Şimdi Ara

salon pc oyun icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar.Salona yeni bir bilgisayar toplamayı Düsünüyorum ps tarzı oyun amaçlı kullanım öncelikli.Media center bi pc olacak yani.1500-2000 tl arasında klavye fare ses sistemi dahil monitör hariç bi konfigrasyon yazabilir misiniz?Bilgisayar full hd tvye bağlanacak haliyle.Bide son olarak oyun konsolu almak mi daha iyi olur yoksa böyle bi pc toplamak mi? Evde laptop var bu da dipnot olsun.Herkese Tesekkürler.

• 450 500 e xbox 360 al bence.oyunlarda ucuz.pc in varmış zaten.
  • konsol alman daha iyi zaten pc varmış laptop al bi ps3 bluray filmde izlersin oyunda oynarsin hatta kablosuz klavye mouse alirsan ps3 ustunden internetede girersin.
  • ps3 mantıklısı harici hdd falan yan ekipmanlar ile istediğin bilgisayar kadar performans verir
  • öncelikle ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. Ancak FPS tarzı oyunları PS3'de oynamak biraz zor olmuyo mu? Bi de ps'in oyunları pahalı tabi. xbox'ı pek bilmiyorum da. bu düşüncelerimi aşabilirsem oyun konsolu daha sıcak gelecek belki bilmiyorum. Ha bide şunu ekliyim elimdeki laptop oyun oynatabilecek kapasitede değil.

Ben yine de sistem tavsiyelerini beklemedeyim şu an....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byspayn -- 7 Aralık 2010; 13:06:05 >
  • madem o kadar bütçe var

salondan biraz extreme e geçelim
    DARK KNIGHT, USB 3.0, Ses, Esata, 2x Kırmızı LED Fan, 600W, ATX Kasa (DKCHKNIGHT600) 270tl
    ADATA 4 GB Dual KIT, (2x2GB) DDR3- 1333MHz 98tl
    SAMSUNG Spinpoint (HD103SJ), 3.5inç, 1TB, SATA, Dahili Disk 108tl
    MSI 870A-G54, Amd 870, Soket AM3, DDR3-2000, Anakart 170tl ( usb3 sata3 x6 destekli)
    LG GH22NS50 DVD Yazıcı, 22X, SATA, Oem Bulk 41tl
    VTX Radeon HD6870, 1GB, GDDR5, 256 Bit, Ekran Kartı 450tl
    AMD Phenom II X4 945, 3000MHz, Soket AM3, İşlemci 260tl

eksen bilgisayar taksitli fiyatlar

phenom un fan sesinden kurtulmak için inventusdan gelid işlemci soğutucu alın 62tlye tamamdır sistem

toplam 1450 tl yapar
  • Teşekkürler Kasa seçiminiz özellikle harika olmuş salona yakışır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.