Şimdi Ara

Saldırı Stratejisi Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Clash of Clans oynamaya baslayalı cok fazla bir süre olmadı 15gün önce başladım ama baya bir ilerleme kaydettiğim söylenebilir fakat levelım ve kupam arttıkça saldırı yaparken karşıma çıkan köyler artık baya sağlam ve köy tasarımları gayet iyi olan köyler. Levelım dusukken saldırı yaptığımda daha çok dev-okçu ve goblin kullanıyordum rahatlıkla istediğim ganimeti ve kupayı alabiliyordum ama artık işler değişti şimdi karşıma çıkan köylere nasıl saldıracağımı bir türlü oturtamadım Ordu kampım 135 asker kapasiteli kışlalarımda en fazla sihirbaz çıkartabiliyorum diğerleri en fazla duvar kırıcı cıkıyor.2.seviye dev - 3.seviye okçu- 3.seviye barbar 3-seviye goblinim var diğerleri 1.seviye ve birde 1.seviye yıldırım büyüsü var köy binası 5.seviye duvarlarım ve bütün savunmalarım olabilecek en yüksek seviyedeler.Köy binasını 6ya yükselttim 2gün sonra hazır olacak ve artık klan savaşlarınada aktif olarak katılıyorum ama son zamanlarda saldırdığım köylerden yıldız almakta çok zorlanıyorum istediğim ganimeti elde etsemde kupa alamıyorum. Köy tasarımı iyi sağlam köylere en iyi hangi şekilde saldırabilirim kupa kasmak için daha çok hangi askeri kullanmalıyım ve nasıl bir strateji uygulamalıyım yardımcı olursanız çok makbule geçer. Birde köy binasını 6. seviye yaptıktan sonra genel olarak nasıl bir yol izlemeliyim bu konu hakkındada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

http://img661.imageshack.us/img661/2586/TnJfET.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan.Berk -- 28 Kasım 2014; 2:45:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.