Şimdi Ara

Sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler cezalandırılacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
6.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu çözüm bazıları için yeterince kanlı olmadığı için kabul etmiyorlar.

O kadar nefret ve kin dolular ki bunu beslemeyecek çözüm kabul etmeyecek durumdalar. O yüzden kendi gibi düşünmeyen tüm insanlara var güçleriyle saldırıyorlar. Sevgisiz büyümüşler herhalde yoksa bu nefret normal değil. Yazdıkları mesajların, ettikleri hakaretlerin farkında bile değiller genelde.

Niye ülkede suç oranı, şiddet oranı bu kadar yüksek belli oluyor.

• Her caddeye 1 barınak anca yeter. Türkiyede kaç cadde var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

Hocam köpekle kan davalı olamazsın. Hayvanın iradesi yok. Savaş değil bu. Köpek etçil olduğu için saldırganlık içgüdüsünde var. Kuzu otçul hayvan avlanmıyor öyle bir içgüdüsü yok. Köpekler bize zarar veriyor biz de köpeklere zarar veriyoruz. Barınaklar bunun için net çözümdür. Kan davalı gibi onlar çocukları öldürüyor biz de onları öldürelim diye bir şey olamaz ki zaten insanların öldürdüğü işkence ettiği hayvanlar çok daha fazla. Sadece haber olmuyor  

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Katılıyorum hocam. Kesinlikle bazıları içlerindeki psikopatlıkla kan istiyor. Ama yine de seviyeli bir şekilde bu fikri bu tarz başlıklara yazmaya ve açıklamaya devam ediyorum. Belki bir faydası olur.

• Bagajımda her zaman köpek maması bulunur. Size inat bir 15kg daha aldım bu gün, arabanın bagajı çöktü.   Ağlasanızda, çıldırsanız da o köpekler sokaklarda yaşadığı sürece bakılacak, can onlar.

• ReaLGz kullanıcısına yanıt
    iradesi olmayan ve potansiyel olarak saldırma ihtimali olan bir canlıyı sokakta başı boş bırakırsan sonu böyle oluyor. valla barınaklara alacaklarsa alsınlar. itirazım yok. yeter ki sokakta serseri mayın gibi ne zaman saldıracakları belli olmadan serbestçe dolaşmasınlar.

benzer şekilde aslan, kaplan, panter, kurt, tilki gibi hayvanları da sokaklarda serbest bırakalım gezsinler, acıkınca insanları yesinler o zaman. yazıktır, hayvanat bahçesinde kafes içinde tutuluyorlar. aslanların kaplanların da hakkı yok mu, onlar da hayvan değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReaLGz kullanıcısına yanıt

Ben de mümkün olduğunca düzgün bir şekilde yazmaya ve bazı şeyleri açıklamaya çalışıyorum. Ne yazık ki bazıları baştan kapalı olduğu için bir şey yazmanın anlamı ve sonucu olmuyor. Mantıktan tamamen uzaklaşanlar bolca var mesela.

"Köpektapar" ve benzeri terimleri ısrarla kullananlar zaten karşıdakini baştan tahrik etmeye çalışıyor. Amaçları kesinlikle tartışmak olmuyor.

Bazıları için en ufak bahane yeter, haklı haksız olmak önemli olmuyor. Trafikte falanda bu tarz tartışmalar kavgalar bolca oluyor mesela.

Ülkenin gelişmesi için bazı insanların gelişmesi lazım. Eğitim, çevre etkisi, ailevi nedenler falan çok uzun iş tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 9 Nisan 2022; 19:26:4 >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

Her ırk , kendi ırkını korur. İster evrim de ister yaratılış. İnsanı korumaya çalışana insan, köpeği korumaya çalışana köpek denir. Herkes kendine yakın olana empati besler.

• esesboy kullanıcısına yanıt

Motorcu musun? Motorcuysan sonuna kadar haklısın. Evimin önünde sokak köpekleri kendi halindeki kuryeyi düşürdüler. Adama yazık oldu. Bir de 50 metre öteden bakıp duruyorlar.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

En çok kuryeler ve taksicilerin tamponları hasar görüyor. Kuryeler çift maaş almalı sırf sokak köpeği terörü yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 9 Nisan 2022; 19:19:22 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.