< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SALDIRIN - VODAFONE'A GELENE 16GB 107TL (19. sayfa)
-
-
Bu arada numara taşımada kurye ile sim kart teslim alıp, Yanımda uygulaması üzerinden aktivasyon yaptıktan sonra hemen yeni hat (sim kart) aktif oluyor mu yoksa bir kaç gün daha sürüyor mu hattın görüşmeye açılması?
Bir de Vodafone'da VPN kullanan var mı? Telekom'da çalışan vpn, Vodafone'de çalışmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birkaç gün sürüyor.
Cumartesi günü online başvuru yapıp e-devletten onayladım ama hala kuryenin arayıp sorduğu yok normal mi?
-
Kurye aramayacak Mng kargo adresinize teslim edecek. Ortalama 3 gün sürüyor.
saldırdık vodafona 107 tl.ye oltalandık ama Türkcellin son atağı https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/surpriz-ekstra-plus-20-gb? bu kampanya ilgimi çekti
ama ne yapacağız?
vodafonun sim kartı mng kargo ile teslim edildi halen aktivasyonunu yapmadım
baktım Vodafon yorumları çok kötü çekmiyor lanet. 107 tl. fatura ödeyip hizmet alamamak?
bimcelden vodafona geçiş için online başvurup edevletten onayladım sim kart 2-3 gündür elimde ama halen aktivasyonu yanımda uygulamadan yapmadım
marak ettiğim ; acaba Vodafonu aktasyonsuz sim kartı elimdeylen hç vodafon kullanmadan bimcell (Türk Telekom) den Türkcelin
Sürpriz Ekstra Plus 20GB paketiyle zengin içerik her yöne 1000DK bol bol konuşma, 250SMS, 20GB her yöne internetine geçme şansımız olabilir mi?
vodafon bitik 107 tl.ye bu zamanda çekti kendine ama malum memlekette olanların en iyisi turkcel
arada bu vodafonu diskalifiye etsek olabilir mi?
vodafonu pass geçmede tecrübe eden var mı?
-
Ben de yeni geçtim bu tarifeye. İnternet bitince durdurmanın bir yolu varmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatırladığım kadarıyla ekstra 25TL bir ücreti vardı aylık, müşteri hizmetleri yardımcı olacaktır.
Numara taşınmadığı için muhtemelen bir süre sonra başvuru da iptal olacaktır.
Ben üstten para alıyorum
@Blur hocam , Şöyle bir durum var ,bayi biraz yoğundu gittiğimde ,imza falan almadılar,kimlik fotosu,bir de e devletteki ikametgah belgesini tarattilar tablette.Sim'i verip gidebilirsiniz işlem tamam 2-3 gün içinde açılır dedi ilgilenen personel.
Daha önce Turkcell'e de TurkTelekom'a da geçiş yaptım bayiden ,iki taraf da yaklaşık 3 -4 sayfaya ayrı ayrı imza aldı ,ilk kez imza alınmadığını Vodafoneda gördüm. Bugün SMS geldi geldi,gelmedi Turkcell'in 20gb kampanyasına geçerim. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhann06 -- 27 Ekim 2023; 11:7:55 >
bu fiyatlara telsiz ücreti dahil mi?
16gb 107 TL
24gb 138 TL
-
İmza alınmıyor çoğu zaman.. başvuru yapılan gün dahil 3 güne açılıyor hat. Başvuru günü akşamı sms geliyor zaten başvuru alındı diye. Sonra açılacak gün sms geliyor
Hayır
arkadaşlar selam, ikinci hattımı bu tarifeye taşıyayım dedim. görev için 10 gün daha şehir dışındayım. başvuru yapıp e-devletten onaylasam kurye evdekilere simi teslim eder mi yoksa illa benim mi almam gerekiyor?
-
Vodafone pay fatura iade kampanyası 2024 yılında devam ederimi acaba?
Evet 25TL imiş. Bir seferlik mi diye sordum her ay 25Tl imiş. interneti durdurmak için ayrıca para ödemek çok mantıklı gelmedi. İyi bir başlangıç olmadı :)
-
-
interneti durdurmak için para istemek?? tamamen tuzak.
-
bu şirket değil 107₺
7₺ dese önermem.
Tam bir soygun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X