< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler cezalandırılacak (6. sayfa)
-
-
sokaklar cocuk ve köpek doğurmaz bu tanımların önüne geçecek çözümler olmadıkca ne yazsak tartışsak boşa
-
Heryerimde tank gibi koruma var. Yokuş aşağı 40kmh hızla giderken köpeğin birine yol verdim dahada yavaşlayarak. Hızım 20/30 arasına düştü köpeğe yol verdikten 10 metre sonra geri döndü motoruma koştu ön tekerine kafa attı abartmıyorum yırtılmayan yerekim motorumda çizilmeye sağ köşe kalmadı 2 hafta sol ayak bileğim burkulmuş yattım. Kıyafet kask olmasa sen düşün. Duyarın için teşekkür ederiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Motorcular taksileri sevmez ancak çok güzel konuya değindin. Bir gün köpeğe çarptım düştüm. Kafamı kaldırdım aynı köpek. Taksinin tamponuna koştu hasar aldı taksi.
Anlatmaya değmez herkes herşeyi görüyor.
Köpeğe göre taksi yazan veya o renk olan her araç düşman. Genelleme yapmakta uzmanlar. Bir insan işkence yapıyor mesela, sonra gidip masum insanlara saldırıyorlar. Sırf bu nedenle uygarlıkta yerleri yok. Sadece sahipli olanların zararı yok, tam tersi yararı var. Köpeğe fısıldayan adam gece yalnız gelse onu bile yerler bazıları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 9 Nisan 2022; 19:35:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum ama canlı ihraç etmek sıkıntılı olur, öbür türlü Çin'den kasap getirmek lazım. Öyle de aynı değerde olur mu bilemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuça bakmak lazım sokak köpeklerinin yeri barınak
Köpekleri bilimsel deneylerde kullanmak da yararlı olabilir. Bu konuda çok zorluk çekiliyor.
Hayvan deneyi yerine bilgisayarda moleküler simülasyon daha insancıl. Kilometrekareye 15 köpek var. Çine satılmazsa bu parasızlıkta itlaftan başka çare yok gibi. Mesela kayıp 128 milyar dolar anca yeterdi böyle bir çapta barınak yapmaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 9 Nisan 2022; 19:45:52 >
Bilgisayarda moleküler simülasyon verilerinin elde edilip yerli ve milli bir yazılım yapmak için deney şarttır.
Bilime ihanet etme.
Buna rağmen illa pc diyorsan o zaman bu köpekleri kadavra olarak veterinerler kullansın.
128 de yetmez 1128 de yetmez hepsinin bir köpek peresti var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96DE7F07E -- 9 Nisan 2022; 19:46:39 >
Eğer simülasyon doğru çalışıyorsa hiç hayvan kullanmaya gerek olmaz. Fiziksel denklemler doğru olmalı. İlk atom bombası simülasyonla geliştirildi. Eniac gibi birşey kullanıldı. Tabi deney yaparak doğruluk ölçerken kendi askerlerini kanser ettiler.
Her hayvana eşit önem verilmeli, denek hayvanları yerine süper bilgisayar kiralanmalı. Sokak köpegi yerine flamingo beslenmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 9 Nisan 2022; 19:51:27 >
Dediğin celismiyor mu her hayvana eşit davranalım diyip flamingo besleyelim diyorsun. Flamingoperest misiniz.
Flamingo nüfusu neymiş araştırıp geliyorum, dur ayrılma biryere.
İnternette yavru flamingolar 20bin adet var diyor. O zaman 100bin 200bin toplamda ya varlar ya yoklar. Sokak köpekleri ise bildiğin ülke nüfusu kadar olmuş. Yani flamingolar bize muhtaçlar.
Bu saatte evde ekmek bitse yürüyerek dışarı çıkamam. Ya evde başka yiyecek bir şey bulurum yada 300 metre yere arabayla gitmek zorundayım. Güzergah üzerinde 15-20 tane köpek var çünkü. Bisiklet sürmek, motorsiklet almak falan hak getire.
Böyle bir saçmalık hangi gelişmiş ülkede var? Sokağa çıkamıyorum köpekler yüzünden. Arabam olmasa ne olacak? Acil bir ihtiyaç olsa ne olacak?
Benim canım gecenin 3'ünde sokaklarda boş boş yürüyüp kafa dağıtmak istiyor. Ama köpekler buna da müsaade etmiyor, otur evinde ne yapacaksın sokaklarda diyorlar.
Motorsiklet alıp üfül üfül işime gidip gelmek istiyorum, park sorunu trafik çekmeden. Köpekler buna da razı değil.
Çocuğu parka götüreyim diyorum parkta ayı gibi köpekler, başka bir köpek görünce hepsi ayaklanıp saldırganlaşıyor.
Ben sokak köpeklerine göre yaşamak zorunda değilim!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende motor kullanıyorum bana da saldırıyorlar. Kendi halimde yolumda giderken birden fırlıyor kovalamaya başlıyor. Motora gerçekten düşman olan birkaç köpek var ne zaman bölgesinden geçsem saldırıyor. Bir gün sırf köpekler için hazırlık yapacağım. Dayağı yiyince akıllanır belki.
Trafik yetmiyormuş gibi bir de köpeklerin ne yapacağını kestirmek zorundayız.
-
Motordan in kovala ben çok sıkışırsam inip sövüyorum kovalıyorm
Dinozor besleyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X