Şimdi Ara

Salonda koltuğa sigara külü düştü. Yanığı nasıl kapatabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • koltuğun en kör görünmeyen noktasından ufacık bi parça kes oraya japon yapıştırıcıyla yapıştır
  • Bence komple odayi yak ozaman farkedilmez ailenede sigortadan yangin çıkmış dersin.
  • Polyannacılık oynayalım mı ?

Dua et yanık olmamış, kumaş boyasıyla çözülecek basit bir problem.
  • Arkadaşlar koltuktaki yanık bayağı kayboldu. Uyguladığım yöntemleri yazıyorum belki birilerinin işine yarar 😀
    1- Limon - Karbonat - Beyaz sirke karışımı
    Lekeyi bayağı azalttı
    Salonda koltuğa sigara külü düştü. Yanığı nasıl kapatabilirim ?

2-domestos leke çıkarıcı
    Marketlerde artık pek bulunmuyormuş. O yüzden internetten sipariş verdim. Sulandırıp bulaşık süngerinin üzerine döküp koltuğa sürdüm. Bayağı etkili bütün siyahlıkları ve yanıkları götürdü.
    Salonda koltuğa sigara külü düştü. Yanığı nasıl kapatabilirim ?

Sonuç ortada. Pek birşey kalmadı. Yanık olduğu belli olmuyor. Zarar görmüş gibi. Görürlerse de köpek yaptı fln derim artık 😁 Benden size bir öneri sigara içen arkadaşınız eve gelirse balkonda içsin yada hiç içirmeyin 😃 Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbey100 -- 12 Mayıs 2019; 1:55:13 >

• Koltugu ters cevir altına bak döşemesinin fazlaligi vardır altında makasla bi parca kesip üste bali ile yapıştır sonra bali de lazım olur zaten sana al bitane
  • Anneler her türlü anlar boşuna şey yapma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuğa su döküldü-(Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.