaz geçemezsin. Çünkü sen de bilmemnerenin başkanı kadar önemlisin bu dünya için.

Şimdi yapman gereken pes edip ölmek değil. Onu korkaklar yapar. Bak "yeteneksizler", "ezikler" vb. demedim. Korkaklar dedim. Çünkü korku en büyük düşmandır. Gidip amacını bul demiştim ya, "amacımı bulamamaktan korkuyorum" demeyeceksin. "Amacımı bulacağım" diyeceksin. Sen de en az herhangi bir insan kadar yırtıcısın. Onu alana kadar asla vaz geçme.

Pşt şampiyon konuşmak istersen PM atabilirsin. Sabaha kadar da ölmeye falan kalkışma lan uykum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storyteller -- 16 Haziran 2014; 1:20:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Storyteller

Ben 70-80 yaşındakilerden daha çok sabrettiğimi düşünüyorum demiş bir de. La şurada hayat hikayemi anlatmaya kalksam senin kafaya göre bi 7 kez falan intihar etmiş olmam lazım. Millet gezip tozarken ben ne ağrılar ne acılar çekiyordum gardaş. Ama hayat o anlar değildir. Hayat o anlardan çıkarımlar yapıp devam etmektir. Kendi becerilerini çoğunluğun becerileriyle kıyaslayamazsın. Bak Einstein'ın duruma uyan bir sözü var;
    "Aslında herkes zekidir. Fakat eğer bir balığı ağaca tırmanma kabiliyetine göre değerlendirirseniz, tüm hayatını aptal olduğunu zannederek geçirir."
    Sen aptal mısın yani? Veya "loser" mısın? Hayır. Sadece daha neyde yetenekli veya istekli olduğunu bulamamışsın. Emin ol onu bulduğunda hayat bu kadar kötü görünmeyecek.

Herkesin dünyada belirli bir görevi, bir amacı vardır. Şu anda bulamadığın için olmadığını düşünme sakın. Senin yerin bu büyük düzenin içinde bir yerde ve onu bulana kadar vaz geçemezsin. Çünkü sen de bilmemnerenin başkanı kadar önemlisin bu dünya için.

Şimdi yapman gereken pes edip ölmek değil. Onu korkaklar yapar. Bak "yeteneksizler", "ezikler" vb. demedim. Korkaklar dedim. Çünkü korku en büyük düşmandır. Gidip amacını bul demiştim ya, "amacımı bulamamaktan korkuyorum" demeyeceksin. "Amacımı bulacağım" diyeceksin. Sen de en az herhangi bir insan kadar yırtıcısın. Onu alana kadar asla vaz geçme.

Pşt şampiyon konuşmak istersen PM atabilirsin. Sabaha kadar da ölmeye falan kalkışma lan uykum var

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Müptela12345

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer31

Özellikle tıpçı veya eczacı arkadaşların cevaplamasını istiyorum çünkü ciddi bir mesele kulaktan dolma bilgilerle cevap verilmesin ya da uçuk kaçık fikirler değil sade uygulanabilir basit olsun lütfen. Hızlı kana karışması için ezilip dil altına atılan hap da olabilir fakat direk beyni etkilemesi lazım, reçetesiz satılan sinir sistemini etkileyen bir ilaç var mı bildiğiniz fiyatı önemli değil ya da suyla değil de neyle alırsak daha etkili olur alkolse hangi tür olması gerek, bilgilendirirseniz çok sevinirim. Buyrun başlayalım.

ötenazi diye bi yöntem var kardeş. iğneyi vuruyolar 1 dakka içinde acısız tınısız gidiyon. ama bu yöntemi aşırı hasta olanlara yapıyolar mesela adamın elleri yoktyr kolları yoktur ve hayattan bıkmıştır yaşancak halde değildir. ötenazi yaptırır. mesela şizofrendir ve tedavi edilemicek kadar ileri düzeydedir gider ötenazi yaptırır. yalnız Türkiye de yapılıyo mu bilmiyorum ama İsviçre de yapılıyodu galiba tam hatırlamıyorum

Ötenazi Türkiyede yasak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.