Arkadaşlar merhaba, https://sakhalin.rest/istanbul/tr Mekan uçuyor resmen A’dan Z’ye kalite. İçeri girer girmez konsept sizi etkisi altına alıyor. Menü zengin, şarap seçenekleri çok fazla hepsini çekmedim. Alınan hizmet, servis üst düzey. Önden ikramlar geliyor. Su zaten direkt konuyor, kaçarı yok :) :) Ama suyu en güzel satan yer burasıydı. Diğer yerlerde direkt konurken burada Suyunızu nasıl alırsınız Gazlı mı gazsız mı ? Soğuk mu oda sıcaklığında mı diye kibarca soruluyor. Garsonlar çok iyi eğitimli, kibar. Herhangi bir ürüne karşı alerjimiz olup olmadığını garsonlar bizzat sordu. Genelde menü altına yazarlar, kimse sormaz. Baş aşçı, Şef vladimir mukhin, michelin yıldızlı bir şef. Levrek suluydu, beğendim. Suşilerin sarım kalitesi ve lezzeti güzeldi. Tiramisu sunumu harikaydı. Finalde ikram çikolata kaplı dondurma servis edildi. Yemeğe başladığım sırada restoranta Şeyma Şubaşı geldi kız arkadaşıyla. Onun paylaşımınıda konuya ekleyeceğim. Mekanı şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim