Şimdi Ara

Sakin Girme!!! Muptelasi olursun!!(strateji sevenler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuya giren benden nefret edecek. cunku bu assagidaki online oyuna uye olup saatlerini bu oyunun basinda gecerecek. her girdiginizde bana beddua edeceksiniz. Ben ettim siz etmeyin. 5 aydir bu oyunu oynuyorum. iyice sapittim.

server 8'e uye olun.

http://www.travian.com.tr

Sakin Girme!!! Muptelasi olursun!!(strateji sevenler)

• birlikler, saldirilar, altinlar, hammaddeler, insaatlar daha bir suru neler neler. uykusuz gecelere merhaba deyiniz.
  • ben 1-2 hafta oynadım sarmadı bırakın bu tip oyunları adamı psıkopat yapıyor
  • Bi binayı iki saatde yapıyor sabaha kadar onu mu bekleyecem.
  • adrese kendini ref.ini yedirenide ilk defa görüorm

daha önce duymuştum ama görmek bugüne nasipmiş
  • Yanlis hatirlamiyorsam 2006nin en iyi online oyunu secilmisti arkadaslar oynuyordu bende baktim ama pek sarmadi ogame en iyisiydi tabi bir zamanlar

Tam bir zaman hirsizligi
  • fazla beklemeyi sevmeyenler speed servere uye olsunlar.

daha bugun bir tane koyu yerle bir ettim. adam ozel mesajla yalvariyo"yapma abi 8 aydir emeklerimi yiyosun "falan filan salya sumuk agliyodu gariban :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 1 yıl çnce 1 ve2 serverları varken oynamıstım yok ya sarmaz buu ama deneyin...
  • bu ne ya bir binayı on senede dikiyor
  • Para tuzağı bunlar. Para verip oynayanları ne yap et geçemezsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccm*

Para tuzağı bunlar. Para verip oynayanları ne yap et geçemezsin.

oyunun liderleri hic bir zaman bes kurus harcamamistir bu oyuna. bu is tecrube ve strateji. akilli oyuncu parayla oynayan oyuncuyu her zaman hamsi gibi yer. onlarca kez sahit oldum.
  • ya ne stratejisi. tamamen en iyi gelişen en çok adamı basan kazanır oyunlarından işte. strateji bile değil
  • bazi insanlar hammade basmaya, bazilarida asker gelistirmeye ozen verirler. karar sizin..

bunun adi da STRATEJI!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pan-Turan

quote:

oyunun liderleri hic bir zaman bes kurus harcamamistir bu oyuna. bu is tecrube ve strateji. akilli oyuncu parayla oynayan oyuncuyu her zaman hamsi gibi yer. onlarca kez sahit oldum.

Para vermeden oynamanın zorluğunu sen de çok iyi biliyorsun ki bu topici açtın ve oyunu öneriyosun. Oyunu birkaç saat oynayan biri para vermeden verene göre ne kadar büyük eziyet çektiğini görür. He vermek kötü bişey mi hayır. Zevk aldıysan ver tabi ama bu oyunda verenle vermeyen arası fark bir uçurum bunu görünce insan ister istemez kendini tuzağa düşümüş gibi hissediyor. Baştan sırf paralı ayda şu kadar vericen dese paşa paşa veririm seversem herkes de eşit şartlarda oynamış olur. Ama bu baştan bağla sonradan sömür mantığı hiç hoş değil.

• ömür törpüsü
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pan-Turan

quote:

akıllı oyuncu o zaman niye burda konu açıp kendi linkinden insanları üye yapmaya çalışıyosun tecrübe ve stratejiyle böyle dalavereler çevirmek zorunda kalmazsın. daha önce bi çok insan konu açtı benim linkimden üye olun dedi sen asıl adres verip kendi linkine yönlendiriyosun enayi yerine konmak istemeyen arkadaşlar direkt olarakwww.travian.com.tr den üye olsunlar

• Enayi yerine konmayla ne alakasi var?

Bu oyunda tecrubeli olan hammadeleri ne icin kullanacagini daha iyi bilen kazanir. ahmak bi oyuncu isterse sabah aksam altin satin alsin, ne ise yarar?

tecrubeli bir oyuncunun elinde altinda varsa isler degisir tabi.
  • geç bu ayakları. stratejiymiş zekaymış bu da her online oyun gibi( türevleri ogame vs) en çok saat online kalanın işi götürceği oyun. dediklerin 2. planda, 24 saat onlinesan kralsın. ha oyun çok güzel orasına lafım yok kesinlikle bağımlılık yapıyor çok vakit istiyor.
    tam eylül aylarıydı okul başlamadan işte 12. server mı ne açılmıştı bi önceki serverda oynamıştım 12ye direk sabah kaçta açılcaksa uyandım öyle anında girmiştim. okul başlayana kdr bütün gün online oluyodum zaten nerdeyse. öyle 1 aya yakın oynamışımdır heralde baktım olmucak bütün vaktimi alıyor, birlikten o kdr kişi yapma etme dese de direk sildim hesabı (24 içinde geri alabiliyosun) belki irademe yenik düşerim diye gittim sövceğim adamlara sövdüm direk ban yedim öyle
    hesabı silerken de marmara diye sıralamada 1. olan birlikteydim kendi sıralamam da 1xx li bişeydi en tepedeyken bile çat diye bırakmayı bilceksin

*işiniz gücünüz yoksa bütün gün net başındaysanız anca öyle başlayın derim yoksa işiniz gücünüz olsa bile bütün gün net başında olcak duruma gelirsiniz direk bağımlılık yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 8 Ocak 2008; 21:24:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.