Şimdi Ara

Saklı Kalan | 2013 Show Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Perşembe 22.00

http://www.youtube.com/watch?v=MMhld6bGepE

http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/sakli-kalan/1067

Başrollerini Melis Birkan, Muhammet Uzuner ve Meral Çetinkaya’nın paylaştığı “Saklı Kalan” dizisi, bu akşam Show TV’de izleyicileriyle buluşacak. Küçük bir zaafın, köklü ve zengin bir ailenin bütün hayatını sonsuza kadar nasıl değiştirdiğinin hikayesinin anlatıldığı diziyi, Mehmet Ada Öztekin yönetiyor.

Cevher Holding, ülkenin en büyük maden şirketlerinden birisidir. Ailenin iki oğlundan birisi olan Murat Cevher de bu holdingin patronudur. Annesi Sitare Hanım, eşi Süreyya ve kızı Ece’yle olağan düzenini devam ettiren Murat Cevher ’in hayatı, karşısına Defne’nin çıkmasıyla değişecektir. Defne’ye âşık olan Murat, bu aşkın bedelini çok ağır ödeyeceğini henüz bilmemektedir. Murat Cevher’in eşi Süreyya’nın intiharından sonra ailenin aldığı bir karar, hepsinin hayatını alt üst eder. Fakat iki sene sonra ortaya çıkacak bir gerçek, kimsenin beklemediği kadar ağır olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 20 Aralık 2013; 0:29:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hmmm.... günü ve saati uygun ..bana göre tabii

Melis i de izlemeyi özledim. .. en son dizi olarak "Bu kalp seni unutur mu" da Bülent İnal la izlemiştim

kadro iyi ...hikâyesi nasıl bakalım

• Güzele benziyor
  • izledim...kurgusu ve hikaye ilk Bölüm için yeteri dozdaydı

bitince beni heyecanlandıranın aslında yönetmeni Mehmet Ada Tekin olduğunu düşündüm

Cekimlere Istanbul'a hayran kaldım
    tabii ki Ukrayna sahnelerine de

• İlk bölümü yayınlandıktan sonra uzun süre yayınlanmayan Saklı Kalan dizisinin yeni bölümü 16 Mart Pazar günü saat 20.00′de Show TV ekranlarında olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

İlk bölümü yayınlandıktan sonra uzun süre yayınlanmayan Saklı Kalan dizisinin yeni bölümü 16 Mart Pazar günü saat 20.00′de Show TV ekranlarında olacak

Kaldırıldı sanıyordum
  • Geçen tesadüfen melis birkan ı görünce izledim çok hoşuma gitti normalde türk dizilerine karşı önyargılıyımdır ama sıkılmadan izledim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayıp (2013) | Kanal D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.