Şimdi Ara

SALLAMAYIN ARTIK BEYLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
7.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adgethio

1 tane 4 yılı belirten insan yok.

siz anlamıyorsunuz, benim bahsettiğim insanlar bahsettiği çalışmanın düşük olup +35 ayt yapanlara.

güzel kardeşim 4 yıldır çalışan adama zaten lafım yok veya 10.sınıftan beri çalışandır falan.

nasıl anlamak istersen öyle anlaşılır yazdığım. +35 ciler mesela nasıl anladığı belli oluyor yukarıda

hızlı okuyunca anlamamışım şimdi anladım demek istediğini öyle insanlara ben de sinir oluyorum ama salla ya 31 temmuz da kim ne yaptı belli olur
  • burada yeri geliyor dalga geçiyoruz ama bugünden anladığım kadarıyla çoğu kişi çok iyi forumda
  • 4 Yıldır çalısıp 20lerde yapan arkadaşımda var bi arkadaşım ise çoook zeki aynı okuldayız bır kitap dahi bitirmeden ygs mat her denemede full yada en fazla 1y lys mat yaniaytde 37-40arası ve gerçekten en yakınım olmasa inanmicam hiçbişi bitirmedi sadece dersi dinler ki bu sene dinlemiyor bile çok zeki onu 8. Sınıfta ygs denemesine koysalar o yine çoğunu yapardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda zaten her 10 kişiden 9 u ilk 10k ya girecek kişiler netler havada.Ben de anlamadım.TR'de derece yapanların çoğu dhden çıkıyor herhalde
  • Arkadaşlar böyle şeylere çok takılmıyor musunuz ya.Foruma canım çok sıkılınca,nadir giriyorum başlıklar buna benzer biri son ay çalışıp kazanacağını sananlar okusun biri 115 yaptım batırdım veya bu tip başlıklar.Sen yazdan beri köpek gibi çalışıyorum diyorsun büyük saygım var uzun süre yüksek tempoda çalışmak kolay değildir.Ama adam karekök birey bitirmeden 35+yapıyor diyorsun yalan yanlış yazanlar illa ki var ama temeli sağlam olan arkadaşlar da var.Mesela ben bugünlü açık uç yayınları tyt denemesinde 2y mat yaptım geçen haftaki bilfen 1y1b aydın üni 5y geldi ama hiç denemelerde şöyle böyle yapıyorum diye gelip buraya yazmadım türkiye geneli denemeler haricinde.Yazdan beri de ne az ne aman aman çok çalıştım son aylarda sıkılmamak tempoyu artırdığını hissetmek için,yavaş yavaş arttı.Zaten konuları önceden özümsediysen az çok öyle aman aman kasmana gerek kalmıyor hedefin derece değilse.Herkes elinden geleni yapar.Sana tavsiyem yüksek tempoda çalışıyorsan ve odağının dağılmamasını istiyorsan forumda orda burda çok takılma.Hassas dönemler çünkü en ufak şeyde bile ince düşünüp moralini bozabilirsin.Her şey gönlünce olsun çalışmalarının karşılığını alırsın inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adgethio A kullanıcısına yanıt
    Geri zekalı olmayan bir insan her soru tipini gördüğünü iddia ettikten sonra soru kaçırmaz . Kaçırırsa da 1 2 tane kaçırır . Ha geri zekalı ise o başka.

• quote:

Siyah yazınca +35 ci oldun falan hahahaha komik. ben bunları yaptım 33-34 ü görüyorum evet üstte de yazdım yaptığım netler de az değil benim fakat adam diyor karekök sb bitirdim falan işte şudur budur 2-3 şey 38-39 35 altı düşmüyorum ahahahaha

sende onlardansın galiba. demek istediğimi anlamayıp bana laf itelemeye çalışman başka bir acınası durum.
    vasıfsız insan dedim ya, ona sende giriyorsun bu durumda.

"Siyah yazınca +35 ci oldun falan hahahaha komik.'

Buna kalın yazı deniliyor ve kendim hakkımda bir yorumda bulunmadım. Gayet düzgün konuşan birisine bunun gibi aptalca bir istihza denemesi ile karşılık verirseniz kendi ayağınıza sıkarsınız.

"yaptığım netler de az değil benim fakat adam diyor karekök sb bitirdim falan işte şudur budur 2-3 şey 38-39 35 altı düşmüyorum ahahahaha"

Bunu demesinde bir problem görmüyorum, yalan söyleyip söylemediklerini bilemeyiz.

"sen de onlardansın galiba. demek istediğimi anlamayıp bana laf itelemeye çalışman başka bir acınası durum."

Ben orada laf itelemedim, laf atma veya laf sokma uğraşında değildim. Başka insanlar burada kendilerini övdükleri için şikayetçi olmuşsunuz ve "sallama/atma" olarak nitelendirmişsiniz, ben sizin 33-34 gördüğünüzü nereden bileyim? Bana kalırsa her iki türlü durumda saçmalık ve net paylaşmak gereksiz fakat bunun için bir konu açacak değilim.

"vasıfsız insan dedim ya, ona sen de giriyorsun bu durumda"

Teşekkür ederim.

• xxlarge7070 X kullanıcısına yanıt
    tam olarak bahsettiğim insanların düşüncesiyle birebir bir insan daha. burada harbiden uzun süredir çalışan arkadaşlar bile 35 netleri görebiliyorken benim yazın başından beri böyle çalışıp 30-35 yapmam ''gerizekalı'' bir durum mu onu bilemem :)

en azından bir şekilde troll olarak adlandıran kendini ve kendini komik bulan insanların troll değil de gerizekalı duruma düştüğü forumda benim yaptığım sonuç gerizekalılık değil azim olarak nitelendirilir. odtü ee ye giren adamlar bile lys matta ( en yakını kendi öz abim) fule yakın yapamazken ( abim çok zeki, üstüne 9 dan beri izmir fende olup sürekli üstüne vere vere çalışan biriydi) böyle insanlar böyle yaparken arkadaşların yazdıklarına göre yaptığı netlerdeyim ben.

şimdi tam olarak zeki olup o netleri yapanlara lafım yok. aynen yazın başından beri böyle şeyler yapıp netlerimi hala yetersiz bulan arkadaş bana ''gerizekalı'' itelemesi yapıyorsa ki yaptı, zaten forumda yazı yazan, dediğim gibi kendini troll olarak adlandıran ama gerçekte ne duruma düştüğünü yukarıda söyledim tam olarak o duruma düşen arkadaşları savunuyorsa yani yazık derim ben.

1-2 tane soru kaçırırmış :D aynen kardeşim, 1-2 soru kaçırıyordu zaten herkes...

• quote:

+35 ci geldi :D insanım ben? evet 33-34 yapıyorum her zaman değil 6-7 yanlışım oluyor. bu dediklerimi yapmam tüm soruları yapacağım anlamına mı gelecek?

Her şeyi dalgaya vurmaya gerek yok insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor.

Yukarda ballandıra ballandıra anlatmışsın(yok görmediğim soru tipi kalmadı yok çözüm yöntemlerinin hepsini öğrendim yok 20katlı apartman diktim)

Kardeş bu kadar şeyi yaptıysan ve hala 35+ya sabitleyemediysen gerçekten sıkıntı var.

Ha ben kaç yapıyorum ona gelirsek 33-37 arası değişiyor netlerim.

Her şeyi dalgaya vurma yani iyiliğine şeyler söylüyor arkadaşlar.

• adgethio A kullanıcısına yanıt
    Bu yazdıklarınızın üzerine ve arkadaşların yazdıkları üzerine konu başına dönüp ilk paragrafı tekrar okudum ve fikrim değişmedi.

Ben hiçbir zaman her soru tipini her denemeyi çözdüğünü iddia eden biri olmadım bunu iddia eden birinden soru kaçırmamasını beklemem tuhaf değil,

kaçırdığı zaman ona yakıştırdığım sıfatı kullanmam kadar.

• hocam siz gelip gecicisiniz ama +35 ci tayfa kalici simdi gelirler ve atar yaptiklari an beni cagirin. Yillardir bunlara agzinin payini vermek istiyordum. Ya adam lys matdan toplam +85 yaptim moruq iyimi diyor. bi tanesi de fullemeyen insanlar.su foruma girmesin yaziyor ayar oluyorum. Dibine kadar haklisiniz

• Sen ne tür bir varlıksın ? Terk et bu forumu.

• Aynen bro adamsın sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Sen ne tür bir varlıksın ? Terk et bu forumu.

Neden bu şekilde bir yorumda bulundunuz?

• Yorumların çok rahatsız ediyor beni.

Kalın kalın yazıyorsun, elit davranmaya çalışıyorsun. Boşuna dikkat çekmek için uğraşma.

• sen bir de sınavdan sonra tercih döneminde gör burayı
    cbülü cbülü şak şak herkes :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Yorumların çok rahatsız ediyor beni.

Kalın kalın yazıyorsun, elit davranmaya çalışıyorsun. Boşuna dikkat çekmek için uğraşma.

"Yorumların çok rahatsız ediyor beni. "

Fark ettim, başka insanları da rahatsız ediyor ve neden rahatsız olduklarını sorduğumda daha da agresif davranıyorlar.

"Kalın kalın yazıyorsun, elit davranmaya çalışıyorsun. Boşuna dikkat çekmek için uğraşma."

Kalın yazmak çok eskiden kalan bir alışkanlık, elitliğin tanımını yapın. Narsistik insanlık mı?

• Sene başından beri mat1 hiç çalışmadım ama temelim sağlamdı. 1-2 zor denemede 31-32'ye indim ama onun dışında 35'in altına inmedim. Mat1 sadece temelin sağlamsa üstüne biraz koyup halledebiliyorsun. Kimse sallamıyor sende problem kardeşim :)

Edit: Mat2'de +35'i her denemede göremiyor olabilirsin, ama mat1'de de durum buysa herkesi kendin gibi sanma. Mat1'de 37-38'den inmeyen çok bir süre sonra. Siz 35'ten aşağı inmeyenlerden nefret etmişsiniz baya geliyosunuz "yalan konuşuyorlar" diye ağlıyorsunuz. Şuan aslında 35 yaptığını söyleyenler değil siz kendinizi rahatlatıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skirmish4 -- 11 Şubat 2018; 23:1:45 >
  • Keşke yazı stilinizden rahatsız olanlarda sizin kadar insan olabilse ve rahatsızlık duydukları durumu "insanca" dile getirebilse.

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel027

Şöyle diyelim genelde en yüksek netlerin karmasının söylendiğini düşünüyorum, örneğin 2 hafta önce bir alan denemesinden 38 yapmış olsun. Yazacağı netlere +35 diyor ve kendisini tatmin etmiş oluyor.

Zaten Töderde 110+ yapan ilk 100deydi, Özdebirde 115 üstü taş çatlasa 20 kişi vardı. Bü yüzden abartılara kulak asmayın. Şimdiye kadar nasıl çalıştıysanız bundan sonra da öyle devam edin. Hepimizin gönlüne göre olması dileklerimle

Toder 108 nete 1200 sıralama geldi tytde atma kardeşim ilk100 115 116 nettir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candarr77 -- 11 Şubat 2018; 23:00:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.