Konuyu açan benim, vodafone'a geçeli 1 hafta oldu. internet çekmiyor arkadaşlar. 4.5g aktif ve full cektiği lokasyonda 1mbit bile internet hizmeti alamıyorum. Farklı operatöre geçeceğim. |
SALDIRIN - VODAFONE'A GELENE 16GB 107TL (17. sayfa)
-
-
Arkadaşlar daha öncesinde vodafone daydım. Taahhütüm bitmişti yeni fiyatlar çok yüksekti. Bende Türktelekoma internet üzerinden ekim ayı 6-7 si gibi başvurdum simkartın kurye ile bana ulaşması sonrasında hattın geçişi derken hattım türktelekomda 20 ekim gecesi açıldı.
Şimdi ben tekrar taşıma yoluyla vodafone geçiş sağlasam bu tarifelerden birinden faydalanabilirmiyim ?
-
Her yerde ayni değil sanırım veya ayarlarda mı birşeyler var acaba, ben memnunum hizinden felan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
28 kasım tah bitiyo kaçında geömemiiz klazım
-
Çark çevirmek için happy'e giriş yapmıyor. Oturum sonlandı uyarısı veriyor. Çözümü nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TT'dan geçiş yaptım 170TL cayma bedeli ödeyeceğim muhtemelen TT'a ama pişman oldum sayılır.
Antalya'nın göbeğinde oturuyorum evimde 2 diş çekiyor telefon ve bu aşırı garibime gitti
-
Bende şimdi bu tarifeye geçiş yaptım.Umarım memnun kalırım
-
de geçiş için başvurdum online dan ama ne bir haber var ne bir arama ne bir sms bu gün zoraki birilerine bağlandım vodafone dan ve sordum başvurum görünmüyormuş. ee ben edevletten neyi onayladım ozmn diyorum cevap yok tekrar başvuralım diyorlar. daha geçmeden sorun yaşıyoruz arkadaş
-
28 Kasım tah bitiyo nezaman başvurum bide 24 aynı bu
72 saat sonra açılıyor happy.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
28 Kasım tah bitiyo nezaman geçmek gerekir
Vodafone bir haftada bezdirdi beni çok pişman oldum.Hat taşırken tarife seçmek gerekiyordu o sıralarda eşim dostum 20 gb kampanyası vardı onu seçtim daha sonra sözü geçen kırmızı fırsatlar kampanyası geldi .Henüz simkart gelmeden o tarifeye geçebileceğimi sordum evet dediler sim kart geldikten sonra onay için arayacağız o zaman geçişinizi yaparız dediler kart geldi hat açıldı şimdi geçiş yapamıyoruz diyorlar.Vodafone yanımda uygulaması zaten tam falso tarifemde aylık 100 tl opet çeki vardı sene sonuna kadar şu an kayboldu,red e ozel ücretsiz ispark kampanyasına tıklıyorum detayları açılmıyor ,çark çevrilmiyor yani kısacası geçmek isteyen varsa da fiyatlara aldanıp geçmesin hizmet diye bir sey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nonchalnt -- 24 Ekim 2023; 23:54:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 gun daha uzamis XD
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yazik ki vodafone kullanan pek cok kisinin dert yandigi durum bu cunku kapasiteleri yetersiz ilave yatirim gerekli duzeltmek icin ama bunuda vodafone yapmıyor desek yeridir (her ceyrek aciklanan raporda net gorunuyor) gecen arkadaslarla kahvaltiya gittik silivri sahile arkadas diyor internet cok kotu acmiyor. Kendisine yillardir bu durumu anlatiyorum ama israrla operator değiştirmiyor.
3 aydan once gecerseniz yeni abone olarak kabul etmiyor sistem malesef
vodafonede online basvuruda bayiden al secenegini secebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X