Şimdi Ara

Sakın czde nova town yapmayın beyler..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslarla Nova Town yapıyoruz bug felam yok tankımız var bırden dc olduk ve your account is blocked yazdı.. kısaca banlandım..yazıklar olsun boyle oyuna hakkımızla np kasmakta sorun oldu

• Gecmiş olsun senin adına üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan.

Gecmiş olsun senin adına üzüldüm
    nova town hakla np kasmaksa geçmiş olsun orda biri mal mal dursun magelerde town a girisn oturan pot alan buffsız atack olmayanları kessin ama ban yemen gerekezdi sadece orda ex. kaybetmen yeterliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmanokumus

nova town hakla np kasmaksa geçmiş olsun orda biri mal mal dursun magelerde town a girisn oturan pot alan buffsız atack olmayanları kessin ama ban yemen gerekezdi sadece orda ex. kaybetmen yeterliydi

Alıntıları Göster
    nowa towndan bann olmas sen başka bişiden yemişinbis hergün kaç kere yapıoz

• quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

Alıntıları Göster
    Yetti kardeşim Cz ye nezman kafama yedğim nova ile illa yatıyorum birileri dur desin şuna Np kalmıcak yokksa Nova Town kurbanı olacz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Russian

Yetti kardeşim Cz ye nezman kafama yedğim nova ile illa yatıyorum birileri dur desin şuna Np kalmıcak yokksa Nova Town kurbanı olacz

Alıntıları Göster
    NEDEN NOVA TOWNA BAN GELİYORMUS Kİ ? ÖYLE BİR ŞEY OLMUYACAKSA NİE MAGELERİN HAKLARI YENİYOR MAGELER PVP YAPAMAYIZ ONUN YERİNE NOVA TOWNDAN KIRARIZ NP Yİ SACMALIK.

HAZIR DEGİLSEN ORDA İŞİN OLMAYACAK KARDEŞİM ORASI CZ MORADON DEGİL TETİKTE OLUN BİRAZ BÖYLE SACMALIK YOK YA

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian_RR

NEDEN NOVA TOWNA BAN GELİYORMUS Kİ ? ÖYLE BİR ŞEY OLMUYACAKSA NİE MAGELERİN HAKLARI YENİYOR MAGELER PVP YAPAMAYIZ ONUN YERİNE NOVA TOWNDAN KIRARIZ NP Yİ SACMALIK.

HAZIR DEGİLSEN ORDA İŞİN OLMAYACAK KARDEŞİM ORASI CZ MORADON DEGİL TETİKTE OLUN BİRAZ BÖYLE SACMALIK YOK YA

Alıntıları Göster
    kardeş BEN OLİMPİA DA OYNUYORUM HRGÜN CZ 9/10 KERE NOVA ŞOV YAPIYOLAR ORC LAR ARTIK İSİMLERİN BİLE EZBERLEDİM >>LANTAAN>> TAMTAM<<< BÖYLE BİŞEYDİ AMA ARTIK BİZKİMKİLERDE BAŞLADI ONLARINKİNİ BASMAYA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakın bu oyuna başlamayın 3
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMsKN

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: selecter

gmyide aldıktı partye

sen git mahallendekı bebelerı kandır.

• quote:

Orjinalden alıntı: hıko_98

Arkadaslarla Nova Town yapıyoruz bug felam yok tankımız var bırden dc olduk ve your account is blocked yazdı.. kısaca banlandım..yazıklar olsun boyle oyuna hakkımızla np kasmakta sorun oldu

Büyük bir ihtimalle geçicidir. Banının açılacağı güne kadar beklemek zorundasın

• quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mc_caner

sen öle san diezde gm altta bazen geçiriyo nova town yüzünden banlananları

• quote:

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

Orjinalden alıntı: mc_caner

sen öle san diezde gm altta bazen geçiriyo nova town yüzünden banlananları

Alıntıları Göster
    öle saçmalıkmı olur? nova towndan ban.... Suçsuz yere ban yenmez!!1!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

quote:

Arkadaslarla Nova Town yapıyoruz bug felam yok tankımız var bırden dc olduk ve your account is blocked yazdı.. kısaca banlandım..yazıklar olsun boyle oyuna hakkımızla np kasmakta sorun oldu

ne alakas1 war dün yapt1k ben ice at1om belesciler wuruo:D dün yapt1k bugün arkadas girdi chara beramusda humanlar yine nowa town yapt1

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ismailk

Bence olur.Cunku ke ıle gelen "yenılıkler" oyunu artık oynanmaz hale getırdı.Bana kalırsa gayet normal.Hele parasız uye ısen aldıgın potları bile dupe sayar larlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 1 Şubat 2006 11:02:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

quote:

Orjinalden alıntı: ismailk

Bence olur.Cunku ke ıle gelen "yenılıkler" oyunu artık oynanmaz hale getırdı.Bana kalırsa gayet normal.Hele parasız uye ısen aldıgın potları bile dupe sayar larlar.

Alıntıları Göster
    Bu konu nova town ile alakalı değil ve gerekli bir ban ban sebebi ise şu novatown party bir üyesini kulelere feda ediyor böylece kuleler yerdeki adama ateş ediyor diğer elemanlarda townun içine kadar giriyo ama kuleler hep aynı adama dalıyo bu yüzden humanlar towndan 1 gün çıkamadılar sonra karusta dediğim işi yapanların hepsi banlandı sizce bu geçerli bi sebep değil mi?Belki magelerin banlanması gereksiz ama en azından kuleler yatıp bekleyen adamın banlanması gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: ByMsKN

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: selecter

yav biz günde 40 kez girioz hatta areste gmyide aldıktı partye o yapıodu ya

LöL derim sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

quote:

hadrbidende saçmal1k mageler 1_vs_1 yapamazki anca lighting bi mage belki solo tak1labilir daha bu sabah nowa town yapt1k beramusda karuslar1 bast1k

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian_RR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

nasıl yapamaz PVP mageler ya ben çok gzl yapıom walla ezik bi rogue bulunca.. yani ezik dediiim 62- eer light belt fln yoksa.. kovalamaya başlıom staffla ya da kapışıoz ben staffla dalıom pot içiom paso..sora stun olunca da başlıom nova thorn fln die.. çözülünce gene başlıom..kaçıo en sonunda ya da mana & heal pot bitio ben town çekiom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvrenough -- 31 Ocak 2006 13:46:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nvrenough

quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

nasıl yapamaz PVP mageler ya ben çok gzl yapıom walla ezik bi rogue bulunca.. yani ezik dediiim 62- eer light belt fln yoksa.. kovalamaya başlıom staffla ya da kapışıoz ben staffla dalıom pot içiom paso..sora stun olunca da başlıom nova thorn fln die.. çözülünce gene başlıom..kaçıo en sonunda ya da mana & heal pot bitio ben town çekiom

Alıntıları Göster
    nova town yaparken Gm de yatırmışsınızdır .. Kızmıştır.. kalkar 1-2 gün sonra banın

• quote:

Orijinalden alıntı: drizzt

nova town yaparken Gm de yatırmışsınızdır .. Kızmıştır.. kalkar 1-2 gün sonra banın

Alıntıları Göster
    hayır olay şu
    dc oldunuz bu geyet normal genelde bolgesel adsl sorunları
    sen dc olunca towerlar seni okladı ve oyle kaldınız sonra olay gm ye şikayet edildi yada gm tesaduf ordaydı
    sizi gordu ve banladı
    sorun şu 15 gunmu 1 aymı yoksa suresizmi
    umarım kısa bir suredir

ayrıca biri yazmış gm yi öldurmuşundur diye ona cevap: townda nova ile gm yi kesemezsiniz ben gecenlerde guysmiley i gordum kohack ile baktım adamın canı 18000 di sıkıyorsa kes

• quote:

Orijinalden alıntı: NetKing

hayır olay şu
    sen dc olunca towerlar seni okladı ve oyle kaldınız sonra olay gm ye şikayet edildi yada gm tesaduf ordaydı
    sizi gordu ve banladı
    umarım kısa bir suredir

ayrıca biri yazmış gm yi öldurmuşundur diye ona cevap: townda nova ile gm yi kesemezsiniz ben gecenlerde guysmiley i gordum kohack ile baktım adamın canı 18000 di sıkıyorsa kes

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NetKing

hayır olay şu
    sizi gordu ve banladı
    umarım kısa bir suredir

+1
    Eğer banlanmışsanız gerçekten böyle bir sebepten olabilir ancak
    yoksa nova town ı herkes yapar KittiesT_T si blood _team ı FİBAY ı
    büyük ihtimalle tower bug oluşturmussunuzdur bilmeyerek

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.