Ah be hocam keşke daha erken görebilseydim bu mesajı :) Aynı tarifeyi 100 liradan 151 lira yapıp yolladılar beni , neyse seneye belki. Diğer düşük tarifeli hattım için yaptığım faturasıza geçiş talebim "yapılmamış" 3 gün önce şu saatte şu hanımla görüştüm telefonumda da duruyor nasıl işleme alınmadı dedim ben de anlamadım ama daha 1 ay süreniz var dedi orada rahatladım. Belki bu dediğinizi atıl duruma almayı düşündüğüm hattım için denerim. Teşekkür ederim. |
SALDIRIN - VODAFONE'A GELENE 16GB 107TL (15. sayfa)
-
-
Ben sanırım ses tonuyla bile blöfümü belli ediyorum beceremiyorum. İki sene önce de Yapıkrediyi aradım 500 lira limitli 10 senelik öğrenci kredi kartıma 300 lira kart ücreti gelince sinirlenip kapatacağım blöfü yaptım tamam beyfendi hemen işleme alıyorum dedi. Geri vites de yapamadım gitti kart 2dk sürmedi iptal etmesi Bu hafta Vodafone da tamam faturasıza alalım sizi dedi, tüm ümidimi kaybettim kendime dair ama neyse ki işleme almamışlar onaylamama rağmen
-
-
Turk Telekomda taahhüt bitiş tarihine 29 günden az kaldıysa cayma bedeli yansımaz,taşıyabilirsiniz.
444 1 500 arayıp taahhüt menüsünden cayma bedeli çıkıp çıkmayacağını öğrenebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz şansınızı yine bi deneyin..Faturasıza değilde TT geçecem ucuza kampanyaları var deyin..Taahhüt verdiği halde dahada ucuzlatan arkadaşlar var..Cayma bedelini öderim artık gözden çıkardım falan deyin..Belki tutar..Ama bu blöf olayı 18 sene önce bendede Garanti Bankasında tutmamıştı..Yanımda çok arkadaşım aradı iade edin yoksa kartı kapatın dedi..Hepsine iade yapıldı..Ben deyince tamam beyefendi onay veriyor musunuz dedi..Tabi geri adım atamadım ama taksitli borcunuz var kapatma olmaz deyince rahatlamıştım :)
Dün genel müdürlükten sunulan teklif red30, youtube pass+iletişim pass, 1 yıl taahhütle 250tl idi.Ben kabul etmedim, en uygunu bu diye sunuldu, ben türktelekom geçişe özel 40gb+sınırsız sosyal medya 205tlye geçiş yapacağım
Link alabilir miyim hocam? Aslında vodafon 107 liraya gayet iyi benim için. Aylık 10gb ya gidiyor ya gitmiyor çünkü.
-
Benim hat boşlukta kaldı. Turkcell pasif hale getirdi. Vodafone yeni hattı açmadı. Şu an hiçbir görüşmeyi yapamıyorum şaka gibi. Güya bu sabah 07:50de açılması gerekiyordu hattın.
-
Çekim durumuna bakayım. Bir de telekoma blöf yapayım belki işe yarar.
Yeni hat alımında bir ücret çıkıyormu tarife ucreti hariç alan bilen varmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
400 küsur yeni hat bedeli olması lazım.
Bugün başvuru yaptım, edevletten onay vermek istediğimde şuan "Onay bekleyen başvurunuz bulunmamaktadır." yazısı var bakalım neler olacak.
-
Vodafonun bu tarifesine geçeçektim ama çekimden dolayı telekoma taahhüt vermeyi daha doğru buldum. 25gb 147 tl. Seneye görüşürüz inşallah
-
Vodafone’a yeni gelene ilk ay 30 gb kampanyası var mıydı? Hattımı yeni taşıdım, açıldı fakat 30 gb yok. Şu an kampanya linkini bulamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Sen işini bilirsin dayı. Şu forumu en iyi değerlendirenlerdensin yıllardır. Bu özelliğini takdir ediyorum. İyi analiz edip iyi düşünüp sonunda hep iyi karar veriyorsun. Çolu çocuk nasıl,kaçıncı sınıftalar.
Estağfurullah kanka. Hep beraber fayfalanalim .Çocuk iyidir. 3e gidiyoruz henuz. Sen ne yaptın? Nasıl gidiyor
Dostlar ben de ankara merkezdeyim 2 çubuk çekiyor haberiniz olsun, geçtim vodafone a ama çekim dedikleri gibi düşük.
Yarın bir de eksi katlarda deneyeceğim internetini vs bakayım nasıl çıkacak.
Vodafone pişmanlıktır uzak durun. Full 4.5G çeker 3 mbit İnternet alırsınız. Yıllardır şirket hattım Vodafone
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhonturk -- 22 Ekim 2023; 21:14:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, bi deneyeyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X