Şimdi Ara

SALDIRIN - VODAFONE'A GELENE 16GB 107TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
18
Favori
49.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet hocam benim başıma gelen durum bu..Sanırım başvurudan 2 ay sonra falan mağazaya gittim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alex23644 A kullanıcısına yanıt

Türk Telekom online işlemlerden kayıt açabilirsiniz onlar size dönüyor..Birde facebooktan mesaj atarsanız dönüş yapıyorlar..Ama orda yazanlardan anladığım arasalar bile uygun tarife vermiyorlar..Ama yinede şansınızı bir deneyin..

• Babamın vdf hattındaki taahhüt 2 ay sonra bitiyor. Mh’yi arasam bu tarifeye hali hazırdaki vdf müşterisini geçirebilir miyim? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

Online işlemlere girdiğimde aynı tarifem için taahhütsüz fiyatı 93 küsür TL gördüm kendim müşteri hizmetlerini aradım dedim benim taahhütüm bitiyor. Şu an 59,5 tl ödediğim aynı tarifeyi 135 tl vergiler dahil devam ettirebiliriz taahhüt bitiminde arayıp uzatabilirsiniz dedi. Bende dedim online işlemlerde taahhütsüz fiyat olarak 93 yazıyor o nasıl oluyor. Eski fiyattır o diyor :) Bakayım 185 şu an taahhütsüz diyor.

Yani 135 e devam etmek mi yoksa buna vergiler dahil 117 ye geçmek mi seçim bana kaldı. TT'da kalırsam 2 hat var bu şekilde 2 hat için senelik toplamda 432 tl fazla ödeme yapılmış olur. İçinde bulunduğumuz dönem için yıllık bazda bakılınca para değil ancak şu var vergiler değişecek ocaktan itibaren ve sene içinde yine değişiyor sanırım :) Bu tabi Vodafone için de geçerli. Bakalım birkaç gün düşünme süremiz var karar vereceğiz.

• Babamın hattı vestelcell de kalanlardandi kendiminki ile beraber onunkini de bu tarifeye geçirdim.

• inexo kullanıcısına yanıt
    Sim kartı aldığınızda uygulamadan aktivasyonu kendiniz yapıyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Şansınızı deneyin..Bu tarife olmasada güzel bir tarife verebilirler belki..İnternet sitelerinden beni arayın deyin..Hat iptalini seçin..Aradıklarında güzel fiyat vermezseniz TT kampanya yapmış ona geçeceğim deyin..Belki faydası olur..Ben dün yaptım oldu..

• Ben yeni kullanmaya başladım hız olarak 52mb/s alıyorum fena gelmedi bana.

• az evvel şubeye gittim 2 dk sürmedi kartı teslim aldım sms geldikten sonra 1-2 gün içince geçebilirsiniz dendi

• Geçiş işlemi tamamlandı
    TT az çekiyor bağlantı 3gye düşüyor dediğim yerde , vfone 4G yazmasına rağmen hiç çekmiyor

Galiba kampanyaya aldanıp büyük bir hata yaptım

• cokbaska kullanıcısına yanıt

Yıllardır forumda Vodafonenin en çok şikayet edildiği eleştirildiği durumlar:

1.) Telefonun durumunda 4G yazdığı halde 4G çekmiyor.

2.) Vodafone bataryayı daha çok harcıyor.

3.) Müşteri hizmetleri çalışanları agresif,kötü davranıyor,bağırıyor.

4 ) Hattımdan TL çekilmiş,nereye gitti bilgi verilmiyor.

5.) Tarifem sosyal medya sınırsız ama youtube kotadan harcıyor.

6.) Tarifem taahhütlü ama taahhüt devam ederken tarifeme uçuk zam yapmış.

7.)İnternetim açık olmasına rağmen Whatsapp mesajları 10 dakika sonra ulaşıyor

8.)Tarifem / Paketim haberim iznim olmadan değiştirilmiş.

Tobiye akıllı kapsama yazın yönlendirmelerdeki işlemleri tamamlayın.

Ve

Güvenli internet profilini kapatin

• çok geç kullanıcısına yanıt
    Güvenli interneti hemen kapatmıştım çözüm olmadı.
    Tobi şeyi ne işe yarıyor bilmiyorum , denedim konum seçince takılı kalıyor

Genel bir kural olarak operatör değiştirmeden önce geçeceğiniz operatörün yaşadığınız yerdeki performansını yakınlarınızdan teyit edin, imkanınız varsa kendiniz test edin. Hele ki şehir merkezinden uzakta ya da kırsaldaysanız, bir de taahhüt vererek operatör değiştirmek hiç oynanacak kumar değil! Ayrıca hiç bir yerde çekmiyor gibi genellemeler yapmak çok yanlış, örneğin bulunduğum yerde Vodafone, TT'den çok daha verimli.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Blur kullanıcısına yanıt
    onu anladım hocam. ben aktivasyonu 1 ay oyalarsam hala Türkcell kullanabilecek miyim onu kastettim.

• inexo kullanıcısına yanıt
    Kullanırsınız kullanmasına da Vodafone o kadar gecikmeye izin verir mi sanmıyorum, mh ile bir görüşün derim.

Edit: Uygulamanın aktivasyon ekranında sim kart teslimi onaylandıktan sonra, son aktivasyon tarihi beliriyor (10 gün).
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar bir yakınım bu faturalı tarifeye geçmek istiyor. Türk Telekom da fatura tahattütü 26 Ekim'de bitiyor. Buna şimdi başvursa ceyma bedeli öder mi ne önerirsiniz

• 107 liraya buna mı geçmek? Yoksa 147ye telekoma mi? Arada kaldım açıkçası.

• Pi kullanıcısına yanıt
    turkcelle.
    20gb 155₺

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Blur kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevap veren herkese

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.