Şimdi Ara

Salim Ünsal Hoca Hakkinda Bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Forumda Salim hocayla ilgili birsürü konu acilmis. Cumartesi gunu kendisiyle gorustum. Simdi gorusmemin detaylarini aciklayacagim.
    Salim hoca benim anne tarafindan akrabam olur. Kendisinin organize ettiği ve Nişantaşı universitesinin de maddi manevi katkilariyla destek verdigi iftar yemeginde(Bayrampasa Kampusu)kendi koylusu olan universite adayi genclere tercihler hakkinda bilgi verdi. Hemen detaylara geciyorum.
    +Kendisine internet sitesindeki olasi siralama tahminlerini sordum. Kendisi bunlarin gercegi yansitmayacagini, kontenjan artisi veya azalişi ile ilgili yaptigi tahminler oldugunu soyledi. Ilk 50 bin icin siralamalarin 3 asaği 5 yukari ayni olacagini soyledi.
    +MEF Universitesi hakkinda ise yeni acilan universiteleri 5-6 yil beklemenin gerektigini hemen tercih listesine almanin yanlis oldugunu soyledi.
    +Muhendislik dallarini da kendisine sordum. Her zaman temel muhendisliklerin(insaat, ee, makine vs.) diger muhendisliklere gore daha avantajli oldugunu soyledi.
    +Kendisine benim de tercih listemde olan elektrik muh sordum. Vazgecmem gerektigini soyledi.
    +Ayrica istanbul da muhendislik konusunda Itunun bogazicinden daha onde oldugunu, bogazicinin puanlarinin yuksek olmasinin sebebinin imaji oldugunu soyledi.

Ayrica Salim Hocanin yegeni var. Kendisi sakarya da fen lisesinden mezun(7-8 sene oluyor.)Kendisi annesi babasinin cok yogun isteklerine ragmen(doktor olmasi icin) 4 sinifa gectiginde sayisalda esit agirliga gecmis(hukuk icin). Ve o zamanki oss turkiye 77. Olmus. Koc hukuk fakultesi mezunu. Suan ingiliz azeri ortak firmasinda sozlesme ihale vs gibi konularin, sozlesmelerin hukuksal boyutuyla ilgileniyor. Kendisi normal bir ingilizcenin gunumuz sartlarinda yetmedigini ingilizcenin cok onemli oldugunu soylefi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki sağlık bolumlerini mi oneriyor yoksa eem tercih edilebilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • airstream kullanıcısına yanıt
    Saglik alaniyla ilgim olmadigi icin soru sormadım.

• itü > boğaziçi mi

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: napacanla

+Kendisine benim de tercih listemde olan elektrik muh sordum. Vazgecmem gerektigini soyledi.

nedenmiş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanPat -- 15 Temmuz 2014; 23:25:15 >
  • Itu-bogazici olayini hic yazmayacaktin. Burayi fanlar dolduracak konu asagi dusmezse

• forumdaki arkadaşlar her şeyi sıralama,puan zannediyor.itü'nün bazı mühendislikleri boun'dan daha iyidir.
  • Henry Moseley kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili gorusun varsa bunu saygi kurallari icersinde acikla. Salim Hoca 15-20 yildir bu islerin icinde. Ondan iyi bildiginimi zannediyorsun?

• Bunun nedenini sormadim. Ama ee muhendisligi daha elektrik muh ve elektronik hab muhendisligine yeni ayrildi. Bnun icin olabilir. Birde 4-5unide var

• napacanla N kullanıcısına yanıt
    senin sıralama kaçtı hocam ?
  • airstream kullanıcısına yanıt
    25 bin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.