siz geliyonuzda siz içeri girerken birde benden dayak yiyonuz benim daggerlarla dövüom sizi np leri kapıyom
quote:
ARKADAŞ BURDAKI HERKESI KEKLEMIS! MILLET BU YAZIYI GORUP TIRSSIN KI KIMSE TOWNA GELIP NOVA ATMASIN DEMK KI COK CEKMIS NOVALARDAN BU ARKDAS AMA HATIRLATIRIM YALAN IYI BIR HUY DEGIL...
arkadasım benim sana yalan borcummu var ? hem neden milleti kandırmaya çalışıyım ? Olimpiada olan herkez bilir nova town yapınca banlanıldıgını benim Olimpiadaki nickim ::NoWa_ToWN:: hem sadece ben deil butun partiyi banladı....Kafana gore yorum yapmamanı tavsiye ederim.hem ben sana bunu anlatmaya çalışarak zaman geçıremem ister inan ister inanma...
quote:
Geçmiş olsun senin adına üzüldüm ama bu banlanmanında bir sebebi vardır unutma... bu bug yüzünden olabilir... Biz hergün yapıyorus ama birşey olmuyor ama tank warrior ile içeri dalıyoruz burda bi ban sebebi yoq... Böyle giderse lvl de düşecem.
ben bu oyunda hiç bir zaman hile kullanmadım kardes.. bizde tankla yapıyoduk ama oldu işte elden ne gelir..
( imzama bakmak için msj atıom.. kusura bakmayın )
imzanı nası yaptın? biri bana yardımcı olabilir mi? herkes öğrendi bi ben öğrenemedim
ya bazen hiç beklemediğin anda yapıolar novatown'u.
bu arada tetikte olun gibi bi laf ettin steal_heard.
bizim arkadaş war lwl 67 MiMiC(Tjk clanında areste orc isterseniz sıralamadan bakın)
adam biriyle kapısıo town çekio adamın healti yarısında kafaya nowa yiyo bence yanlıs bir anlatım kullanmıssın
quote:
Orjinalden alıntı: JadeHeal26
imzanı nası yaptın? biri bana yardımcı olabilir mi? herkes öğrendi bi ben öğrenemedim
ewt bende merak ediyorum biri açıklarmı acaba?
NEDEN Kİ ANLAMADIM NOVA TOWN OLSA NE OLCAK SANKİ???????????????
quote:
Orjinalden alıntı: JadeHeal26
Bunun bizim burda açtığımız konu alakası -0 ın altındadır ama kafanda bir soru oluştuysa bunu çözmek gerekir Evet önce http://www.konptracker.com/ buraya giriceksin ama burdan serverini seçeceksin clan listten bu yanda soldadır.Ordan hangi clanda olduğunu seçmen gerekir ve o clanın içinden kendini bulup üstüne 1 kere tıklaman yeterli ve aşalara dogru indiğinde orda bir resim var nvrenough arkadasımızın imzasındaki gibi bir resim çıkacaktır o resime sağa tıklayacaz ve orda çıkan seçeneklerden resim konumunu kopyala çıkacaktır ona tıklayıp donanimhaberden profilimize girip o adresi [simage]siteyi kopyala buraya[simage] şeklinde ortadaki yere adresi yazıp tamam diyecez kolay gelsin
ben bizim clanı ekledim 5 gün önce ama UNKNOWN EfSaNe yazıyor neen? bizim clanın adı EfSaNe bulamadı neden acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: efege
ben bizim clanı ekledim 5 gün önce ama UNKNOWN EfSaNe yazıyor neen? bizim clanın adı EfSaNe bulamadı neden acaba?
Lütfen bu konu hakkında buraya msj atmayalım konunun dagılmasına sebeb olmayalım lütfen bu konu hakkında mesajları http://forum.donanimhaber.com/m_5727718/tm.htm buraya atınız rica ediyorum...
İyide sizin yaptığınız hakkınız olmuyo oyunun BUG ını kullanarak yapıyosunuz bu sence hak mıdır ?
quote:
Orjinalden alıntı: stop_
quote:
Orjinalden alıntı: steal_heard
NEDEN NOVA TOWNA BAN GELİYORMUS Kİ ? ÖYLE BİR ŞEY OLMUYACAKSA NİE MAGELERİN HAKLARI YENİYOR MAGELER PVP YAPAMAYIZ ONUN YERİNE NOVA TOWNDAN KIRARIZ NP Yİ SACMALIK.
HAZIR DEGİLSEN ORDA İŞİN OLMAYACAK KARDEŞİM ORASI CZ MORADON DEGİL TETİKTE OLUN BİRAZ BÖYLE SACMALIK YOK YA
sonuna kadar arkandayım hazır degilsen git lvl kas adam yemesin içmesin kassın nowa açsın master açsın sen adama kalkıp nie nova atıyosun de olmaz öyle iş sende kas sende aç bak bana bi lvl sonra sword dancing açılıyor daha np 3k'da
arkadaşlar ben çok uzun zamandan beri forumu takip ediyorum fakat daha önce hiç msj atmadım aynı olay benim de başıma geldi xgenonda lvl 60 arch mage charım wardı belki tanıtan olabilir nick= tugi_15 bende her zamanki gibi o gün nova town yapıyodum içeri girerken tower lara yattım daha sonra rezzzer için server değişitrmeye kara verdim x2 de cz nin olduğnu unuttum ve x2 ye girer girmez oklar bana geldi press ok a tam basacaktım ve aniden bi dc oyuna girdiğimde your account is currently blocked gm e msj attım fakat senin charını açmıyacağım dedi
bi mucize eseri gm oyuna girmistir ve sizn novanizdan olmustur.Sorada gicikligina banlamiştır.
tower bugla yapılan nowa townlarda banlanırsınız diğer türlü banlanmak saçmalık.gerçi oyunda saçmalıklar son zamanlarda çoğaldı ama neyse sana geçmiş olsun ne diim
temin arkadaşın kullanıcı adıyla msj attım benim bu charı açmamın bi olanağı yoq mu ya
quote:
Orjinalden alıntı: selmanokumus
nova town hakla np kasmaksa geçmiş olsun orda biri mal mal dursun magelerde town a girisn oturan pot alan buffsız atack olmayanları kessin ama ban yemen gerekezdi sadece orda ex. kaybetmen yeterliydi
Savaş durumunda kulelerin bile koruyamadığı adamları öldürmek suçmu ? savaş hile ile kazanılır. tarih böyledir! bahsettiğim hile tower bug degil. adamlar tower bug kullanmamış tank ile gitmişler kuleler tanka ateş etmiş belki %5 kaybedecek kumar oynuyor adamlar np için.
bunun nesi yanlış ? nesi yasak ? yasak olsa duvar koyarlardı.
olayın nedeni şu adamlar salak kendi bastığım itemlar silindi. solucandan taaa civcivken düşürdüğüm 100lerce upgrade scroll silindi. bence sadece 100lerce oldugu için. dediğim gibi adamlar salak.
yada başka birşeyden banlandın. ama herkez banlandı ise partydeki bundan dolayıdır.
en güzeli japkoya geçmek söylenenlere göre..
ilk kez birine ban yapıyorum cok heyecanlıyım
:)
selmanokumus -> bu lafından dolayı
arkadaslar durumu anlatamadım gaLiba tankımız vardı kulelere karşı bug felam yoktu yani anlıyacagınız..banın 1 hafta dediler 1.5 hafta oluyo hala açılmadı
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN LWL KAÇTI ACABA?
quote:
Orjinalden alıntı: omega_tr
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN LWL KAÇTI ACABA?
61 olcaktım olimpiada
KULELER ORADA NE ARIYORDU Kİ BEN BİDE ONU ANLAMADIM CZDE OLUYO BU OLAY DEİLMİ?
quote:
Orjinalden alıntı: hıko_98
arkadaslar durumu anlatamadım gaLiba tankımız vardı kulelere karşı bug felam yoktu yani anlıyacagınız..banın 1 hafta dediler 1.5 hafta oluyo hala açılmadı