Şimdi Ara

SALDIRIN - VODAFONE'A GELENE 16GB 107TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
18
Favori
49.424
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ortaokul bizimkiler. Siz ödevlere yardım etmeye devam. İlkokulda anne baba desteği olmadan ders olmaz. Ortaokul 1`de de az beraber ders çalışmak gerekir, 2`den itibaren kendisi halleder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar dedim interneti berbat diye ilk entry benim zaten keşke okusaydınız :( geçmiş olsun 2014 yılındaki 3G internet gibi hızı var mübareklerin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Paket içeriği ve fiyatı şahane fakat Vodafone kullanıcısı olan muhitimde bulunan bir kaç komşuma ve iş arkadaşıma sordum çekim kalitesi, internet hızı durumunu. 10 kişiyle konuştuysam 10'undan da olumlu şeyler duymadım. Kimi evimde bazı yerlerde çekmiyor dedi. Kimi 4.5G bağlı ama internet hızı çok kötü dedi. Kimi şehir dışına çıktığımda şuralarda şuralarda çekmiyor dedi. Hazır TT'de kampanya yapmışken mecburen TT'ye taşıyacağım hattımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 22 Ekim 2023; 23:31:25 >
  • Vodafone geceli bir hafta oldu , şimdi TT ye geçsem.cok. ceza bişey.cikar mi acaba ?

• ukayl06 kullanıcısına yanıt

İlk 29 gün içinde cayma bedelsiz olarak hattınızı taşıyabilirsiniz. Tüm operatörlerde bu böyledir. İlk ay faturanızı ödersiniz sadece.

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt
    Hocam oyle konusun ki baska bir cevap verecegi bir sey olsun.yani teklif duyacak sekilde konusun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

İlk fatura indirimli tarife bedelindenmi çıkar ? Örneğin bu tarifeye geçsek 107 liradan mı faturalanır ?

• EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyleymiş telekoma geri döneceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Yanımda uygulamasında cayma bedeli 117tl olarak görünüyor , interneti bitirip öderiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt

Zaten bunda da vergiler dahil 117 tl oluyor 147 tl için çok bir kaybınız yok. Bende TT de devam edicem 135 tl vergiler dahil dediler banada bakalım taahhüt bitimi arayın aynı tarifenizi devam ettirelim dediler. Yine bir pazarlık yaparım belki daha düşük bedel için çünkü 15 gb tarifem :)

• Pellev kullanıcısına yanıt
    Ay sonlarina denk gelirsen bayiler indirim yapabiliyor 250 tl bile hat satan gordum

• Pi kullanıcısına yanıt
    bende tt ayni fiyattan tarufe yeniledim vodafone cekim.konusunda bende iyi ama internet cok yavaş

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    ankarada cekim olarak sikinti yaratmiyor vodafone ama internet cok iyi diyemem ostim tarafini bilirsin orda internet kullanamadim vodafone

• EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt
    ben yillardir derim hala diyorum vodafone cekim iyi ama tt den kotu hizi var internet

• phasan P kullanıcısına yanıt

Benim evde de Vodafone çekiyor TT sıkıntı. Vpay iadesi ile 100 liraya geliyor paket bu yüzden Vodafone'da kaldım.

• OmC43 kullanıcısına yanıt
    Bende 25 gb sinirsiz pass paketler 106 tl oduyorum

• OmC43 kullanıcısına yanıt

o kampanya sene sonu bitiyor sanırım.

• Çark çevirmek için 4.5g'yi açın diyor, daha sonra 4.5 açık 3g/2g yi seç diyor mobil ağlardan. Bunun çözümü nedir?

• BilgiNotu kullanıcısına yanıt

Maşallah siz epey ilerletmissiniz. Bilemediği sorular olunca soruyor bize. Kimini beraber yapıyoruz. Ama öyle sorular var ki biz bile çok anlamıyoruz. Eskiden daha kolaydı sanki.  Allah kolaylık versin cümlemize 

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.