Şimdi Ara

Sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler cezalandırılacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
6.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bu mantığı anlamıyorum. bu canlıları katletmek deniyor da köpekler insanları katlederken iyi. ama insanlar köpekleri öldürünce katletmek oluyor. köpeklerin ne ayrıcalığı var ki? kuzunun hiç bir zararı yok, öldürüp yiyoruz, tavuğun hiç bir zararı yok, öldürüp yiyoruz. hiç bu güne kadar insana saldırıp öldüren kuzu da duymadım, tavuk da duymadım. ama kuzu ve tavuklar öldürülünce kimsenin sesi çıkmıyor. insanlara saldırıp vahşice öldüren köpeklere gelince dur arkadaş katliam yapamazsın deniyor. insan öldüren köpeklerin ne ayrıcalığı var ki bu kadar korunuyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sokak köpekleri toplantıların istiyorum ama saçma bir karar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah o aç köpeklerden daha beter hale düşersiniz, ne yaptı size bu köpekler ? Kalbiniz kararmış sizin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • esesboy kullanıcısına yanıt
    Kontrolsüz çoğalmalarına bende karşıyım ama insanice bir çözüm bulmak yerine hayvanları canavarmış gibi göstermeye gerek yok. Saldırgan köpeklerde cahil serseri insanların bakıp sokağa attığı köpekler emin ol. Hayvanları besleyenlere değil barınakları yeterli yaşanabilecek düzeye getiremeyen, kısırlaştırma uygulaması yapmak yerine ormana kaldırıp kafasına sıkan veya zehirleyen haysiyetsiz yetkililere kus nefretini.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.