< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adgethio -- 11 Şubat 2018; 22:59:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adgethio -- 11 Şubat 2018; 22:59:53 > |
Görmediğin soru kalmadığı halde soru kaçırıyorsan hele hele 6 7 tane sende büyük sıkıntı var hocam.
|
Senin ta...larına kurban üstad.+35 altına düşmeyen tayfa ahaha :D
|
Yorumların çok rahatsız ediyor beni.
Kalın kalın yazıyorsun, elit davranmaya çalışıyorsun. Boşuna dikkat çekmek için uğraşma. |
sen bir de sınavdan sonra tercih döneminde gör burayı
cbülü cbülü şak şak herkes :D |
evet ya
bence de yök atlas falan yalan zaten ya hacettepe tıp, boğaziçi bilgisayar falan kazananlar aslında mattan 40 net yapmıyor yanlış yazılmış yeaaa, ben yapamıyorum o zaman kimse de yapamaz yaa. forumda herkesin böyle yapıyor görünmesinin sebebi zaten sadece sınavı ciddiye alan kesimin forumda takılması. abartan tabii ki oluyordur arada ama geçen senelerin ygs lys sonuçlarına bakarsan forumdan gerçekten tama yakın yapan bir çok kişinin olduğunu görürsün. |
ben çıkardığı ekmekle çıkardığı köfte olayını kıyaslıyorum.
kendim yapıyorum yapamıyorum demedim? arkadaşlar ki buna sende dahilsin böyle hadsiz konuştuğuna göre 1 sb bitirip 35+ ayt yapıyor. ulan aynen zaten karekök birey çözünce 2 kitapla +35 ayt yapılıyor zaten. |
Her şeyi dalgaya vurmaya gerek yok insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor.
Yukarda ballandıra ballandıra anlatmışsın(yok görmediğim soru tipi kalmadı yok çözüm yöntemlerinin hepsini öğrendim yok 20katlı apartman diktim) Kardeş bu kadar şeyi yaptıysan ve hala 35+ya sabitleyemediysen gerçekten sıkıntı var. Ha ben kaç yapıyorum ona gelirsek 33-37 arası değişiyor netlerim. Her şeyi dalgaya vurma yani iyiliğine şeyler söylüyor arkadaşlar. |
+35 ci geldi :D insanım ben? evet 33-34 yapıyorum her zaman değil 6-7 yanlışım oluyor. bu dediklerimi yapmam tüm soruları yapacağım anlamına mı gelecek?
|
Bu forumda küfür etmeyeceğim dedim ama senin gibiler sınırları zorluyor. Kimin ne yaptığı zerre umrunda değilse başlığı niye açtın? Sen yalan konuşuyorlar diyorsun ben de sana hayır diyip bildiğimi söylüyorum. Ayt'de 35'ten inmeyen bir ton adam var tanıdığım. Demek ki diyorum boşa yapmişsin 20 katlı apartmanı. İnsanlar sallamıyor diyorum. 35'ten inmiyorlar diyorum. Problem sende diyorum. Daha nasıl anlatayım ben. Herif gelmiş bana anlama kıtlığın var diyor üstelik. Bu kadar gerizekalılık fazla be kardeşim.
Tyt'de her deneme 35 yapamiyorum diye de kendin demişsin. Sonra konuyu tyt'ye getiriyor diyorsun. Aylarca konu eksiği birakmayip tyt'de 35 görememek vahim bir olay. Ama moralini bozma apartmana 3-5 kat daha çık :D |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 11 Şubat 2018; 21:9:5 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolnickversene -- 11 Şubat 2018; 21:16:46 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 11 Şubat 2018; 21:20:29 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |