Şimdi Ara

Salma Bıldırcın Kümesi-Bıldırcın hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Daha önceden hiç bu şekilde bıldırcın veya tavuk beslemedim. Bunlar hakkında çokda bilgim yok. Kendimce ucuz yollusundan paletlerle salma kümes yaptım. Sizden ricam bıldıcın hakkında bilgi ve özellikle zemin ne olmalı? Toprak sermek istiyorum avantaj dezavantajı nedir. Ayrıyetten yem konusu kafamı karıştırıyor. Suni yem vermek istemiyorum nasıl beslemeliyim. Kaç adet bıldırcın bakabilirim? Teşekkür ederim

Salma Bıldırcın Kümesi-Bıldırcın hakkında bilgi Salma Bıldırcın Kümesi-Bıldırcın hakkında bilgi Salma Bıldırcın Kümesi-Bıldırcın hakkında bilgi

NOT: EVET RETRİCAYLA ÇEKTİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efengineer -- 14 Mart 2016; 14:34:04 >

• Efengineer kullanıcısına yanıt
    Kardeş Suni yeme mecbursun biraz araştır ara ara yeşillik felan verebilirsin ama yemsiz olmaz. Nerde besleyeceksin bahçede mi? kafesin altını kapatman gerekebilir. Kafesinin ölçülerini verirsen içinde kaç adet bıldırcın besleyebileceğini söyleyebilirim. Ama şunu unutma yumurta istiyorsan 2-3 dişiye 1 erkek koyman lazım. erkek ve dişi sayın eşit olursa dişilerin telef olur bıldırcın biraz farklı hayvan :) kafandakileri sorabilirsin. Bu arada paletden kafes iyi fikir güzel olmuş
  • Çok güzel düşünmüşsünüz ama tahtaların arası çok açık gibi geldi bana. Sansar türü bir hayvan gelirse sağ bırakmaz hiçbirini. Şehirde yaşıyorum, burada ne arıcak sansar deme. Kaç tane güvercin kaybettik bu hayvan yüzünden. Kedi bile patisini içeri soksa zarar verebilir hayvanlara.
  • Evet açıklık benimde kafamda Osb ile kapatacağım küçük bölümü ayrıyetten komple telde çekeceğim. 3-4 dişiye bir erkek koymayı düşünüyorum ancak bıldırcın yavruyken cinsiyeti nasıl anlaşılabilir? Ayrıca kümesin boyu 4 metreye yakın eni 240cm yükseklik 120 cm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.