Geçmiş olsun hocam. Türkcell'de de çekmediği yerler oluyor hocam. Lakin diğer iki operatöre göre daha iyi çekim kalitesi var diyebiliriz. |
SALDIRIN - VODAFONE'A GELENE 16GB 107TL (22. sayfa)
-
-
Yanımda uygulaması üzerinden aktivasyon yapamadık, sürekli "Bir şeyler ters gitti, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatası verip duruyor. Müşteri hizmetleri kayıt açtı, edevlet başvurularında olağan bir durummuş. Aynı hatayı alan oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
edevlet girişinizde sim bloke var mı? Edevlet sim bloke varsa kaldırın,tahmini kanuşuyorum bir ihtimal diyerek. Edevlet girişleri SMS koduyla olanlar edevlete girişlerinde kullandıkları hat operatör değiştiğinde edevlet sim bloke durumunda oluyor,kaldırması nfc ile kimliği taratarak yada kayıtlı emaile kod isteyerek çok kolay biliyırsunuzdur belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler. bugün geçtim. sms gelmesini bekliyorum
-
Bloke yok kardeşim
Yine topladi bir dunya aboneyi vodafone.alt yapilari 1 yil kitlenir artik.alt yapiya yatirim yapmadan ha bire abone kapmaya calisiyorlar.
Tt az da olsa yatirim yapiyor ama bu 2 operator bir turkcell kalitesi etmez benn tt ve vodafone kullaniyorum.
isimi goruyor
Bir de 2 yakinimi vodafon a cektim.
dedim ki 70 tl fatura iadesi alirsiniZ,
Iadeyi yüzde 10 yapmislar saka gibi.
NE DEMEK ÇEKMİYOR KARRDEŞİM.. =)
Mehmet KACAROĞLUyoutubeVodafone magazisi onundeki spiker :) Barcelona , Liverpol , Almanya , Chelsa Cekmiyor :) vodafone kampanyaları, vodafone kampanyaları 2017, vodafone kampanyalı telefonlar, vodafone kampanyaları faturasız, vodafone kampanya reklamları, vodafone kampanyaları bedava internet, vodafone kampanya telefonları, vodafone kampanyaları internet, vodafone kampanya j7 pro, vodafone kampanyasi, vodafone kampanya, vodafone kampanyalar, vodafone kampanya a101, vodafone kampanya iptali, vodafone bedava internet kampanyahttps://www.youtube.com/shorts/OaTvREQhO4k?si=3m0ESdr-b_YIxQig -
Geçiş kapandı mı acaba
Antalya'nın göbeğinde çekim sorunu yaşıyorum Vodafone ile, çok aşırı telefonlar konuşan birisi değilimdir ama lazım olunca insanı sinir eder bu durum!!!
-
Hocam ne yaptiniz ,bize de aynisini diyor.
"Bir şeyler ters gitti.daha sonra deneyin diyor."
Bugun de 1 kasim.bizde aktivasyon da 1 kasima kadar son diyor.
Bayiye mi gitsek acaba
Müşteri hizmetlerinin dediğine göre edevlet başvurusu olduğu için bayiler işlem yapamıyormuş.
Müşteri hizmetlerinden telefon ile kayıt oluşturacaksınız. 2 gün içerisinde düzeleceği söylendi ve bu süre boyunca sorununuz düzelene kadar uygulama üzerinden aktivasyon yapmayı denemeye devam edin.
Son aktivasyon tarihinin bir önemi yok.
-
Kampanya bitimi 31.12.2023 diyordu. Bu voda harbiden çakalbaşıymış.
Onu nerde yazıyordu ya..Ne zaman baksa sitesindeki sayaç hep dün akşamı gösteriyordu..Hatta bi ara sayaç ayın 25 ini falan gösteriyordu ama sonra uzattılar..
Faturasizdan faturaliya gecerken oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X