Bildirim
Salı Günü? Istanbul`a Gideceğim Tavsiyeleriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benzini kontrol edin. -
Tam olarak ne için tavsiye istiyorsunuz?
En kötü 1-1,5 saat içinde varmış olursunuz zaten, ayrıca araç markası modelini yazınca iyice kafa karıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser2244 -- 3 Ağustos 2014; 23:11:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: __EREN__
Benzini kontrol edin.
Aracım benzinli hocam zaten kontrol edeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: eser2244
En kötü 1-1,5 saat içinde varmış olursunuz zaten, ayrıca araç markası modelini yazınca iyice kafa karıştı
Hocam aracım konusunda sıkıntı yok zaten aracima güveniyorum , yol ve trafik hakkında bilgi almak istedim kusura bakmayın. -
Yagi kontrol edin. -
quote:
Orijinalden alıntı: kayake
Yagi kontrol edin.
Sağolun hocam yola çıkmadan önce kontrol edeceğim tesekkurler... -
quote:
Orijinalden alıntı: logi59
quote:
Hocam aracım konusunda sıkıntı yok zaten aracima güveniyorum , yol ve trafik hakkında bilgi almak istedim kusura bakmayın.
O saatte yollar boş olur ama tavsiyem direkt Temden basıp gelin, gişlerden çıkınca havalimanı sapağında girince direkt yol sizi götürcek..
Ayrıca eğer seyehate çıkıyorsanız araı havaşlimanı otoparkına bırakmayın pahalıya gelir, yolcu karşılayacksınız ise yolcunuzla haberleşin üstde belirtiğim sapağa girince uygun bir yerde bekleyin valizi alınca size haber versin direkt alıp devam edersiniz
-
quote:
quote:
quote:
Hocam aracım konusunda sıkıntı yok zaten aracima güveniyorum , yol ve trafik hakkında bilgi almak istedim kusura bakmayın.
O saatte yollar boş olur ama tavsiyem direkt Temden basıp gelin, gişlerden çıkınca havalimanı sapağında girince direkt yol sizi götürcek..
Ayrıca eğer seyehate çıkıyorsanız araı havaşlimanı otoparkına bırakmayın pahalıya gelir, yolcu karşılayacksınız ise yolcunuzla haberleşin üstde belirtiğim sapağa girince uygun bir yerde bekleyin valizi alınca size haber versin direkt alıp devam edersiniz
Sağolun hocam yolcu alacağım.Teşekkürler tavsiyeleriniz için,öyle yapacağım..iyi aksamlar..
-
1.5 lt su al bismillah de çık.hayırlı yolculuklarquote:
Orijinalden alıntı: logi59quote:
quote:
quote:
Sağolun hocam yolcu alacağım.Teşekkürler tavsiyeleriniz için,öyle yapacağım..iyi aksamlar..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: tarx
1.5 lt su al bismillah de çık.hayırlı yolculuklar
Hocam arac için soyluyorsaniz aracimla hiçbirsorun yasamiyacgima eminim,burdan almanyaya kadar giderim.O derece güveniyorum aracima.Iyi akşamlar... -
yok hocam içmek için ben yarım saatten fazla gidince susuyorum da ondan -
suyu kontrol edinquote:
yok hocam içmek için ben yarım saatten fazla gidince susuyorum da ondan -
quote:
yok hocam içmek için ben yarım saatten fazla gidince susuyorum da ondan
Anladım hocam haklısınız zaten araçta klima yok pisecegiz -
quote:
Orijinalden alıntı: WarSaw
suyu kontrol edin
Tamamdir hocam -
quote:
quote:
Hocam arac için soyluyorsaniz aracimla hiçbirsorun yasamiyacgima eminim,burdan almanyaya kadar giderim.O derece güveniyorum aracima.Iyi akşamlar...
Sen genede o Skodalara çok güvenme arkadaşım zannettiğiniz kadar sağlam ve sorunsuz arabalar değildir. -
quote:
Orijinalden alıntı: tefennili
quote:
quote:
Hocam arac için soyluyorsaniz aracimla hiçbirsorun yasamiyacgima eminim,burdan almanyaya kadar giderim.O derece güveniyorum aracima.Iyi akşamlar...
Sen genede o Skodalara çok güvenme arkadaşım zannettiğiniz kadar sağlam ve sorunsuz arabalar değildir.
Polemiğe girmeyelim hocam tamamdir
-
asla 70 km hyzy geçmeyinquote:
Orijinalden alıntı: logi59quote:
Orijinalden alıntı: tefennili
quote:
quote:
Sen genede o Skodalara çok güvenme arkadaşım zannettiğiniz kadar sağlam ve sorunsuz arabalar değildir.
Polemiğe girmeyelim hocam tamamdir
Alıntıları Göster
-
temden gelirken çatalca bölgesinde genelde radar bulunur dikkatli olunquote:
Orijinalden alıntı: Burak[Alper]
asla 70 km hyzy geçmeyin
Alıntıları Göster
o civarda hız sınırını aşmamaya dikkat ederseniz sizin için iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut467 -- 4 Ağustos 2014; 16:07:02 > -
Tekerlek basıncını kontrol edin.
Benzer içerikler
- istanbuldan erdek"e arabayla nasıl gidilir
- yeni araba sürmeye başlayanlar için debriyaj gaz ilişkisi
- ehliyet kısıtlama kaldırma
- radara kaçla girdiğimi nasıl öğrenebilirim
- plaka şikayet edilirse ne olur
- renault logan
- elektrikli paten
- uçan araba fiyatları
- trafik cezası itiraz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X