< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SALDIRIN - VODAFONE'A GELENE 16GB 107TL (13. sayfa)
-
-
Teşekkürler üstat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben Vestelcell kampanyasından bu yana son 1 yılda daha iyisine denk gelmedim yine de siz bilirsiniz.
Bugün şubeye gittim bu 16 gb 107 TL olan kampanya tekrar başlamış.
-
Benim işlemler tamamen bitti, 24 saat sonra sim kart aktif olacak fakat vodafone yine mesaj attı, aynı kampanya yeniden başlamış:)
-
Simkart geldiğinde kimlik vs. bakıyorlar mı hocam? Hattım pasaport kaydı yüzünden abimin üzerine, kendisi yurtdışında. Edevletten geçişi onaylasa burda sıkıntı çıkar mı ben simkartı teslim alırken?
-
Hayır çıkmaz Ben kardeşiyim, abim evde yok dersiniz kendisini sorarsa.
Merhaba bugun turktelekomdan gelen fiyatlari kabul etmeyerek faturasiza gectim ve 1 ay faturaliya gecemezsiniz demisti müşteri temsilcisi, acaba Vodafone faturaliya yarin talep etsem gecebilirmiyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Numara taşıyabilirsiz
benim kartımın geç gelmesi lazım tarifeme 37 gün var. en uzun teslim alan kim bana yol göstersin😁
Aynı operatörden hiç çıkmadan aynı operatör içerisinde,(başka operatöre gitmeden) faturalı hattı faturasız yaptığınızda tekrar faturalıya geçiş için arada 30 gün dolmalı.
Başka operatöre geçecekseniz bu kriter uygulanmaz,önceki operatörde faturalı yada faturasız olmanızın önemi etkisi,engeli yok.
Online başvuru yaparken tıkla gel al seçeneğini seçin, mağazadan 3 gün içerisinde gidip kartınızı alma süreniz var. Bekleyin süre geçsin, kurye ile teslim için size ulaşacaklar. Kurye gelip, sözleşme için imzalarınızı alacak. Hattınız açılana kadar yaklaşık 1 hafta daha kazanırsınız.
Ya da edevlet üzerinden başvurunuzu tamamlayın, mng kargo ile sim kartınız teslim olacak, ortalama 3 gün sürer. Aktivasyonu mobil uygulamadan kendiniz yapacağınız için dilediğiniz kadar geciktirebilirsiniz.
Bu arada online başvurunuzu da başvuru süresinin son günü yapabilirsiniz
Bu gece tarifemin son günü Vodafone'da. 2 hattım var. Az kullandığımı üç gün önce blöf yapıp faturasıza geçireceğim dedim, nokta sektirmeden tabi beyfendi dedi işlemi onayladı. Geri vites yapamadım ama 24 saat sonra olur dedi, 3 gün oldu halen faturalı görünüyor. Normalde ikinci kez birisi arardı bir gün sonra ama yok halen. Diğer hattım için harekete geçmedim bunu beklediğimden. Tavsiyesi olan var mı arkadaşlar son 24 saatim.. Bir hattıma 100tl(15gb net) diğerine 42tl(5gb net) verirken şu an 190 sadece ilkine , 133 diğerine öneriyor Vodafone.
-
Şu an kampanya için son başvuru günü salı olarak anlıyorum doğrudur değil mi?
-
aktivasyon taşıma gerçekleşince olmuyor muydu. başvuru başlatmak içinse mantıklı.
Hocam taze taze dün bu siteden aldığım tavsiyeyle yaptığımı anlatayım..Akşam 8 civarı internet sitesinden bana ulaşını tıkladım..Hat iptalini seçtim ve 2 dakika geçmedi aradılar..Hat annemin..Durumu anlattım çok fiyat çıkıyor..Yardımcı olur musunuz..Yoksa TT kampanyaları var oraya geçeceğim dedim..Annemle görüştüler güvelik için..Sonra 4 gb 90 lira dedi..Olmaz daha düşük tarife istiyorum deyince o zaman 12gb 2000 dk sosyal medya pass durma falan hepsi 66 dedi ve kabul ettik..Ben denedim oluyor sizde şansınızı bi drneyin bence..Gerçi bana 66 dediği yanımdada 70 gözüküyor ama artık onada çok takılmıyorum..Başka bir hattımız daha var..Onunda süresi yarın olacak..Hatta dedim onuda yapın..Şimdi olmaz Pazar günü deneyi dedi..Ya başkası olursa sizin gibi yardımcı olmazsa falan deyince, yok biz uzman müşteri temsilcisiyiz diğer arkadaşlardan farklı olarak siz hattınızı iptal etmeyin diye her türlü yardımcı oluyoruz dedi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bi ara bende başvuru yaptım..Mağazadan alacağım dedim..Sonra vazgeçtim nasılsa 3 gün süre var gitmezsem iptal olur dedim..Hatta 3 günden sonra vodafone beni aradı cevap vermedim..Tabi aradan birkaç ay geçti vodafone taşımaya karar verdim..Mağazaya gittim başka daha pahalı tarifeye geçmek için..Çünkü o zaman kampanya bitmişti..Elaman işlemlere başladı ve sizin başvurunuz var sistem izin vermiyor dedi..Bende süresi geçti deyince ya bu tarifeye geçeceksiniz yada çağrı merkezini arayın iptal etsinler bende sizi istediğiniz tarifeye alayım dedi..Tabiki aramadım zira o zaman bütün tarifeler pahalıydı..Hemen vakti zamanında başvuru yaptığım o tarifeye geçtim..Benimde böyle bir tecrübem olmuştu..
online başvurduğunuz düşük fiyatlı tarifeyi seçtiriyor yani. tam benlik durummuş.
Faturali hattim 20 den 40 a oradan da 80 liraya cikti 1 yil içinde.
Aslinda 160 talep edildi her seferinde arayıp sayıp sayistirip düşürdüm.
Görüyorum ki bedavaymis ödediğim ucret.
Valla ne güzel olmuş TT sitesine giriyorum böyle bir bana ulaşın seçeneği yok olsa bende onlarda deneyeceğim taşıma falan uğraşasım yok ama mecbur vodafone un bu tarifesine geçeceğiz gibi geliyor. Son gün başvuracağım sonra birkaç gün geçiş süreci derken zaman kazanacağım böyle düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X