Şimdi Ara

Sakın Samsung Monte almayın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi. Sakın eşinize dostunuza akrabanıza tavsiye etmeyin aldırmayın. Çok kötü bir telefon şu an çok nefret ediyorum kırıp atasım geliyor satmayı düşünüyorum. Babam yurt dışına gidinde başka bir telefon aldırmayı planlıyorum. Yani arkadaşlar sakın almayın tavsiye etmeyin oyun yok uygulama yok o yok bu yok.

• Hocam 300 tllık telefondan yani ne bekliyorsunuz ki
  • Benimki de cahillik işte.
  • hocam bir kere devri geçmiş bir telefon 2 sene öncesinde arkadaşım almıştı çok özenmiştim ama eskidi işte anca java tabanlı oyunları oynarsın program uygulama desteği filan az tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak85400

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi. Sakın eşinize dostunuza akrabanıza tavsiye etmeyin aldırmayın. Çok kötü bir telefon şu an çok nefret ediyorum kırıp atasım geliyor satmayı düşünüyorum. Babam yurt dışına gidinde başka bir telefon aldırmayı planlıyorum. Yani arkadaşlar sakın almayın tavsiye etmeyin oyun yok uygulama yok o yok bu yok.

Bahsettiğin telefon taş gibi telefondur, Stabilite ve sorunsuz kullanım açısından çok iyi telefon bence. Ancak senin o telefonu oyun vss gibi şeyler için aldırman veya alman zaten enteresan olmuş çünkü bildiğimiz düz bir telefon diye tabir edilebilir, çok bir şey beklememek lazım.
  • 2 sene oncesinde idare eder bi telefonken simdi kiz arkadasim kullaniyor arada kurcalamak icin elime aliyorum lanet bir dokunmatigi ve yavasligi var. Kiz arkadasim gayet memnun ve hic sikayet etmiyor teknolojiden uzak ve ilgisizseniz isinizi uzun bi sure gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefondan ne bekliyorsunuz, mesela N.O.V.A 3 oynatmasını mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAKIN LENOVO ALMAYIN!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

2 sene oncesinde idare eder bi telefonken simdi kiz arkadasim kullaniyor arada kurcalamak icin elime aliyorum lanet bir dokunmatigi ve yavasligi var. Kiz arkadasim gayet memnun ve hic sikayet etmiyor teknolojiden uzak ve ilgisizseniz isinizi uzun bi sure gorur

sorun da orda zaten teknolojiden uzaktım o telefonu almadan ama şu an teknolojiyle çok haşırneşirim. şimdiki aklım olsa alırmıydım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.