Arkadaşlar mahallemizde bir grup 2 adet pitbull besliyor ancak açık biçimde dövüştürmek ve insanları tehdit etmek için kullanıyorlar.
Bu konuda yapılabilecek yasal bir işlem yok mu? Onlarca kez polisi aradık ancak hiçbir işlem yapmadılar. Artık bu köpekler yüzünden can güvenliğimiz kalmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: hakan.112233
Arkadaşlar mahallemizde bir grup 2 adet pitbull besliyor ancak açık biçimde dövüştürmek ve insanları tehdit etmek için kullanıyorlar.
Bu konuda yapılabilecek yasal bir işlem yok mu? Onlarca kez polisi aradık ancak hiçbir işlem yapmadılar. Artık bu köpekler yüzünden can güvenliğimiz kalmadı.
valla dostum insanlara saldırıyorsa zaten 10 gün müşade altında tutulup pitbull cinsi ise uyutuyorlar ama tabi dövüşse amaçları dövüş zamanında arayıp söliceksin bunu anladın abi
he taki eğer cidden tehdit unsur ediyorsa karakola gidip durumu anlatın ama vardı benide şikayet eden kıskandığı için çektim kenara iki tokat attım şimdi abi diyo selam veriyor kediyle koyun koyuna yatan köpeğime saldırgan demişti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme