Şimdi Ara

SALLAMAYIN ARTIK BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
4
Favori
7.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YAZIN BAŞINDAN BERİ KÖPEK GİBİ ÇALIŞIYORUM. ÇÖZMEDİĞİM DENEME KALMADI, GÖRMEDİĞİM SORU TARZI, BİR SORU NASIL ÇÖZÜLÜR ONUN HAKKINDA EDİNMEDİĞİM ÇÖZÜM KALMADI, YANLIŞLARIMI ÇÖZE ÇÖZE DÜZELTEMEDİĞİM YANLIŞIM, EKSİĞİM KALMADI. TAM OLARAK KENDİMİ TEMELLEDİM VE 20 KATLI BİR APARTMAN DAİRESİ YAPTIM.

AMA YİNDE 35+ TYT MATMIŞ 35+ AYT MATMIŞ HER ZAMAN YAPAMADIM.

ADAM YAZIYOR DİYOR AYT 10 DENEMEDİR -35 GÖRMEDİM. HADİ ORADAN DERİM BEN ONA. HADİ ORADAN LAN VASIFSIZ HERİF.

ARTIK ÇOK SİNİR OLDUĞUM İÇİN YAZMA GEREKSİNİMİ BULDUM.
    EVET BU KADAR ÇALIŞMAYA +30 YAPIYORUM AMA SÖYLEDİĞİNİZ RAKAMLAR ÇOK EKSTREM RAKAMLAR. ÖZELLİKLEDE EN AZINDAN YAPTIĞINIZI İDDAA ETTİĞİNİZ ŞEYLERE GÖRE...

18-20 YAŞLARI ARASINDA BİR ADAMIN KENDİNİ KANDIRIRKEN MİLLETİ KANDIRACAĞINI DÜŞÜNMESİ BİRAZ KOMİK, FAZLA TRAJİK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adgethio -- 11 Şubat 2018; 22:59:53 >

• evet ya
    bence de yök atlas falan yalan zaten ya
    hacettepe tıp, boğaziçi bilgisayar falan kazananlar aslında mattan 40 net yapmıyor yanlış yazılmış yeaaa,
    ben yapamıyorum o zaman kimse de yapamaz yaa.

forumda herkesin böyle yapıyor görünmesinin sebebi zaten sadece sınavı ciddiye alan kesimin forumda takılması. abartan tabii ki oluyordur arada ama geçen senelerin ygs lys sonuçlarına bakarsan forumdan gerçekten tama yakın yapan bir çok kişinin olduğunu görürsün.
    Her şeyi dalgaya vurmaya gerek yok insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor.

Yukarda ballandıra ballandıra anlatmışsın(yok görmediğim soru tipi kalmadı yok çözüm yöntemlerinin hepsini öğrendim yok 20katlı apartman diktim)

Kardeş bu kadar şeyi yaptıysan ve hala 35+ya sabitleyemediysen gerçekten sıkıntı var.

Ha ben kaç yapıyorum ona gelirsek 33-37 arası değişiyor netlerim.

Her şeyi dalgaya vurma yani iyiliğine şeyler söylüyor arkadaşlar.
    Bu forumda küfür etmeyeceğim dedim ama senin gibiler sınırları zorluyor. Kimin ne yaptığı zerre umrunda değilse başlığı niye açtın? Sen yalan konuşuyorlar diyorsun ben de sana hayır diyip bildiğimi söylüyorum. Ayt'de 35'ten inmeyen bir ton adam var tanıdığım. Demek ki diyorum boşa yapmişsin 20 katlı apartmanı. İnsanlar sallamıyor diyorum. 35'ten inmiyorlar diyorum. Problem sende diyorum. Daha nasıl anlatayım ben. Herif gelmiş bana anlama kıtlığın var diyor üstelik. Bu kadar gerizekalılık fazla be kardeşim.

Tyt'de her deneme 35 yapamiyorum diye de kendin demişsin. Sonra konuyu tyt'ye getiriyor diyorsun. Aylarca konu eksiği birakmayip tyt'de 35 görememek vahim bir olay. Ama moralini bozma apartmana 3-5 kat daha çık :D
  • Senin ta...larına kurban üstad.+35 altına düşmeyen tayfa ahaha :D
  • Hocam bu şuna benzetilebilir mesela ders çalışmassın foruma girersin işte insanlar ders hakkında konuşulan şeylere bakınca kendini iyi hissedersin çünkü çalışmasan bile faydalı bir şey yapıomuşsun gibi gelir kendini kandırırsın o deneme netlerini sallamada aynı öyle bişe adam 20 yapıosa 25 30 yapıosa 35 35 yapıosa 39 40 dio böylece zihinen rahatlamış oluyor kendini rahatlatmış oluyor
  • gençken bunu yapan ilerde neler yapmaz ki..
  • adgethio A kullanıcısına yanıt
    Ne genci kardeş yaş 18 ruh 60
  • Fosfor Tayfa +40 yapıyor ona ne demeli
  • Sorunu kendinizde aramayı denediniz mi? Şayet ki o kadar ilerlediyseniz, aşırı derecede sağlam bir temel attıysanız bu durumda olacağınızı düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmediğin soru kalmadığı halde soru kaçırıyorsan hele hele 6 7 tane sende büyük sıkıntı var hocam.

• BURASI DH BURADA KURALLAR BÖYLE +35 YAPMAYAN GİRMESİN
  • xxlarge7070 X kullanıcısına yanıt
    +35 ci geldi :D insanım ben? evet 33-34 yapıyorum her zaman değil 6-7 yanlışım oluyor. bu dediklerimi yapmam tüm soruları yapacağım anlamına mı gelecek?
  • evet ya
    bence de yök atlas falan yalan zaten ya
    hacettepe tıp, boğaziçi bilgisayar falan kazananlar aslında mattan 40 net yapmıyor yanlış yazılmış yeaaa,
    ben yapamıyorum o zaman kimse de yapamaz yaa.

forumda herkesin böyle yapıyor görünmesinin sebebi zaten sadece sınavı ciddiye alan kesimin forumda takılması. abartan tabii ki oluyordur arada ama geçen senelerin ygs lys sonuçlarına bakarsan forumdan gerçekten tama yakın yapan bir çok kişinin olduğunu görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 11 Şubat 2018; 21:9:5 >
  • Siyah yazınca +35 ci oldun falan hahahaha komik. ben bunları yaptım 33-34 ü görüyorum evet üstte de yazdım yaptığım netler de az değil benim fakat adam diyor karekök sb bitirdim falan işte şudur budur 2-3 şey 38-39 35 altı düşmüyorum ahahahaha

sende onlardansın galiba. demek istediğimi anlamayıp bana laf itelemeye çalışman başka bir acınası durum.
    vasıfsız insan dedim ya, ona sende giriyorsun bu durumda.
  • ben çıkardığı ekmekle çıkardığı köfte olayını kıyaslıyorum.
    kendim yapıyorum yapamıyorum demedim?
    arkadaşlar ki buna sende dahilsin böyle hadsiz konuştuğuna göre 1 sb bitirip 35+ ayt yapıyor. ulan aynen zaten karekök birey çözünce 2 kitapla +35 ayt yapılıyor zaten.
  • Şöyle diyelim genelde en yüksek netlerin karmasının söylendiğini düşünüyorum, örneğin 2 hafta önce bir alan denemesinden 38 yapmış olsun. Yazacağı netlere +35 diyor ve kendisini tatmin etmiş oluyor.

Zaten Töderde 110+ yapan ilk 100deydi, Özdebirde 115 üstü taş çatlasa 20 kişi vardı. Bü yüzden abartılara kulak asmayın. Şimdiye kadar nasıl çalıştıysanız bundan sonra da öyle devam edin. Hepimizin gönlüne göre olması dileklerimle

• Arkadaşa katiliyorum. Madem bu kadar 35+ var. Yökatlas verilerinde 2-3 bindeki bölümlerde bile ( mat+geo lys) 70 in altinda?

Kabul edelim ayt de 35+ mat yapan sayili öğrenci var. ( koç tıp tam burslu bile lys mat ort 70)

• 35+ yapıyorum ağla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir bakıma haklısın ama konuştuğun üslup seni haksız düşürüyor fikrine uymayan herkes 35+ ci olmuş gözünde... ben de 35 33 falan yapıyorum yani herkes sallamıyor yapan illaki var yazdan beri hayvan gibi çalışıyor olabilirsin ama adam 4 yıldır insan gibi çalışıyodur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolnickversene -- 11 Şubat 2018; 21:16:46 >
  • lolnickversene kullanıcısına yanıt
    1 tane 4 yılı belirten insan yok.

siz anlamıyorsunuz, benim bahsettiğim insanlar bahsettiği çalışmanın düşük olup +35 ayt yapanlara.

güzel kardeşim 4 yıldır çalışan adama zaten lafım yok veya 10.sınıftan beri çalışandır falan.

nasıl anlamak istersen öyle anlaşılır yazdığım. +35 ciler mesela nasıl anladığı belli oluyor yukarıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: adgethio

ben çıkardığı ekmekle çıkardığı köfte olayını kıyaslıyorum.
    kendim yapıyorum yapamıyorum demedim?
    arkadaşlar ki buna sende dahilsin böyle hadsiz konuştuğuna göre 1 sb bitirip 35+ ayt yapıyor. ulan aynen zaten karekök birey çözünce 2 kitapla +35 ayt yapılıyor zaten.

sadece daha fazla kitap çözünce daha fazla net yapılıyor diye saçma bir şey yok.
    hatta hiç kitap çözmeden sadece ders dinleyerek bile yapılır. kitap çözmenin artısı daha fazla soru tipi görmeyi sağlayıp yeni bir soruyla karşılaşınca daha hızlı düşünebilme daha pratik olma yeteneği kazandırması. yoksa sorular piyasadaki kitaplardan seçilip sorulmuyor zaten, tam tersine ösym elinden geldiğince özgün soru sormaya çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 11 Şubat 2018; 21:20:29 >

• Bende ygs mata yazdan beri emek veriyorum ilk 30üstüne sabitledim bir aydır 35altı görmüyorum ne var sen yapamıosan bende mi yapamicam ama mesela lys mata emek vermedim 30üstü görmedimçhiçç yada fende bence milletin ne yaptğna takılma herkesin fen netleri 30üstü benim rezalet ama kalkıpta böyle seyler demiyorm ayrıca forumun yarısı troll sene sonu görücez hepsini bence takma ama şunuda bil senin çalısmanın yarısını yapıp senden fazla yapanlarda çooooook var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.