Şimdi Ara

SAkIn 2 kisi Oynamayin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [>:Evet arkadaslar siz siz olun 2 kisi oynamayın..Bugun onun yüzünden oyunu tamamiyle bıraktım ..Aptal ortak arkadasım shard 8 arkadasına göstermek icin 999999 dan ıssız yere koymus o da çekince KAldiM ortada ..lanet OLsun daha ben napİm emek bosa gitti .... benim yaptıgım hataya sakın düsmeyin özellikle para sakın wermeiN bu oyuna ...allahtan ben cok para wermedim..Bi de defalarca söylüyorum yalnız basınıza oynayın...

• geçmiş olsun +8 bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ya var ya yokk

geçmiş olsun +8 bir de
    Geçmiş oLsun Arkadaşım Bu Oyun İçin Üzülmeye değmez sende kurtuldun işte

• 22 yasındaki adam Böle aglar işte bu oyun icin...LAnet olsun böle oyuna shard 8 ne zorluklarla aldıM insanlar ölmüs artık gelecek nesili düsünemiorum 1 ytl icin adam öldürürler bunlar adi serefsizler
  • quote:

geçmiş olsun +8 bir de
    duydum tüğlerim diklen diken oldu shrd +8 ne demek yw geçmiş olsun
  • quote:

geçmiş olsun +8 bir de
    o arkadaşın oyunu hala öğrenememiş...
  • quote:

geçmiş olsun +8 bir de
    Baba gitmiş resmen +8 Shard ya way anasını işte zaten merchant a en fazla 999999999 m den koyabılıyorsun o işi batırıyo senın adına üzüldüm o enayi arkadaşını da bi temiz dövmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: cezaoguz07

Baba gitmiş resmen +8 Shard ya way anasını işte zaten merchant a en fazla 999999999 m den koyabılıyorsun o işi batırıyo senın adına üzüldüm o enayi arkadaşını da bi temiz dövmek lazım

Alıntıları Göster
    Gecmiş olsun

• artık dövsem ne yapcam gecmiste kaldi...Geriye kalan itemleri satıcam chari da satip kurtulacam bu oyndan..2 seneden beri zevk alarak oynuyodumm ama bu son saatte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaoguz07

Alıntıları Göster
    adamlar 1 oyun için ailesini satcaklar nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: By_ScOuT

Gecmiş olsun

Alıntıları Göster
    cok uzuldum gecmıs olsun bugun de salagın teki cypher de yapıyodu yani dun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaBeaT

o arkadaşın oyunu hala öğrenememiş...

Alıntıları Göster
    bide bizim karşımıza çıksa böyle pazarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_ScOuT

Gecmiş olsun

Alıntıları Göster
    bu oynadğın arkadaşım oyunu bilmiyor mu çocuk mu +8 Shard gibi bir item merchanta konulur mu yaw trade de gösterseymiş yazık walla iteme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo33

cok uzuldum gecmıs olsun bugun de salagın teki cypher de yapıyodu yani dun

Alıntıları Göster
    evt öle hatalar yapılıyor bi keresinde adamın biri bana göstermek için +8 raptor +7 shard dual +8 md +7 md koydu pazara
    para yoktu çekemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

bu oynadğın arkadaşım oyunu bilmiyor mu çocuk mu +8 Shard gibi bir item merchanta konulur mu yaw trade de gösterseymiş yazık walla iteme

Alıntıları Göster
    Kardeş K. Bakma Ama Hata Sende Ben Senin Durumuna Düşmemek İçin Şifreyi kuzenime bile wermiyorum ...
  • çalıştıgım icin kasamıyodum..O yüzden kanka dedigim arka werdim o da bana bunu yapti...Benim yaptıgım salaklıga düsmeyin sakın ewet ben haksızım böle mallık yapip sifreyi wermeseydimm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Kardeş K. Bakma Ama Hata Sende Ben Senin Durumuna Düşmemek İçin Şifreyi kuzenime bile wermiyorum ...

Alıntıları Göster
    bende kmseye bişeyimi vermem!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Alıntıları Göster
    Neden tradeden göstermemiş? Şahsen ben inanmadım bu hikayeye :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tromsø

Neden tradeden göstermemiş? Şahsen ben inanmadım bu hikayeye :S

Alıntıları Göster
    vermemek lazım orda burda giriyolar hele int cafelerde
    int cafelerde giren ark lar pc nin başına geçince önce bi res atsınlar makina eski haline gelsin öyle girin bence sizden öncekiler tek tık gibi programlar kullanmış olabilir;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _elma_

vermemek lazım orda burda giriyolar hele int cafelerde
    int cafelerde giren ark lar pc nin başına geçince önce bi res atsınlar makina eski haline gelsin öyle girin bence sizden öncekiler tek tık gibi programlar kullanmış olabilir;)

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.