Şimdi Ara

Salcano City Sport 21 VR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.hepsiburada.com/liste/salcano-city-sport-21-vr-sehir-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporsalcs21vr&categoryId=27058700

bu bisikleti almaya karar verdim.Sizin yorumlarınızı alıyım dedim.Nasıl bir bisiklettir kullanan varmı bu bisiklet +50km de bana sıkıntı çıkartırmı?Bide online olarak alcam kargoyla gelcek.Online almam bi sıkıntı çıkartırmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker1090

Öncelikle merhaba beyler

http://www.hepsiburada.com/liste/salcano-city-sport-21-vr-sehir-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporsalcs21vr&categoryId=27058700

bu bisikleti almaya karar verdim.Sizin yorumlarınızı alıyım dedim.Nasıl bir bisiklettir kullanan varmı bu bisiklet +50km de bana sıkıntı çıkartırmı?Bide online olarak alcam kargoyla gelcek.Online almam bi sıkıntı çıkartırmı ?

ben 1 senedir 24vr modelini kullanıyorum. fiyat-performans olarak alınabilecek en güzel bisiklet olduğunu düşünüyorum. bende aldığımda bulunduğum şehirde bulamamıştım ve kargo ile getirtmiştim. hiç bir sorun yaşamadım. alan herkes memnun. memnun olmayan kimseye rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stunc63 -- 14 Ekim 2012; 20:10:12 >

• Geldin montaj yapılmış şekildemiydi yoksa demonte şeklindemiydi.Demonte şeklinde ise toplatma işini nasıl yaptınız ?
  • İnternetten aldığınız sıfır bisikletler demonte halde gelir. Monte yapmak için aldığınız bisikletin anlaşmalı olduğu servise gidip monte yaptırırsınız ve 20 gün sonra bir adet bakımda yapılır. Bunlar ücretsizdir, aldığınız bisikletin internette ana sayfasına gidip, servisler bölümünden ilgili servisi bulabilirsiniz. Eğer bulunduğunuz yerde sevis yoksa kendiniz monte ettirirsiniz.
  • 24 ya da 27 vites alın. 21 vites kesinlikle yetmez. Bisiklet güzel, Kron hüsranından sonra seneye ben de almayı düşünüyorum. Uzun yol için en ideali bu bisikletler. Asfaltta performans üst düzeye çıkar. İyi bir tercih yaptığınızdan emin olabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Range Rover Sport 2.7 TDV6 hk.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.