Şimdi Ara

sakın alt konudaki gibi sizde ucuz bi şeyi 999999999 e satmayın yoksa sonunuz benim gibi olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alt konuda oldugu gibi bende 999999999 e mana pot sattım ama sonuç ban 2 saatir oyuna giremiyorum sakın aynı hataya düşmeyin gitti güzelim char

• iide neden banlansın kı 99m e sattıgın için cok sacma.

oyuna gırerken blocked yazısı cıkıyormu.yanı nerden anladın banlandıgını?bıde nerde sattın potu

anlamadıgım sey neden 999mden potları alıyolar pazarda bı cok ıtem varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hewalE -- 28 Şubat 2006; 0:11:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hewalE

iide neden banlansın kı 99m e sattıgın için cok sacma.

oyuna gırerken blocked yazısı cıkıyormu.yanı nerden anladın banlandıgını?bıde nerde sattın potu

+1 serverlar down su an acaba karıstırmıs olmaayasın?
  • quote:

kardeşim altta bi topic var okursan görürsün neden sattıgımı konuya gelince sadece oynadıgım server arese giremiyorum diger serverlara giriyorum aresi sectigimde garip garip yazılar cıkıyo(bu non-premiumdan da kötü)sonuç olarak BAN landım
  • quote:

Orjinalden alıntı: assaisianarceryy

alt konuda oldugu gibi bende 999999999 e mana pot sattım ama sonuç ban 2 saatir oyuna giremiyorum sakın aynı hataya düşmeyin gitti güzelim char

2 saattir internet bağlantılarında problem vardı şimdide serverlarda düzenleme var bilip bilmeden saçma şeyler yazma burayao zmn item satmayalım hiç

• quote:

Orjinalden alıntı: mc_caner

quote:

alt konuda oldugu gibi bende 999999999 e mana pot sattım ama sonuç ban 2 saatir oyuna giremiyorum sakın aynı hataya düşmeyin gitti güzelim char

2 saattir internet bağlantılarında problem vardı şimdide serverlarda düzenleme var bilip bilmeden saçma şeyler yazma burayao zmn item satmayalım hiç

kardeşim benim yanımda bir arkadaşda banlandı 1 hafta önce o yüzden banlanmanın nasıl bişey oldugunu biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assaisianarceryy -- 28 Şubat 2006; 0:19:19 >

• kardes bıldıgım kadarıyla ban olayında server banı dıe bısey yok:)

banlanırsan eger ya ıd ve sıfreyı gırınce ıd blocked yazar yada charı secerken dc verır.

sen o yazıyı serverlar acılınca bı ss yle koysan buraya ıyı olur yada hatırlıyosan o yazıyı buraya yaz
  • ya walla telekoma mı soveyim adsl emli soveyim bilemedim.. .
    girebilen warmı oyuna
  • hatırlamıyorum şu an yazıyı serverler açılsın koyarım
  • ole bısı olması ımkansız cunku account banlanınca tum charlar gıdıor ben bılıorum tecrubelıyım cunku
  • bende tecrübeliyim arkadaş yanımda banlandı sadece aresi şeçtigimde disconnect veriyo diger bütün serverlara girebiliyodum dün server lar kapanmadan önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assaisianarceryy -- 28 Şubat 2006; 8:45:08 >
  • saçma bişe gerizekalının teki 999 m ye mana alıyosa satan adamın suçu ne? Ama belkide adamın manayı gm aldı sonrada kazıklandığını anlayınca yedin
  • komedisiniz ya
  • bizim arkadasta dun 2 tane +7 Mirage`yi 30 M a aLdi Ayrica Ayni Kisiden +7 Chitin SheLL`ide 100 M na...

Şimdi BunLar Dupemi Yoksa Satan Kişi Oyundan Bikmişta Comertlikmi Yapiyor :)

Valla Ben BirŞey anlamadim

Arkadas Tek Mirageyi Satti 600 M na...

Satan Kişiye Gecmis Olsun
  • quote:

quote:

kardeşim altta bi topic var okursan görürsün neden sattıgımı konuya gelince sadece oynadıgım server arese giremiyorum diger serverlara giriyorum aresi sectigimde garip garip yazılar cıkıyo(bu non-premiumdan da kötü)sonuç olarak BAN landım

ALT KONUYA BAKTIM BİŞEY BULAMADIM. NEDEN POT SATMAKTAN BANLANASIN ANLAMADIM.

• senin gibisini ilk defa duyuyom
  • alakaya bak çay demle ondada fiyat sınırımı var allalalaa istersem 100000000 gb ye veririm sen banlanmamışındır serverlar full buaralar sonra tekrar dne
  • ARKADAŞLAR BİR CHAR VEYA KARAKTER BAN YERSE ACCONNT TAMEMEN BANLANİYOR BİRAKİN DİEZ GİRMEYİ ARES GİRMEYİ LOGİN BİLE OLAMİYORSUNUZ KİM DEMİŞ BERAMUSTA BAN YEDİ ARKADAŞ AMA DİEZ GİRER DİYE ÖLE MANTIKMI OLUR BAN YEDİNMİ LOGİN OLAMİYORSUN CHAR YALAN OLUYOR TŞK EDERİM
  • dielim shardın war 999 m den satamıcan mı ne saçma bi topic ya 999m den eşya satınca nası banlanıon ??????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.