< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler cezalandırılacak (7. sayfa)
-
-
Lütfen kıçınızdan element uydurmayın. Karşıdaki insana nasıl hakaret ederim diye kendinizi parçalıyorsunuz. “Köpöğö ömpötö böslöyönö köpök dönör” öff feci laf komaya girdim şu anda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
burada hard savunma yapan gitsin çok seviyorsa kendi evinde beslesin beraber yatsın. onu tutan yok.
-
Herkes kendine yakın hissettiğine empati besler dedim, sen çarpıtma bir zahmet.
2022 yılında evinin önünde vahşi hayvanlar tarafından parçalanmak ancak o vahşi hayvanları insandan çok sevenler tarafından mümkün.
şahsen ben atıl köpek besliyorum, hele yemek toplayıp köydeki çiftliğime giderken yol boyundaki diğer arıl köpeklere bırakıyorum, bu dediğimi belki 1000000 defa yapmışımdır , aile üyelerime de yaptırıyorum, eskiden zorlaydı fakat şimdi isteyerek yapıyorlar.
ama anahtar nokta ; köy, köy yolu, kör köpeğin öldüğü yerler. İnsanın yaşadığı yerler değil.
iyiyle kötüyü ayırt edemeyen, insanlığa düşmanlık güden ve bunu aktif olarak sürdürenlere ben şahsen insan demem, kendilerini kendileri rahatlıkla tanımlıyorlar zaten.
Yaşasın pawguaağğğrddd!!!?!?<!@0#:>!
-
bence köpekleri besleyenlere para cezası verilmeli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sokak köpekleri sorunu ülkemizin göçmen ve PKK sorununu fazlasıyla aşmıştır. Sokak köpekleri toplatılıp uyutulmalı ya da Çin Halk Cumhuriyeti'ne köpek eti olarak ihraç edilmelidir. Bence 2. Opsiyon daha mantıklıdır. En azından ülkeye biraz döviz girer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yanlış buluyorum. İyi niyetten gelen bir besleme olabilir. Toplu besleme yapmak yasaklanmalı. Toplu besleme köpek çetelerinin artmasına sebep oluyor. Şu ülkede hiçkimse mantıklı düşünemiyor.
-
Sıkıyorsa ben sokakta kedi-köpek beslerken karşı çıksın birileri bak ben ne yapıyorum. Saçma, sapan hayvan düşmanlığı yapan psikopatlar var bu forumda. Öldürün, çine gönderin, yok edin vss diyen tipler. Birde bu tiplere karşı çıktğında o zaman bu hayvanların yeri sokaklar değil, barınaktır diyorlar. Çünkü abd ve avrupa öyle yapıyormuş. İzmir belediyesi 38milyon yatırımla büyük bir hayvan barınağı yapacağını açıkladı bu seferde bu düşmanlar ne gerek var o kadar para harcamaya demeye başladı. Bunların amacı farklı. Bütün köpekler yok edilsin istiyorlar. Çünkü daha küçük yaşta bunun sevgisini almamışlar aynı şekilde kendi çocuklarına bunu aşılıyorlar. Evet saldırgan köpekler var evet toplu halde olunca agrasif olabiliyorlar evet maalesef kötü durumlar yaşanıyor ki bu durumların olmasının sebebi gene aileler. Çünkü çocuklarına hayvan sevgisini vermiyorlar. Onları canavar gibi gösteriyorlar. Dikkat edin hep çocuklar kçarken ya araba çarpıyor ya da hayvanlar çocuk kaçtığı için peşinden koşturuyor. Benimde küçük çocuklarım var hiç biride köpekten kaçmıyor tam tersine üstlerine gidip yemek veriyorlar. Çocuklarınıza hayvan sevgisini aşılayın. Bir türü yok etmek çözüm değil bunu anlayın artık!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İneklerin koyunlarin keçilerinde sokakta dolaşmaya hakkı var o zaman yada yaban domuzlarını niye vuruyorlar onlarında karşısına çıkın
Türkiyede hayvan sevigisi kedi köpekten ibaret bunu biliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 10 Nisan 2022; 2:28:14 > -
Barinak rehabilite merkezleri falan cozum degil tek cozum uyutulmalari ben ite kopege para harcayamam.ulkemde bir suru ac insan var yazik.
Senin gibi bizim mahallemizin huzurunu bozan iciler vardi def ettik,hic bir sey yapamassin..sokakta basi bos it istemiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstelik domuzları kendi yaşam alanlarında vuruyorlar, sokaklarda değil. Bunun için her yıl kota açılıyor sezon şeklinde. Herkes bunun gerekli oldugu fikrinde sabit. Tabi söz konusu domuz, yılan, fare, böcek vs. olunca herkes akılcı. Zaten domuzları bizim ülkemizde pek sallayan yok. Bulduğunuz yerde gebertin diyen bile gördüm. Ki bunlar hayvan düşmanı falan değildi. Kuş, köpek, kedi gibi hayvanları seven besleyen insanlardi.quote:
Orijinalden alıntı: Naruto45İneklerin koyunlarin keçilerinde sokakta dolaşmaya hakkı var o zaman yada yaban domuzlarını niye vuruyorlar onlarında karşısına çıkın
Türkiyede hayvan sevigisi kedi köpekten ibaret bunu biliyoruz
Eeee domuz eşittir pis, kendi mokunu yiyen, leş hayvan algısını herkes fark etmiştir herhalde. :) Taaa çocukluktan bu düşünceyi kapariz büyüklerimizden. Kapmayan var mı aramızda? Hâlbuki baktığın zaman tamamen zirvadan ibarettir. Kendi mokunu birçok hayvan yer. Hatta köpekler kendilerin ki yetmiyor, kedilerinkini de yiyor. Pisliğe gelecek olursak herhalde hiç canlı olarak dana, koyun vs görmemişler. Ha, dur o sahipleri yüzünden yoksa bembeyazlar canım.
Neyse bu mevzuya cevap verebilen daha görmedim. Hep görmezden gelirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 10 Nisan 2022; 3:9:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X