Şimdi Ara

Sakın czde nova town yapmayın beyler..! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: omega_tr

KULELER ORADA NE ARIYORDU Kİ BEN BİDE ONU ANLAMADIM CZDE OLUYO BU OLAY DEİLMİ?
    quote:

Orjinalden alıntı: hıko_98

arkadaslar durumu anlatamadım gaLiba tankımız vardı kulelere karşı bug felam yoktu yani anlıyacagınız..banın 1 hafta dediler 1.5 hafta oluyo hala açılmadı

bak kardeş sana olayı baştan anlatayımczde nova town yapıyoduk ve kulelere karşı bi tankımız vardı.mola verdıgımız sıra yaklaşık 1er dk arayla parti dc olmaya başladı.ve tabi bende sonra tekrar gırmeyı denedım oyuna your account blocked filan filan bir suru şey yazıyodu..naapalım kader

• bende yapıyom ne olcak tankım bu yolla 110bin np kastım
    ne oldu yani np kasıyom diye ban mı yiyecem sacmalık
  • yeni gelen patch de guard tower attack power increased diyodu. yani arttırıldı. dahada arttırsınlar bence. tank dayanamaz olsun ama town basanlar banlanır yazmıyodu. bi açıdan da iyi olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digitaly

KOnun sitesinden alintidir.

Dear Knight Online Users:

Please be aware that abusing the Guard Towers in Colony Zone is a bannable offense. The Colony Zone spawn towns are considered safe zones until further notice.

Thank you,

Knight Online Team

Kisacasi town güvenli bölgedir.

TOPİĞİ AÇAN ARKDAŞTAN ÖZÜR DİLERİM, KEKLEMİYORMUŞ. UYARI İÇİN SAĞOL ARKADAŞIM
  • Hort
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnlyArdream

Hort

Yakında sende gidersin
  • Hocam senin karakterin ban yememiş sadece bloklanmış normal banda server is underground maintance yazıyor seninkini sadece bloklamışlar açılır merak etme
  • yok artık her konuyu hortlatıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnlyArdream

Hort

• geçmiş olsun valla saçmalık bence
  • cz de mage oynamanın en zevkli yanıdır nt ler...adamlar ntye girene ban atcak olsalardı o townun etrafına duvar yaparlardı hiç girlmezdi veya guard toverların damagerleri 10k yaparlardı hiç girilmezdi nt yapılsın die o ayarlı sen illegal bişiyden yediysen bilmem
  • Şimdi Xigenon da 3:16 ve clanı içerden çıkmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.