Şimdi Ara

Sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler cezalandırılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Onlar yerine ben vereyim mama vs ne varsa. Sizin dışarıda gezebilme özgürlüğünüzü yesinler kıyamam. O kadar korkacağınıza korkmamayı öğrenin ve çocuğunuza da öğretin bunu.
    Çok da kolay lan aslında. Köpek görünce aslan görmüş ceylan gibi kaçmayacaksınız bu kadar basit. Siz bunu öğrenemiyorsunuz diye kedinin, köpeğin suçu ne?
  • çok çok geç kalındı şu saatten sonra beslemesen ne sayıları olmuş bir ülke nüfusu kadar

• Kınama cezası da çok caydırıcı. Aynı terörist kınayan politikacılar gibi. Kınayacağına problemi kökünden çöz. Koy 2 tane bekçi, besleyeni görürse biber gazını sıksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 8 Nisan 2022; 22:32:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temel hak ve ozgurlukleri yonetmelikle vs. sinirlayamazlar. Hayvansever arkadaslar ceza almalari durumunda avukata danışsınlar. Pati doslarimizi beslemeye devam

• Sokak köpeği beslemek, temel hak ve özgürlük değil, başkalarının sokakta gezme özgürlüğünü kısıtlamaktır.

• Sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler cezalandırılacak 

• Başıboş köpek besleyenlere daha sert cezalar verilmeli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onlar yerine ben vereyim mama vs ne varsa. Sizin dışarıda gezebilme özgürlüğünüzü yesinler kıyamam. O kadar korkacağınıza korkmamayı öğrenin ve çocuğunuza da öğretin bunu.
    Çok da kolay lan aslında. Köpek görünce aslan görmüş ceylan gibi kaçmayacaksınız bu kadar basit. Siz bunu öğrenemiyorsunuz diye kedinin, köpeğin suçu ne?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

Burası şehir, Serengeti'nin çayırları değil. Kimse "ekmek almaya giderken vahşi hayvana rastlarsam şunları yapmalıyım" şeklinde eğitilmek zorunda değil. Şehrin sokaklarında başıboş köpeklerin işi yok; nokta.

• Ayrıca hiç kimse, "başıboş itlerden korkmamayı öğrenmek veya çocuğuna öğretmek" zorunda değil.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Köpekler ne zamandan beri vahşi hayvan oldu? Sanki kaplanlarla yaşayalım diyoruz. Ayrıca noktayla virgülle olmuyor kusura bakma. Sevmedeniz de bu dırumu kanullenmekten başka seçenek yok. Ben de çok şey istiyorum ama olmuyor.

• Zorunda değil de öğrenmeyerek hem kendinizin hem de çocuğun hayat kalitesini etkiliyorsunuz. Köpekler kaçmayan insana saldırmıyor. Veya hiç saldıracağı yoksa bile sırf koştu diye saldırıyor. Bunun haricinde saldırıya uğramak için özel olarak uğraşmak lazım resmen.

• Umarım o koyulan bir kap suya ve mamaya muhtaç kalırsınız.

• Kafasına göre ceza vs veremez , yasal çerçevede besleyebilirler.
    Keyfi bir ceza durumunda hayvan derneklerinin avukat ordusuyla mücadele edemezler

Köpek dediğin şey yapay seçilim ile genetiği manipule edilmiş Kurttur ve sahipsiz ise vahşidir. Başka sorun ?

• Böyle radikal kararların neden önceden alınmadığını merak ediyorum. Kararın doğruluğu ve yanlışlığı ile ilgili yorum yapacak kadar üzerine düşünmedim bu konunun ama sokak köpekleri sanki sonradan gelmiş, geldikten sonra bu kararlar ve tepkiler ortaya çıkmaya başlamış gibi geliyor bana.

Sokak köpekleri uzun zamandır vardı ama bu kadar sorun edildiğini görmedim ve gözlemlemedim. Kurumun niyetini anlayabiliyorum ama niyetlerine göre yorum yaparsam insanlar ölünce mi bir şeylerin farkına varıyorsunuz diye söyleyemeden edemiyorum.

• Şimdi şehire ayı inse, sokakta sana saldırsa, kaçarken kamyon altında kalıp ölsen, bu senin suçun mu olur? Sonra biri gelip arkandan "korkmamayı öğrenemedi" dese haklı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 9 Nisan 2022; 0:10:29 >
  • Herattaa kullanıcısına yanıt

Çünkü olay şimdi birilerinin insan nefretini ortaya çıkardı. Yoksa halkın sorunu olsa zaten sokakta hayvan kalmazdı yüz yıl önce.

Sokak hayvanlarına nefret eden bir azınlık hep vardı ama bunun hayvan severlere dönmesi yeni. İnternette toplanıp ses çıkarıyorlar işte. Ekonominin böyle olduğu günleri birileri de bilerek gaz veriyor gibi.

Bir çocuğun öldüğü konuda bu tarz başka insanların ölmesini dilemek normal değil. Zaten bu üye de sonradan çevirmeye çalıştı ama nefreti hala sabit.

Forumda bile açılan konularda toplu katliam istemeyen herkese "köpektapar" deyip büyük bir nefretle ağır hakaretler ediliyor ve aldığı beğeniler inanılır gibi değil. Peki o laf edilen insanlar karşılık vermeye başlarsa ne olacak? Neden ortamı bu kadar germek istiyorlar anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 9 Nisan 2022; 0:39:17 >

Bolu'da yasiyorum, daha geçen hafta bir hocamiz aksam yurdun önünden geçerken bir kızı kopeklerden kurtarmis, kızın montunu yirtmislar korkusundan arabaya bile zor binmis, üniversitenin altında bir sulama goleti var ve kampusle arası ormanlik bazı kopekler sürü halinde burayı sahiplenmis durumda bazıları da baska alanlari ve aralarinda kavga çıkıyor, kampuste arabayla veya motorla bir yere giderken bu kopekler onunuze atlayabiliyor ve en önemlisi bu kampuste 25 binden fazla aktif ogrenci var 3 4 binden fazla calisan var birisine zarar gelmesine gerek yok toplanmalari gerektiğini dusunuyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.