17 Ağustos 2010 Salı, Konu Dışı Kızılay İftar Buluşması
İlk Görüşme
Otosbüsten inip Sıhhiye'ye ayak bastığım o vakitlerde kalbim ilk defa bir buluşmaya katılmanın heyecanı ile çarpıyordu. Biraz olsun rahatlamak ve etfafı kolaçan etmek için yüzümde hafif bir gülümseme ile dolaşmaya başladım. Diğer arkadaşlarımında benimle aynı duygulara sahip olduğuna emindim. Yönümü güven park'a çevirdim.
DH'lı Her Yerde DH'lıdır
Ellerindeki 1,5 litre şaşallar ve yorulan kollarına rağmen yukarda tutmaya çalıştıkları "D" "H" "donanimhaber.com" yazılı pankartlar olan grubu görünce hemen aralarına dahil oldum. Orada isimler yoktur sadece nickler vardır.. Henüz 7-8 kişi kadardır ama iftara da çok vardı hani. Grubu görünce bende güzel bi hareketlenme oldu bende.. uvv beybi..
Burası Kan Bankası Mı?
Grup yavaş yavaş büyümeye başladı çevredeki insanların da merakı aynı ölçüde artıyordu. Zaten o saatlerde parkta heykellerin bacaklarına sarılıp fotoğraf çektiren vatandaşlardan başka kimse yoktu. Biraz serbest bir abla yanımızdan geçerken o kaçınılmaz soruyu yöneltti. "Burası kan bankası mı?" Orda daha fazla barınamacayağımızı anlayıp gelen diğer arkadaşlarla da beraber 19 kişi Aba'ya hareket ettik.
Malik Abi "Grup" Geldi
Hoş ve minik bir karşılama töreninde sonra protokol için ayrılmış olan 5. (VIP) kata çıktık. 5 kişilik ekibi ile bizi güler yüzle ağırlayan Aba Piknik iç anadolu genel müdür'ü sayın Malik Abi'ye burdan teşekkürlerimi arz ederim. Malik abi, gel abi. Neyse efendim menüler geldi..
Japon Balığı Yok Ama, Tereyağlı Duble İskender Var!
Önümüzdeki boş bardaklara baktıkça hem susuzluğumu hatırlıyor hem de hunharca yenen japon balığı sedat'ı rahmetle anıyorduk. Geniş bir menüsü olan Aba da genel tercih duble iskender ve kola'dan yana oldu. İftariyelikler de masalarda yerini almıştı. Ezanın okunmasını beklerken ettiğimiz hoş sohbetler ve ihlaslı dualar belki de günün en güzel kısmını oluşturdu.
Afiyet Olsun da Biz Hesabı Alalım Artık
Hakikaten "duble" olan iskenderi görünce tepkiler de abartılı oldu hani." Omg! WTF?, sahur yapmayacak mıyız hafız?, abi ben kesildim gibi sen devam et."yine de herkes tabağını sünnetlemeye vakıf oldu. Malik abinin büyük ısrarlarına ve müessese ikramı tekliflerine karşılık kişi başı "12.5 filan" ödeyip fişimizi da aldıktan sonra ailemizin marketi BİM'e doğru yola çıktık. saatler 20:30'u gösteriyordu. Koşma zamanı gelmişti!
"Burası Bir Alışveriş Merkezi" FAIL!
Tam kapanmak üzereyken yetiştiğimiz BİM tüm mevcudatı ve güler yüzlü personeli ile bize kucak açtı. Mağaza sorumlusu arkadaşın. "Rahat olun beyler burası bir alışveriş merkezi, dilediğinizi yapmakta özgürsünüz" desteği ile tatlılarımızı alıp kasaya yöneldik. Adeta cennetten düşen bir huri olan kasiyer bayan neredeyse aramızda ufak sürtüşmelere neden olacaktı.
Ne Yaptık Lan Biz? ŞAKA!
Tatlıları yedikten sonra enerjisi tavan yapan grubumuz hayatına renk katmakta ısrarlı vatandaşlarımıza yardımcı olmaya kararlıydı. Bir kaç aksilikle de olsa milli piyango bilet satıcısı ve işsiz oğullarına kısmet arayan teyze ile muhabbet kurduktan sonra bu hoş anılarlar birlikte Burger King'den tek sıra geçti. Konu Dışı'lı kardeşlerini bağrına basan Burger King ahalisi kolalarını da bizden esirgememişti.
Hadi Eyvallah Hacılar, Kısmetse Mangalda Görüşürüz
Tüm bu aktiviteleri yaptıktan sonra artık evini özleyen grubumuz hüzünlü bir vedalaşma ile vasıtalarına dağıldı. Mangal için sözleşmeyi de ihmal etmeden aramıza katılamayıp mesaj göndererek sevincimize ortak olan forum büyüklerimize şükranlarımızı sunduk.
Bir Ramazan akşamı da böylece bitmişti..
Güzel samimi bir ortamdı, güzel bir iftar geçirdik.
1 asil eksik...Birde yedekler neden Neden NEDEN ?
quote:
Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt
17.gif] oww işte bu ya adam özetlemişşş
özet var dediler geldik
şu ekenler ortaya çıksın sürprizimiz var
quote:
Orijinalden alıntı: Etkisizeleman
quote:
özet var dediler geldik
hacı bazı şeyler eksik onlarıda ekle
quote:
Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD
quote:
quote:
özet var dediler geldik
Adamla o kadar dalga geçtiniz etkisiz diye bak adam özet çıkarmış
quote:
Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD
quote:
quote:
özet var dediler geldik
Tamam hocam bu daha ilk çok ağır baskı altındayım şu an bilgisayarı açtığıma pişman oldum
Konu kitlendi mi ne bu böyle herkes suskun
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
şu ekenler ortaya çıksın sürprizimiz var
Ben tam ekmiş sayılmam.
Zaten ismim yedekdeydi.
Sürpriz neymiş bu arada merak ettim
@Etkisizeleman Yardın gece gece süper anlatım
quote:
Orijinalden alıntı: lawli@
Sağol Onur abi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lawli@
Sağol Onur abi
@Etkisizeleman eksikleri de yaz. Bazı yanlışlıklar var sıralama falan onları da düzelt. Hikaye gibi olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Immortal King
@Etkisizeleman eksikleri de yaz. Bazı yanlışlıklar var sıralama falan onları da düzelt. Hikaye gibi olsun
Ya hocam valla onu da başkası yapsın biraz amatör filan iyi oldu böyle zaten fotolar bi gelsin hepsinin kritiğini yaparız
@Wheatherman Hadi fotoğraflar nerede
Ben geldim beyler. Fotoğraf şu an son hızla Reha'ya aktarılıyor. Hotfile Premium olan biri vardı, benimle iletişime geçerse ona da yollayayim. O koysun Hotfile'a.
quote:
Orijinalden alıntı: Wheatherman
Ben geldim beyler. Fotoğraf şu an son hızla Reha'ya aktarılıyor. Hotfile Premium olan biri vardı, benimle iletişime geçerse ona da yollayayim. O koysun Hotfile'a.
Senin upload hızlı değilmiydi? Rarlayıp yükleseydin direk.
Benimki hızlı ama 260 mb dosya boyutu. Bölmeden yollayalım diye dedim ben.
quote:
Orijinalden alıntı: Wheatherman
Benimki hızlı ama 260 mb dosya boyutu. Bölmeden yollayalım diye dedim ben.
260 mı? Abov. Allahtan 8 mbit. Kaç dakikaya biter işiniz?