Bir dalda iki kiraz biri al biri beyaz Eğer beni seversen mektubunu sıkça yaz Sallasana sallasana mendilini Akşam oldu göndersene sevdiğimi Bir dalda iki ceviz aramız derya deniz Sen orada ben burada ne bet kaldı ne beniz Sallasana sallasana mendilini Akşam oldu göndersene sevdiğimi
Oyana da buyana da Salla evir çevir kıvır çevir salla salla salla salla salla titret ne kadar sallarsan salla da benim olacaksın delikanlıca
İlkbahara bekle beni demiştin, Hiç mi orda kış baharı bulmuyor? Düşlerin mi yoksa sen mi değiştin, Ayrılıktan aşka sıra gelmiyor. Okyanus mu iki şehrin arası? Kaç saatlik yol ki şunun şurası, O verdiğin ümitlerin süresi, Her nedense bitmek nedir bilmiyor! Gün kavuştu, ikindiye vakit dar! Bir öpüşten, dokunuştan ne çıkar? Güzelliğin aşkın kadar aşikar, Mazeretin bu gerçeği silmiyor!
aksam aksam icimi burktunuz huzunlu liriklerinizle.. buyrun bu da benden.. kari senin dirdirin olduruyor virvirin utanmadan istersin bir dolap bir de firin
düşünen heykel şeklinde smile istiyorum tesbih çeviren smiley istiyorum göğsü açık ayağının birini yerde ritim yapan sırıtan similey istiyorum.
quote:Orjinalden alıntı: etusch düşünen heykel şeklinde smile istiyorum tesbih çeviren smiley istiyorum göğsü açık ayağının birini yerde ritim yapan sırıtan similey istiyorum. bence çok şey itiyo gibisin... hazırcı olma çalış çabala kendi smileylerini kendin yap...