fikri olan yok mu? |
SALDIRIN - VODAFONE'A GELENE 16GB 107TL (20. sayfa)
-
-
E devletten olunca kuryeyle değil kargoyla geliyor...Oda muhtemelen teslim eder..Yakınlarınızda vodafone mağazası varsa onlinedan başvuru yaparken simi mağazadan alacağım deyip ordan alabilirsiniz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal bildiğiniz kargo teslim prosedürü, adreste kim varsa teslim alır, sorun olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@gezgin1621 teşekkürler hocam :) ama dağın başındayım kargo mantıklıymış aslında. evden birisi gidip alabilir mi acaba bayiden yoksa kargo da beklenir ne olacak.
@Blur teşekkürler hocam :)
-
Vodafone için inanılmaz¿
Cihazınız nedir?
Şehir Londra mı?
İstanbul'da belki sadece havalanında o hızı verir Vodafone.
5G test noktalarında 5G özellikli cihazlarda 750-1000 çıktığı oluyor bir de.
Yok hocam bayiddn kimseye vermezler çünkü kimlik karşılığı imza alıp veriyorlar..En mantıklısı kargo..Nasılsa kargocular evdeki birine her türlü kargo veriyor..
1 hafta dayanabildim vodafone a, türk telekoma geçtim. 138 lik tarifedeydim cayma bedeli ve fatura ne kadar gelir sizce
-
Çok pahalı, ben 4 GB 1000 dj 25 TL ye kullanıyorum vodafondan, pahalı şeyleri avantaj gibi sunmayın
Konum İstanbul Büyükçekmece cihaz S22 Hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok mu kötüydü vodafone,mhizmetleri zaten lise terkten toplama, internet hızı da mı kötüydü?
Geçen sene 79tl 20gb vardı geçtim. daha bedava verseler geçmem. İnterneti 4g çekiyor ama hiçbir akış yenilenmiyor spotify donuıyor falan.
Bir depremde aylarca dışarıda kaldım daha da rezil etti.
-
Twitter a dm yazmıştım döndüler başvurum görünmüyormuş. tekrar yap dediler. kampanya bitti dedim uzatma kapat
edit
şimdi 0850 numara aradı 15 gün sonrasına randevu aldı işlemi başlattı.1 ay içinde cayma hakkı varmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 28 Ekim 2023; 14:10:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A54 ile 295Mbps aldım İzmir'de. Ben Vodafone'un abartıldığı kadar kötü olmadığını düşünüyorum. Gayet memnunum. Genelde Vodafone'un performansının kötü olduğu yerlerde Türk Telekom'da kötü oluyor.
ben redı 30 gb kullanıyorum 2 ay kaldı 2. dönüm ne kadar olacak acaba şuna 130 tl ödüyörum
-
160₺ küsür bir şey olabilir, net bir şey diyemem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell hattımı 6 kadar kapattirdim tekrar aktif ettim Vodafone taşımak istedim Turkcell izin vermedi 90 gün geçmeden taşıma yapılmazmis.
Forumda yazılanları dikkate alırsak Vodafonenin en iyi çektiği İL İzmir. Bütçesi istediği pakete müsat olan Turkcell yada Turk Telekom kullansın. Ayda 5 GB - 10 GB kullanırım en fazla diyen Vodafone kullansa da olur ama ben veririm 250-350 TL sınırsız sosyal medya çok yoğun kullanırım,video çok izlerim diyen Vodafoneye geçmeden önce Turk Telekom Vodafone arasında iyi araştrma yapmalı, Vodafone bana göre 4G operatörü değil Türkiye`de. O kadar çok rezalet vukuatı var ki. SMS`ler 2-3 saat sonra ulaştığı oldu günlerce,whatsapptan atılan mesajlar vodafone hattımın interneti açıkken 5-10 dakika sonra gelirken çift simli telefonumda interneti Turk Telekom hattıma aldığımda gönderilen whatsapp mesajları 5 saniyede geliyordu. Zaten bu durumu yaşadığımda bir yakınımın hastaneye yetişmesi geciktiği için akşam sinirle soluğu Turkcellde aldım taahhüt bozup Vodafone hattı Turkcell`e taşıdım. Ailemden birinin acil hastanelik durumu olmuş,bana hem SMS ile hem whatsapptan yazmışlar,10 dakika sonra Turk Telekom hattımı diğer yakınım aramasa çok gecikip daha kötü durumlar yaşayacaktım. Eğer vodafone hattıma mesajlar 2 dakika içinde gelseydi ben olay yerine 5 dakika mesafedeydim tesadüfen,10 dakika sonra uzaklık yarım saate çıktı ve çıldırdım. O günden sonra asla Vodafone kullanmam ama heryöne full sınırsız mobil interneti şuan 200-300 tl ye verse mutlaka denerim kenarda dursun derim mobil modeme takarım durur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zaten Vodafone'nun herhangi bir limitsiz tarifesi(full passli ya da tamamen limitsiz) olmadığı müddetçe şu an 200 TL'den fazlasını hak etmediğini düşünüyorum. Ben genelde kalite/içeriğe ve ödediğim paraya bakarım. Şu an 25GB+Tamamen limitsiz sosyal medya(YouTube dahil) paketine Vodafone Pay fatura iadesi ile beraber 50TL ödüyorum. Ve sözleşmem iki yıllık.(ikinci yıl zamlanır elbet ama ne kadar zamlanabilir ki, salt tarife 100TL. 200TL olsa bir sonraki sene yine uygun.) Açıkçası şu durumdayken kaliteden biraz kırpabilirim elbet, ancak Vodafone aşırı da kalitesiz değil. Bahsettiğiniz durumların hiçbirini yaşamadım. Şahsen Vodafone'nun en az 3 CA yapan cihazlarla kullanılması gerektiğini düşünmekteyim. Diger türlü hızı cidden sinir bozucu olabiliyor yer yer. Ama elinizdeki cihaz modemi iyi bir cihaz ise çoğu lokasyonda en az 30-40Mbps veriyor Vodafone. Ve tabii ki bazı yerlerde show da yapabiliyor(295Mbps gibi, ben de pek beklemiyordum.). Ayrıca Türk Telekom verdiği hız bakımından daha iyi olabilir genel olarak ancak sistemi Vodafone'dan beter. Kullanımların geç güncellenmesi, VoLTE ve VoWİFİ hizmetlerini aktif edene kadar göbeğin çatlaması, kalan kullanım SMS"lerinin 4-5 saat sonra(geçen hafta bizzat yaşadım/yedek hattım 205'lik Prime tarifesinde) gelmesi vesaire.. TT ve Vodafone ikilisi 200TL üstünü hiç hak etmiyor. 200TL'den fazla para ödeyeceksem istisnalar hariç bir tek Turkcell kullanırım doğrusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 28 Ekim 2023; 16:25:50 >
-
Taahhütün 12 ay + 12 ay ise 13. ayda devam edersen kafasına göre zam yapamaz,taahhüt yaparken 2. 12 ay fiyatı ne yazıldıysa o fiyat uygulanır. Yani sen 13. ayda devam edeceksen TKÜ hariç ödeyeceğin fatura şimdiden belli yani. Taahhüt sözleşmesini bulundur lazım olabilir.
Yalnız şöyle bir muhabbet var: 12 ay + 12 ay taahhütlerinde ilk 12 aydan sonra isterse abone de devam etmeme hakkına sahipken operatör de ilk 12 aydan sonra devam etmeme hakkına sahip deniliyor. BTK kuralına göre ise operatör 12 aydan sonra devam etmeme hakkına sship olsa bile BTK aynı tarifeye yeni fiyat belirleme hakkına sahip değil,yani ben 2. 12 ay devam etmiyorum aynı tarifeye zam yapıyorum diyemiyor. Yani operatörün devam etmeme hakkı uygulanması zor,tarifeyi iptal edip kaldırması lazım belki. Şuana kadar 2. 12 ay taahhüdünü iptal eden yada taahhütteki fiyat haricinde zam yapan operatör duymadıım,belki olmuştıur. Olursa hızlıca BTK sürecini başlatın bilgileri net doğru sunarak.
-
542 ile görüştüm hocam, ikinci 12.ayın TKÜ hariç vergiler dahil 117TL'den devam edeceğini belirttiler. Yani yalnızca 17TL'lik bir zam olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X