Şimdi Ara

Sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler cezalandırılacak (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam boş yapmışsın. Herkes bir değil. Kiminin fobisi var, kimisi nasıl davranacağını bilemez, hele mevzu çoluk çocuksa gel de anlat çocuğa korkmamayı. Bu arada bütün sokak hayvanları değil kedisi, kuşu vs esasen insanlara çete edasıyla saldıran köpekler. Daha bugün 14 aylık oğlanla korulukta gezerken üzerime 3-4 köpek koştura koştura geldi. Tek olsam taş sopa dalardım, kucakta çocuk olunca apıştım kaldım. Attım kendimi bi yere. Yerimde bir anne olsa şu anda haberlerde izliyor olurduk.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dağ da bayırda çok başıboş yavrucaklar var malesef kısırlaştırmada belediyeler hiç bir şey yapmıyor bunu siyasi anlamda söylemiyorum tüm belediyelrin bu konuya özel ayrı birim ayırması lazım ki bu sorun 10 yıla kalmaz çözülür

• marto1 kullanıcısına yanıt

Birileri o çözümleri istemediği için az belediye yapıyor. Tek çözüm isteyip aksi düşünen herkesi "köpektapar"(en hafif hali bu) ilan edenler olmasa bu sorun bu kadar büyümezdi. İnsanlar kendi imkanlarıyla kısırlaştırma yapıyor, barınaklara destekte bulunuyor sonra birileri gelip onlara ağır hakaretler ediyor, katil, terörist falan görüyor. Olacak iş değil normalde.

• TIGERSHARK kullanıcısına yanıt

her zaman diyorum ya bir grup korkak toplanmışlar.

Sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler cezalandırılacak
  • Aç bırakmak çözüm değil. Aç kalan hayvan daha da agresif olur.

İtlaf, insanlık dışı bir yöntem.

Çözüm: Toplanıp barınaklarda tutulmaları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar, yaşlılar ve çocuklar vahşice köpekler tarafından parçalanıp öldürülüyor, bazıları da mağdurlara korkak diyor. Psikolojik destek almaları gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 11 Nisan 2022; 9:18:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi şöyle düşünün yanınızda birisi adam bıçaklıyor ve onu hapse tıkıyorlar ama ne hikmetse gelip sizi de götürüyorlar bu ne hissettirirdi? Berbat bir şey değil mi? Yani burada demek istiyorum ki saldırgan olan köpekleri alsınlar uslu uslu sadece yaşamayı çalışanları bıraksınlar. Ama bazı andavallar hepsini alsınlar toplasınlar sokakta hayvan kalmasın diyor, bende onlara lan ....ramm sen ülkeyi terk et demek istiyorum. Benim evimin yanında bir sürü sokak köpeği var ve kimselere zararı yok ben neden o hayvanların alınmasını isteyeyim?? Ben kendi köpeğimi gezdirdiğim zamanlarda taa 2 km öteden bana köpeğini çek geçeceğim diye bağıran teyze yüzünden köpekler neden toplansın zehirlensin?? Lütfen arkadaşlar siz köpeklerden korkacak kadar akılsız ve kaçacak kadar mal olduğunuz için neden her köpek toplanıyor? Ülkede sanki her şey doğru bir yanlış köpekler öylemi yerim sizin duygu sömürünüzü he, adamlar ülkeyi batırıyor ses seda yok köpek insan kovalamış hurra linç edin hayvanı, adam arabasında çocuk olan kadının arabasına saldırıda bulunuyor ses yok, köpek bahçeye sıçtı zehirler.

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, Geç kalınmadık ne var ki.

• nexus can N kullanıcısına yanıt

Aynen öyle.Sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler cezalandırılacak 

• mertcanhkn1 M kullanıcısına yanıt

Şimdi şöyle düşünün, yanınızda biri adam bıçaklıyor ama ne hikmetse internettekiler bıçaklayanı savunuyorlar ve diyorlarki "mamasız gezmeyin", "oyun istiyor".

Köpeklerin vahşileşip bize de saldırmasını beklemek zorunda değiliz. Ölümü engellemek için ölümü beklemek aptallıktır.

Hala insanlaştırmaya çalışıyorsunuz. Bunlar kural nedir bilmezler. Acıkınca insan yerler. Eğitilebilirler ama 12 milyon köpeği eğitmezsin. Ne para var ne de zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 11 Nisan 2022; 11:39:39 >
  • İnternette neyin savunulduğu umurumda değil, ben kendi düşüncelerimi yazdım ve uslu olan köpekler için evet oyun istiyor ve mamasız gezmeyin diyorum ama saldırgan hayvan için uyutma bile olabilir diyorum, çünkü o hayvan esaret altında daha kötü bir hale gelecek ve insan haricinde hiçbir canlı için esaret bence iyi bir şey değil, çünkü dediğin gibi kural bilmezler.

Bende diyorumki o uslu oyuncu köpekler zamanla vahşileşiyor. O saldirgan kopekler saldırgan doğmuyor. Sahipsiz yaşayarak saldırganlaşıyor. O yüzden oyun isteyen köpeklerin bize saldırması sadece zaman meselesi.

Köpekte sürü psikolojisi var. Bir alfa köpek çıkıyor, havlıyor hemen diğerleri de destek veriyor, oyuncu bile olsalar. Havlamayı geçip ısırınca da aynısı oluyor. Sonra kan kaybından ölüyor vatandaş.

Uygarlık, insanların birbirlerini korumasıdır, birinin hayatını köpeklere peşkeş çekmek değildir.

İnsanı köpekten ayıran şey uygarlıktır. Uygarlıktan soyut biçimde büyümüş insan da insana saldırır ve yer. O bakımdan, "sahipli" insanları durduk yere idama yollamıyoruz çünkü uygar aileleri uygar arkadaşları var.

Sizin ilk mesajda bahsettiğiniz "biri yanimda adam bicakladi herkesi idam edelim o zaman" tamamen alakasız yani. Sizin bu benzetmeniz daha çok şuna benziyor: "sahipli köpekleri de uyutsunlar o zaman".

Biz elimizde bıçakla rastgele insan öldüren kişilerden değiliz. Madem insanlaştıracaksınız, sahipli köpeği insanlaştırın. Yoksa başkaları da kurtları ayıları insanlaştırmaya başlar, ucu size de dokununca pişman olursunuz. İş işten geçmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 11 Nisan 2022; 12:8:9 >

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

Tamam kardeşim sen git uygar bir vatandaş olarak devam et git her yere şikayet o hayvanları çık zehirle hepsini, savunmasız olana ateş et ve uygar ol bravo sana uygar insan 👍

Olmaz öyle. Sen sokak köpeklerini bu kadar düşünüyorsan onlara barınacak sokakta olmayan bir yer bul. Bunu yapamıyorsan da insanların kendilerini koruma biçimine laf etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 11 Nisan 2022; 12:12:27 >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

Tamam kardeşim her şeyi çok iyi bildiğin gibi beni de çok iyi biliyorsun, tanıyorsun neler yaptığımı çözmüşsün ne kadar da uygarsın bravo sana 👍

• quote:

Şimdi şöyle düşünün yanınızda birisi adam bıçaklıyor ve onu hapse tıkıyorlar ama ne hikmetse gelip sizi de götürüyorlar bu ne hissettirirdi?

Kimse kimsenin sahipli köpeğini götürmüyor. Sorun çözüldü.

• Yav bu köpekler yüzünden memlekette dışarı çıkamıyorum arkadaş. Allaha bin şükür ki okuduğum şehirde fazla yok. Eskiden sayısız kere peşimize düştüler alışmıştık ama bu son dönem biraz daha farklı. 10 15 tane dolaşıyorlar ne yapabilirsiniz ki? Umarım en yakın zamanda çözüm üretilir.

• Bunu yapabilecek şans olsa hayvanat bahçesin'de ne kadar aslan kaplan yırtıcı hayvan varsa bu hayvan severlerin evinin önüne bırakmak isterdim görüp kaçınca kaçmayın abisi oyun istiyor kaplandan kaçılır mı aaaaaa kolunu mu kopardı ? birşey olmaz ablası avlanma yerine girmişsindir demek istiyorum Sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler cezalandırılacak 

• Yanında balon patlasa ödü kopacak tipler milletin köpek korkusuyla alay ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 11 Nisan 2022; 14:43:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediye ilgilensin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.