Şimdi Ara

Salonda ve odada farklı internet hızı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir problemim vesilesi ile fikir almak istiyorum.

Şimdi benim 16 megabit internet hızım var fakat son aylarda 7-8 mbit'e düştüğünü gözlemledim. Ttnet'i aradım. bizde herhangi bir kısıtlama gözükmüyor ama teknik desteği yönlendiririz dedi.

teknik destek eve geldi, bu arada modem odada ve modemin odaya ulaşmasını sağlayan kablo salondan gecmekte.) Teknik destek odanın icinde hızı 8 mbit ölctü. Salonda ise 16 mbit ölctü , sorun bizde değil, elektrikci cagırıp hattı yenilemeniz gerek dediler ve gittiler.

Dün itibariyle bir elektrikci arkadaşı cagırdım. adam hattı cektikten sonra dünden beri hızı 3.5 mbit alır oldum.

üşenmedim gittim modemi salona bağlayıp tekrar denedim ve salonda 13-14 mbit hız aldığımı gözlemledim. Elektrikci de modemi değiştirmem gerekebileceğini sorunun modemden kaynaklanabileceğini söylemekte.

Sizce burada nasıl bir adı matmam gerek? Ttnet i arayıp modem mi değiştirmeliyim , yeni bir elektrikci mi bulmalıyım , Sorun sizin görüşünüz nerededir.

Teşekkürle.

• evinize iki hat geliyor . ankastreden bağlantıyı gevşek yapmışlardır. binanızın girşindeki ankastreyi kontrol edin.

ben yapamam derseniz elektrikçi çağırın anlatın derdinizi anlar muhtemelen. Ankastre kurulumu kolaydır isterseniz forumda kısa bi arama yaparak bilgi sahibi olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 24 Ocak 2019; 15:50:14 >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Ankastrede çift birleştirme olamaz dediğin olay alakasız.

O odaya büyük ihtimal buat veya prizden ekleme yapmışlardır ek yerlerini kontrol edin o kadar kayıp anormal şey yapın modem arayüzüne girip hat değerlerini bulup at sonra öteki odaya geçip aynı işlemi yapın bi karşılaştırayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablo ve Wifi Hız Farkı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.