Şimdi Ara

SALDIRIN - VODAFONE'A GELENE 16GB 107TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
18
Favori
49.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Vodafone hattinizi magazadan henuz teslim almadiniz, dilerseniz ucretsiz bir sekilde kapiniza getirelim. Teyit ve teslimat icin 0xxxxxx numarasindan sizi arayacagiz. Basvuru takibi icin:https://vftr.co/basvuru

Bana böyle bir mesaj geldi ama hattı şubeden aldım. Müşteri temsilcisi bir şey yapmana gerek yok diyor ama bilemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt
    Magazadan hatti aldiktan sonra size mesaj gelmedimi.

Soyle bir mesaj geldi bize simi aldigimiz gun:

****** numarasının Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'ye taşınması için başvuruda bulunulmuştur. Bu işlem bilginiz dışında ise 05425420000 numarasını arayınız.

Sonrasinda;
    Sayın ******, numara tasima talebiniz operatorunuze iletilmistir.Hattinizin acilma zamani en gec 48 saat icinde sizinle paylasilacaktır.

Bugunde, yarin aksam su saatte kartinizi takip kullanabilirsiniz diye mesaj geldi.

Kampanyanin bitmesine 4 saat kala internetten basvuru yapip ertesi gunu magazadan sim karti aldik.
    Sizin aldiginiz magaza bi islem yapmasi gerekiyorduda yapmadimi acaba sistem uzerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 20 Ekim 2023; 11:18:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    İşte müşteri hizmetleri de bir işlem yapılmasına gerek yok dedi anlamadım valla bana mesaj gelmedi

Bence magazada size verdikleri kartin seri nosunu falan size tanimlamalari lazim. Oyle oluncada bize gelen mesaj gbi size mesajlar gelmesi lazim. Size verilen karti nasil bileceklerde sizin adiniza kullanima acacaklarki oyle olmazsa. Zaten sisteme girmedikleri icinde siz karti teslim almis gozukmuyorsunuz bence, o yuzdende size o sekilde bir mesaj gelmis.

Karti aldiginiz magazaya gidin bence tekrar ya da arayin soyleyin. İllaki sisteme bi giris yapmalari gerekir diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 20 Ekim 2023; 11:24:33 >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Magazayla konuştum sizin başvurduğunuz kampanya bitmiş tanımlayamıyoruz dediler. Kampanya süresi uzadı mı acaba şuan tanımlayabilir mi?

Sure uzamis su an sitede 4 gun kaldigi yaziyor. Ya da direkt gelen mesaj uzerinden kuryeden talep olusturun sim karti size getirsinler

• Dün gece mesaj geldi geçiş onaylanmış yarın 17de açılacakmış hat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim sim kartı da Mng kargo getirdi az önce. Diğer operatördeki paketimiz henüz bitmediği için aktivasyonu hemen yapmak istemiyorum, ne kadar ağırdan alabilirim acaba?  

• Kampanya tekrar aktif olmuş görünüyor Vestelcell tarifim tamamlanmak üzereydi, başvurdum.

• Blur kullanıcısına yanıt
    Kral onaylı hattı nasil aldınız e devlet onaylı mı

08505490542 den aradım, sim kartı taktım ama yanımdadan aktivasyonu tamamlamadım, ilgili sayfada da 31.10 diye yazıyor, bu gerçek tarih mi diye sordum. Sizi bekleteyim dedi, sordu geldi baya bi süre, istediğiniz zaman aktive edebilirsiniz, fatura o zaman başlar dedi. Tarifesi aynı kalır mı dedim, evet dedi. Bi de sen ara bakam ne dicekler?

• bayrak14531881 kullanıcısına yanıt
    Evet en temizi edevlet başvurusu, sorun çıkma ihtimali azalıyor. Ayrıca 10GB internet hediyesi var.

E devlet onayı nasil yapabilirim q

• bayrak14531881 kullanıcısına yanıt
    Online başvuru yaparken seçeceksin.

Üstat çok teşekkür ederim bilgisayarda yaparken olur mu asamaları nedir

e-devlette onaylarsak sadece sim kart teslim mi oluyor demi hocam? Evrak vs yok.
    Birde ne kadar sürede ulaştı elinize

• efuliz E kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen tarih bilgisi aktivasyon ekranında bir yerde yazıyordur da daha ilgilenmedim.

• Valla görünce içim gitmişti. Daha var sanıyordum taahhüt bugün bir mesaj 6 gün sonra bitiyor diye sevinerek başvurdum. Dört ayak üstüne düştük çok şükür 😅

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Aynen evrak ve imza işlerini atlamış oluyorsunuz.
    Başvurudan sonraki 3. gün teslim aldım kartı.
    Klasik kargoya ver, teslim al süreci.

• cceyy kullanıcısına yanıt
    hocam yılbaşına doğru yıl kapanmadan daha güzel tarifeler gelir diye düşünüyorum.
    özellikle turkcellde cok güzel tarifeler olmuştu. Bende aralık 15’i bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.