Şimdi Ara

Salcano astro 212hd ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aklımda hep yeni bir bisiklet fikri vardı ve hepsiburada da gezinirken gözüme Salcano Astro 212 HD Dağ Bisikleti çarptı.İndirimde 719tl, sitede falan biraz araştırma yaptım. kawasaki modelleri var ama pek kullanan yok sanırım,ghost 1150, kron xc 750 ,birde sedona öneriliyor ama bütçeyi aşıyor bana astro 212hd fiyatlarında görünüşü güzel kullanımı seri, rahat bir bir bisiklet önerirmisiniz. Bursa da yaşıyorum her yola girebilirim o yüzden dağ bisikleti mantıklı geliyor ve burda aktif pedal derneği var diye biliyorum onlar gezi falan düzenleyebiliyor. boyum 185 kilo 78 yaş 15. İlk defa pro. bisiklete bineceğim. Suanki bisikletim çöp gibi bişey o yüzden bu bisikletlerden beklentim yüksek.Şimdiden teşekkürler

• Bende bu model hakkında fikir bekleyenlerdenim
  • XC 750 değil de 500 alabilirsin..
  • KRON XC1000 Aldım arkdaslar, teşekkürler
  • Hayırlı olsun, sağlıklı pedallamalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuhHekimi -- 19 Haziran 2013; 17:48:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPREDATOR

KRON XC1000 Aldım arkdaslar, teşekkürler

fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

fiyat?

1250 tl ye aldım, ertesi gün 60tl ye [eldiven(10), suluk takma yeri(10), km sayacı(40)] bunları aldım bidahaki haftada kask almayı düşünüyorum 120km yaptım sayacı taktıralı(gecen hafta salı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Carraro Sportive 230 Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    carraro 223 vs carraro elite 706
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

fiyat?

1250 tl ye aldım, ertesi gün 60tl ye [eldiven(10), suluk takma yeri(10), km sayacı(40)] bunları aldım bidahaki haftada kask almayı düşünüyorum 120km yaptım sayacı taktıralı(gecen hafta salı)

hayırlısı olsun hocam kazasız belasız arızasız günler dilerim bende almayı düşünüyorum ancak marka konusunda korkularım var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fiyat?

hayırlısı olsun hocam kazasız belasız arızasız günler dilerim bende almayı düşünüyorum ancak marka konusunda korkularım var.

Öncelikle sağolun, bende almadan önce kron hakkında sorunlar duyup elemiştim ve hiç düşünmüyordum satın almaya carraro 620 diye gittim fakat adamın önermeleriyle kron xc1000 ile buluştuk ve aldık, maşa problemiymiş bilmemneymiş bisiklet banamısın demiyor gayet güzel ve keyifli ayarlarını sağlam yaptırırsanız sorunsuz binersiniz, gözünüz kapalı alabilirsiniz derim.

• Bianchi TDL-1200 beni benden aldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.