Şimdi Ara

SALLAMAYIN ARTIK BEYLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
7.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Biraz abarttım durumu belki de

Yığılma da olmuş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    Üniversiteye giriş sınavları zeka ölçmüyor ki.

Bence illaki çalışıyordur çalışmıyorum diyordur ben çalışmadan bir şeyler basarildigina inanmıyorum.

• 4. Senem ve 34 35 yapabiliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ege iyi halli bir fen lisesindeyim +35 yapan 20 30 kisi var ki fulleyrn 5 6 cikiyor cozdugumuz denemelerde boa degil her hafta 1 deneme oluyoruz gayet yapılabilir netler ama onemli olan potansiyelinin hepsini alabilmek sizinki okadarliktir belkide

• Nerede okuduğuna bağlı bir durum. Kitap açmadan sosyal ve Türkçe de +35 çıkaran bir insandim. 3-4 ayda olacak olsa sınavın ne hükmü var. Şimdiki gençleri anlamak zor

• Yazdan beri girmedim sanırım şu foruma, ama hala öyle tipler bitmemiş Hocam 20 kişi öyle diyosa bunların 2-3 tanesi anca doğrudur, gerisi sallıyodur. Geçen senede gördüm önceki yıl da, forumda gereksiz insanlar çok var takma kafana. Ha çok iyiler de vardır, her iyi yapıyorum diyen yalan diye bi şey de yok tabi
  • Hay takam kafanıza ya arkadaşlar boşverip işinize baksanıza.Sallıyorlar ya da sallamıyorlar bu sonucu değiştirmeyecek sizin moraliniz bunlara bakarak bozuluyorsa sizde sorun var kusura bakmayın

• alig07 kullanıcısına yanıt
    Üniversite giriş sınavları dolaylı da olsa zeka ölçüyor arkadaşım. zeki olan iyi üniversiteye gidiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar çalışmıssın ama daha "de"yi ayrı yazamiyorsun. Sen geçsen ne olacak geçmesen...

• Sallamak çare olmuyor. nekadar sallarsan salla son damla düşeceği yere düşüyor zaten. .

• en son ösym sınavlarına 7 yıl önce girdim. şu an girsem mat ve türkçeden 35+ yaparım.

çalışmak en önemli şeydir, ama limitlerin üstüne çıkmak için temel gerekir. temeli ilkokulda alırsın alabilirsen.
  • Soru görerek çok yere gelinir tabi ama konuyu gerçek manada anlayarak soruları çözersen olur. 35 netin üzerinde sabit kalmak sadece soru görmekle olacak bir şey değil. Ben 2017 mezunuyum, sınava girmeden okulda optikli çıkmış sorular matematiğinde 35-38.75-40 gibi şeyler yapmıştım ve sınavda da 38 net yaptım(2 boş). LYS'de ise denemelerde hayatımda(Bak hayatımda diyorum) en düşük 60.5 yapmıştım. Son senelerin çıkmış sorularında en düşük netim 72 idi. LYS2017'de sınavda ilk başlarda baktığım her soruyu yapamayıp boş bırakmam nedeniyle bayağı panik olup sonradan toparlayıp 63 net yaptım. Şimdi yerleştim. Bu sene kendimi denemek için tekrar girmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alig07

Üniversiteye giriş sınavları zeka ölçmüyor ki.

Bence illaki çalışıyordur çalışmıyorum diyordur ben çalışmadan bir şeyler basarildigina inanmıyorum.

Burssuzu 25 bin, yarı burslusu 3 bin, burslunun ilk 400’de okuduğu bir bölümde okuyan biri olarak ygs-lys’nin kesinlikle zeka ölçtüğünü söyleyebilirim. Ortalama zekaya sahip birinin sayısal alanda ilk 1000’e girmesi pek olası değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfee

sen bir de sınavdan sonra tercih döneminde gör burayı
    cbülü cbülü şak şak herkes :D

Sen bir de tyt ayt den sonra gör burayı Cibili püçüvi aniyyya çer çer çer vicyooo

• Beyler ben de biraz realist olayım benimki fazla realist olacak ama :)

Tyt

Mat25

Türkçe 35

Fen 10

Sos 12-14

Ayt

Mat10

Fen13

120k gelir mi sizce? (Veterinerlik)

Obp 79

• Ya yemin ediyorum demoralize etmeye başladı Bekir Avşar videolarına bakamaz oldu. Yorumlara bi bakıyorum sınavda herkes 105+ ayt de 70 ulan herkes böyleyse yığılmalardan köşeyi döneriz diyorum zaten sınav sisteminin seçiciliği tartışmaya çok açık ah keşke ygs lys olsaydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khann10

Üniversite giriş sınavları dolaylı da olsa zeka ölçüyor arkadaşım. zeki olan iyi üniversiteye gidiyor.
    Bunu zeka ölçümlerini bilen bir abim söylemişti daha doğrusu onun alanı sınav kesinlikle zekayı ölçme diyor ki haklı ha zekayı ölçen konular yok değil örneğin pkbo bunlar zeka olimpiyatlarında cılkı çıkarılan konular ki sınavda okadar kasmıyorlar zaten sınavın zeka ölçecek biçimde olması saçma olur herkesin kafası matematiğe basmak zorunda değil ya Ada'mda sayısal zeka yoktur ama görsel zeka vardır çok iyi resim çizer veya bedensel zeka vardır her spor dalına yatkınlığı vardır devletin eğitim sistemindeki hatası insanları yeteneklerine göre sınıflandırmadığından kaynaklanmaktadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisey sorcam herkes netlerini dogru yaziyosa bu troller kimler?

• eskiden en azından 35 diyolarmış şimdi 38 yapan çok kötü yaptım uykuluydum dikkat hatalarıyla doluydu diyo ulan 40 soru var zaten hatalarla doluysa nasıl 38 oluyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.