Şimdi Ara

Şalgam severmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
1
Favori
8.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kış geldi her sene olduğu gibi şalgamı pc nin yanından eksik etmez oldum . Her yudumda vücutdaki sıcaklık artıyor

Peki şalgamı sevenler sadece yemekde değil normaldede içenler varmı aramızda . ?

Varsa eğer hangi markaları tercih ediyorlar onlarıda yazarsanız sevinirim . Özenle seçtiğim bir ürün yok tavsiyelere açığım .

• Doğanay alırım genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk26faruk

Doğanay alırım genelde

Doğanay güzeldir uzun süre içtim . Dün 2 şişe aldım markasına hiç bakmadım şuan içiyorum adı kilikya fazla acı değil tek sorun bu
  • Hayır
  • İçemiyorum
  • İnsanlar acısız şalgam nasıl içiyor merak ediyorum.Uzay mekiği kullanmak varken araba kullanmak gibi bir şey ...

Edit . Örneğe bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 14 Ocak 2012; 19:00:32 >
  • Biri SS koysun ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış. -- 14 Ocak 2012; 19:00:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayılırım. Birde acılı olursa
  • Tantuninin yanında çok gidiyor mersinde.Az önce bida içtim
  • "Fabrika yapımı şalgam"ları samimi bulmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Orijinalden alıntı: faruk26faruk

Doğanay alırım genelde

Doğanay güzeldir uzun süre içtim . Dün 2 şişe aldım markasına hiç bakmadım şuan içiyorum adı kilikya fazla acı değil tek sorun bu

Eskiden Adana'dan getirtirdim arkadaşlara 15-20 litre. O lezzet, acılığı yakalarsam hep ondan alacam ama bulamadım bir türlü

• hiç içmedim, bilemiyorum...

içmelimiyim?
  • İlk şalgam suyunu içtiğimde nefret etmiştim,ancak ne olduysa bir süre sonra harika bir tat almaya başladım artık her akşam yemeğinde kola yerine içiyorum...
  • bizim burda bi tane adana şalgamcısı var off bardağın %70 i biber suyu gerisi şalgam
  • yemekle değil sade içiyorum acılı evde olursa,içerken değilde daha çok içtikten sonra ağızda bıraktığı tad çok hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

hiç içmedim, bilemiyorum...

içmelimiyim?

Mükemmel birşey içtiğinde vücudundaki tüm organlar böyle yanar ısınırsın tadı tamakdan gitmez.

Şöyle diyeyim ben soda içemezdim iğrenç falan derdim ekşi diye şimdi oda mükemmel geliyor bana içtikçe oh be diyorum

• Of nereden aklıma düşürdün şimdi ya
  • adanaya gittiğimizde 5 lt lik şişeleri doldurarak alırdık
    Canım çekti be
  • Hiçbişeyin yanında hoşuma gitmiyo şu şalgam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

hiç içmedim, bilemiyorum...

içmelimiyim?

Mükemmel birşey içtiğinde vücudundaki tüm organlar böyle yanar ısınırsın tadı tamakdan gitmez.

Şöyle diyeyim ben soda içemezdim iğrenç falan derdim ekşi diye şimdi oda mükemmel geliyor bana içtikçe oh be diyorum

Fırsat bulursam bi deniyeyim ozaman.
    Sade soda günde 1-2 tane içerim. Az önce içtim hatta Beypazarı

Şalgam severmisiniz ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.