Bildirim
Sakın czde nova town yapmayın beyler..!
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gecmiş olsun senin adına üzüldüm -
nova town hakla np kasmaksa geçmiş olsun orda biri mal mal dursun magelerde town a girisn oturan pot alan buffsız atack olmayanları kessin ama ban yemen gerekezdi sadece orda ex. kaybetmen yeterliydiquote:
Orijinalden alıntı: Volkan.
Gecmiş olsun senin adına üzüldüm -
nowa towndan bann olmas sen başka bişiden yemişinbis hergün kaç kere yapıozquote:
Orijinalden alıntı: selmanokumus
nova town hakla np kasmaksa geçmiş olsun orda biri mal mal dursun magelerde town a girisn oturan pot alan buffsız atack olmayanları kessin ama ban yemen gerekezdi sadece orda ex. kaybetmen yeterliydi
Alıntıları Göster
-
Yetti kardeşim Cz ye nezman kafama yedğim nova ile illa yatıyorum birileri dur desin şuna Np kalmıcak yokksa Nova Town kurbanı olaczquote:
Orijinalden alıntı: iCb4uC
nowa towndan bann olmas sen başka bişiden yemişinbis hergün kaç kere yapıoz
Alıntıları Göster -
NEDEN NOVA TOWNA BAN GELİYORMUS Kİ ? ÖYLE BİR ŞEY OLMUYACAKSA NİE MAGELERİN HAKLARI YENİYOR MAGELER PVP YAPAMAYIZ ONUN YERİNE NOVA TOWNDAN KIRARIZ NP Yİ SACMALIK.quote:
Orijinalden alıntı: Russian
Yetti kardeşim Cz ye nezman kafama yedğim nova ile illa yatıyorum birileri dur desin şuna Np kalmıcak yokksa Nova Town kurbanı olacz
Alıntıları Göster
HAZIR DEGİLSEN ORDA İŞİN OLMAYACAK KARDEŞİM ORASI CZ MORADON DEGİL TETİKTE OLUN BİRAZ BÖYLE SACMALIK YOK YA
-
kardeş BEN OLİMPİA DA OYNUYORUM HRGÜN CZ 9/10 KERE NOVA ŞOV YAPIYOLAR ORC LAR ARTIK İSİMLERİN BİLE EZBERLEDİM >>LANTAAN>> TAMTAM<<< BÖYLE BİŞEYDİ AMA ARTIK BİZKİMKİLERDE BAŞLADI ONLARINKİNİ BASMAYAquote:
Orijinalden alıntı: Sebastian_RR
NEDEN NOVA TOWNA BAN GELİYORMUS Kİ ? ÖYLE BİR ŞEY OLMUYACAKSA NİE MAGELERİN HAKLARI YENİYOR MAGELER PVP YAPAMAYIZ ONUN YERİNE NOVA TOWNDAN KIRARIZ NP Yİ SACMALIK.
HAZIR DEGİLSEN ORDA İŞİN OLMAYACAK KARDEŞİM ORASI CZ MORADON DEGİL TETİKTE OLUN BİRAZ BÖYLE SACMALIK YOK YA
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByMsKN
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: selecter
gmyide aldıktı partye
sen git mahallendekı bebelerı kandır.
-
quote:
Orjinalden alıntı: hıko_98
Arkadaslarla Nova Town yapıyoruz bug felam yok tankımız var bırden dc olduk ve your account is blocked yazdı.. kısaca banlandım..yazıklar olsun boyle oyuna hakkımızla np kasmakta sorun oldu
Büyük bir ihtimalle geçicidir. Banının açılacağı güne kadar beklemek zorundasın
-
quote:
Orijinalden alıntı: iCb4uC
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mc_caner
sen öle san diezde gm altta bazen geçiriyo nova town yüzünden banlananları
-
öle saçmalıkmı olur? nova towndan ban.... Suçsuz yere ban yenmez!!1!!quote:
Orijinalden alıntı: Numanquote:
Orjinalden alıntı: mc_caner
sen öle san diezde gm altta bazen geçiriyo nova town yüzünden banlananları
Alıntıları Göster
-
ne alakas1 war dün yapt1k ben ice at1om belesciler wuruo:D dün yapt1k bugün arkadas girdi chara beramusda humanlar yine nowa town yapt1quote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartman.quote:
Arkadaslarla Nova Town yapıyoruz bug felam yok tankımız var bırden dc olduk ve your account is blocked yazdı.. kısaca banlandım..yazıklar olsun boyle oyuna hakkımızla np kasmakta sorun oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismailk
öle saçmalıkmı olur? nova towndan ban.... Suçsuz yere ban yenmez!!1!!
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ismailk
Bence olur.Cunku ke ıle gelen "yenılıkler" oyunu artık oynanmaz hale getırdı.Bana kalırsa gayet normal.Hele parasız uye ısen aldıgın potları bile dupe sayar larlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 1 Şubat 2006 11:02:08 >
-
Bu konu nova town ile alakalı değil ve gerekli bir ban ban sebebi ise şu novatown party bir üyesini kulelere feda ediyor böylece kuleler yerdeki adama ateş ediyor diğer elemanlarda townun içine kadar giriyo ama kuleler hep aynı adama dalıyo bu yüzden humanlar towndan 1 gün çıkamadılar sonra karusta dediğim işi yapanların hepsi banlandı sizce bu geçerli bi sebep değil mi?Belki magelerin banlanması gereksiz ama en azından kuleler yatıp bekleyen adamın banlanması gerekliquote:
Orijinalden alıntı: Me®tquote:
Orjinalden alıntı: ismailk
Bence olur.Cunku ke ıle gelen "yenılıkler" oyunu artık oynanmaz hale getırdı.Bana kalırsa gayet normal.Hele parasız uye ısen aldıgın potları bile dupe sayar larlar.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByMsKN
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: selecter
yav biz günde 40 kez girioz hatta areste gmyide aldıktı partye o yapıodu ya
LöL derim sadece
-
hadrbidende saçmal1k mageler 1_vs_1 yapamazki anca lighting bi mage belki solo tak1labilir daha bu sabah nowa town yapt1k beramusda karuslar1 bast1kquote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartman.quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sebastian_RR
NEDEN NOVA TOWNA BAN GELİYORMUS Kİ ? ÖYLE BİR ŞEY OLMUYACAKSA NİE MAGELERİN HAKLARI YENİYOR MAGELER PVP YAPAMAYIZ ONUN YERİNE NOVA TOWNDAN KIRARIZ NP Yİ SACMALIK.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: steal_heard
nasıl yapamaz PVP mageler ya ben çok gzl yapıom walla ezik bi rogue bulunca.. yani ezik dediiim 62- eer light belt fln yoksa.. kovalamaya başlıom staffla ya da kapışıoz ben staffla dalıom pot içiom paso..sora stun olunca da başlıom nova thorn fln die.. çözülünce gene başlıom..kaçıo en sonunda ya da mana & heal pot bitio ben town çekiom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvrenough -- 31 Ocak 2006 13:46:32 >
-
nova town yaparken Gm de yatırmışsınızdır .. Kızmıştır.. kalkar 1-2 gün sonra banınquote:
Orijinalden alıntı: nvrenoughquote:
Orjinalden alıntı: steal_heard
nasıl yapamaz PVP mageler ya ben çok gzl yapıom walla ezik bi rogue bulunca.. yani ezik dediiim 62- eer light belt fln yoksa.. kovalamaya başlıom staffla ya da kapışıoz ben staffla dalıom pot içiom paso..sora stun olunca da başlıom nova thorn fln die.. çözülünce gene başlıom..kaçıo en sonunda ya da mana & heal pot bitio ben town çekiom
Alıntıları Göster
-
hayır olay şuquote:
Orijinalden alıntı: drizzt
nova town yaparken Gm de yatırmışsınızdır .. Kızmıştır.. kalkar 1-2 gün sonra banın
Alıntıları Göster
dc oldunuz bu geyet normal genelde bolgesel adsl sorunları
sen dc olunca towerlar seni okladı ve oyle kaldınız sonra olay gm ye şikayet edildi yada gm tesaduf ordaydı
sizi gordu ve banladı
sorun şu 15 gunmu 1 aymı yoksa suresizmi
umarım kısa bir suredir
ayrıca biri yazmış gm yi öldurmuşundur diye ona cevap: townda nova ile gm yi kesemezsiniz ben gecenlerde guysmiley i gordum kohack ile baktım adamın canı 18000 di sıkıyorsa kes
-
quote:
Orijinalden alıntı: NetKing
hayır olay şu
sen dc olunca towerlar seni okladı ve oyle kaldınız sonra olay gm ye şikayet edildi yada gm tesaduf ordaydı
sizi gordu ve banladı
umarım kısa bir suredir
ayrıca biri yazmış gm yi öldurmuşundur diye ona cevap: townda nova ile gm yi kesemezsiniz ben gecenlerde guysmiley i gordum kohack ile baktım adamın canı 18000 di sıkıyorsa kes
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: NetKing
hayır olay şu
sizi gordu ve banladı
umarım kısa bir suredir
+1
Eğer banlanmışsanız gerçekten böyle bir sebepten olabilir ancak
yoksa nova town ı herkes yapar KittiesT_T si blood _team ı FİBAY ı
büyük ihtimalle tower bug oluşturmussunuzdur bilmeyerek
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X