Şimdi Ara

Salcano Astro 210 V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ng650 den vazgecıp astro almaya karar verdım.astro hakkında yorumlarınızı beklıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence biraz daha verip hidrolik disk fren olan ASTRO 212 HD al derim pişman olmassınız hidrolik frenin keyfini yaşarsınız
  • Dısk frenlerle ugrasmak ıstemıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktiryaki

Dısk frenlerle ugrasmak ıstemıyorum

Disk frenin uğraşacak bir şeyi yok.V-frenlere göre inanılmaz derece rahat ve fren gücü çok yüksek.
  • Ama ben v frene alısıgım bozulsa bıle rahatlıkla kendım halledebılırım. Arkadasımda kron xc4000 hd vardı bır sure sonra dısklerden ses gelmeye basladı ve sımdı bısıkletı kullanamıyo

• quote:

Ama ben v frene alısıgım bozulsa bıle rahatlıkla kendım halledebılırım. Arkadasımda kron xc4000 hd vardı bır sure sonra dısklerden ses gelmeye basladı ve sımdı bısıkletı kullanamıyo

Pabuçları değiştirir iş biter bu kadar basit.İnternette yazıyor bakımı nasıl yapılacağı zaten.
  • Ben v frenden vazgecmem kardes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Carraro Sportive 230 Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben v frenden vazgecmem kardes

siz bilirsiniz ben hidrolik fren kullanıyorum bir yıla yakın sen ufak bir proplemi yok. ses geliyorsa tozlanmıştır iknci bir ihtimal kalibre ayarı bozulmuştur.disk freni kullan v freni beğenmesin
  • Ilk cıktıgı andan ıtıbaren hıc ıcım ısınmadı su dısklere

• Astro 210 V kullaniyorum. Son derece memnunum, tavsiye de ederim. Yagmurda camurda bisiklete binmezsen V fren idealdir. Hidrolik fren daha iyidir tabii ki ama V fren isini görüyorsa gerek yok bence.

• Bende bundan bahsedıyodum zaten :D

• selamlar.
    konuları hortlatma becerimi bu konuda da gösteriyorum.
    7-8 yıldır bindiğim emektar markasız atölye toplama bisikletimin iyice eskiyip masrafının artması nedeniyle yeni bir bisiklet almaya karar verdim. yaptığım araştırmalar ve maddi gücüm beni önce salcano ng650'ye yöneltti. forumları inceledikçe önce bu modelin disk frenlisinden, sonra tamamen kendisinden vazgeçip satıcının da verdiği gazla astro V siparişi verdim.
    biniş güzergahım genellikle dağ bayır. önceki bisikletim çift amortisörlü, her parçası ucuz çin malından toplanmış markasız, 22kg olan bir bisikletti. 8 yıla yakın zaman bu bisikletle dağ bayır gezdim tozdum. bozulan parçalarını kaliteli markalarla değiştirdim. frenleri tektro, vitesleri shimano yaptım ama baktım artık göbekler, jantlar ve lastikler sinyal veriyor, 100-150 lira daha verip çelik kasalı emektarı yenilemeye çalışmaktansa paraya kıyıp yeni bir bisiklet almak gerekli diye düşündüm. ng650'den vazgeçmem tamamen satıcının verdiği tavsiye (ya da gaz). göbeklerin ng 650'den daha kaliteli olmasını öne sürerek astro almamın çok daha iyi olacağını söyledi bu satıcı. 580 lirayı 11'e bölerek kredi kartımla cuma günü kendime karne hediyesi verdim. önümüzdeki hafta içi gelir bir aksilik olmadıkça.
    disk frenli bisikletlere baktım önce çokça. internette bir sürü olumsuz yorum var mekanik disk frenle ilgili. V frenlerin montajına kadar kendim yapabildiğim için ve yorumlarda da yazdığı üzere bakımının ve ayarının çok daha kolay olması yüzünden 210V siparişi verdim. bisikleti medeniyetten çok uzak yerlerde sürdüğüm için oluşan soruna müdahale edebilmem beni disk frenlerden uzaklaştırdı doğrusu.
    doğa sporlarına çok müsait bir kent olan Sinop'ta bu bisiklet yok, bu yüzden siparişle geliyor. benim sürüş güzergahım genellikle orman içine açılan yangın yolları, yani nükleer santralin yapılacağı çevre.
    karnesini almış hediye bekleyen çocuklar kadar olmasa da heyecanla bekliyorum gelmesini.
    eski bisiklet her gezide sorun çıkarıyor, beni yolda bırakıyordu.
    bakalım bu ne kadar dayanacak..

• V-frenin tek eksik yanı hızlı giderken ön freni kilitleyemiyorsunuz. Ki bunu da pek isteyeceğinizi sanmam.
  • Yorumlarım ne kadar sağlıklı olur emin değilim. Bisiklet tecrübem amatör seviyede bile değil aslında. Astro 210 v en yakın arkadaşımda var. Sadece Sele farklı ve lastik farklı. Uzun kullandığı ve tayt kullanmadan bindiği için buna uygun bir sele almış. Ayrıca daha yarı zırhlı bir lastik takmış. Ben bir kaç defa 40-50 km arası kullandım. Gayet memnun kaldım. Şu an Kron xc 500 hidrolik almak üzereyim. Aldıktan sonra daha iyi karşılaştırma şansım olacak. Ancak bence fiyatını hak eden bir bisiklet.
  • 210v'nin bir üst modeli nedir? satıcı kargoya yanlışlıkla bir üst modeli verildi bilgisi geldi, 30 lira fark var, istemiyorum dersen 210v siparişi baştan verip gelecek olanı geri gönderelim dedi.
    üst modelin ne olduğunu anlamadım ama gerek yok dedim artık. yarın gelecek ve kurulum yapılacak.

• 240v olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

240v olabilir.

evet, aynen öyle çıktı. 30 lira daha fark verdim, 24 vitesli astro aldım. bisikleti kurarken arka dişliyi değiştirtip megarange taktıracaktım, buna gerek kalmadı, birinci vites dişlisi megarange kadar büyük nerdeyse.
    ilk izlenimim çok hafif olması, eski bisikletime göre kuş gibi. bir de yağ gibi akıyor derler ya, aynen öyle. daha önceden aklım nerdeymiş bilmem.
    iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: leki

quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

240v olabilir.

evet, aynen öyle çıktı. 30 lira daha fark verdim, 24 vitesli astro aldım. bisikleti kurarken arka dişliyi değiştirtip megarange taktıracaktım, buna gerek kalmadı, birinci vites dişlisi megarange kadar büyük nerdeyse.
    ilk izlenimim çok hafif olması, eski bisikletime göre kuş gibi. bir de yağ gibi akıyor derler ya, aynen öyle. daha önceden aklım nerdeymiş bilmem.
    iyi günler.

Güle güle kullanın. Beğenmenize sevindim. Ben 240v kullanmadım ama iyi olduğa eminim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

V-frenin tek eksik yanı hızlı giderken ön freni kilitleyemiyorsunuz. Ki bunu da pek isteyeceğinizi sanmam.

astro 210v ile 40 km hızla gıderken önüme birden minibüs çıktı. V-frende ön ve arkayı sonuna kadar sıktım. hafif öne gdıyor gbı oldum arka teker kılıtlendı kaydı hemen cektım öne yüklendım. derken durdum . gene de performans fena degıldı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.