Şimdi Ara

Salondaki Led ve Spotlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evimize geçmeden önce asma tavan yaptırdık ve hem gizli led döşenecek hemde spot lamları eklenecek.
    spot lambaları hakkında detaylı bilgi verirmisiniz? elektirikçi 5liralık spot lamba takarız demişti. Spot lambalarını alırken bir özellik belirtmelimiyim?
    Ve gizli ışık rengi ile spot rengi ne olmalı sizce? aynı renk olurlarsa ledler pek fark edilmez diye düşünüyorum.
    bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok makbule geçer :)

• renkler beyaz olsun bence ( sarı isteyecegini zannetmiyorum. )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotları beyaz düşünüyordum ancak evim şahenedeki selim in bir videosunda salonda sarı lamba kullanılması yönünde uyarısı vardı :) gerçi avizede 3 lamba olacak sanırım onları ekonomik sarı lambalardan edinirim.
    spot ve ledler aynı renk olursa gizli led fark edilmez ve etkisi olmaz diye düşünüyorum. kullanan varsa bilgi verirse güzel olur
  • hibo40 H kullanıcısına yanıt
    Rgb led + uzaktan kumandalı renk kontrol
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Rgb led + uzaktan kumandalı renk kontrol

olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led spot taktir
    O 5 liralik spot 50 w harcar

20 liraya led spot 5w harcar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    RGB+ Müzik kontrol de olabilir ister müzikle beraber yak isterse düz sadece yak yapmışken tam yap daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar az daha açarmısınız uzaktan kumanda işi falan nasıl oluyor, ne almam gerekiyor? ledlerde kumanda ile istediğim rengi ayarlayabiliyormuyum?
    spotlar hakkında da en ufak bir bilgim yok nasıl birşey alacağım konusunda.
    bu konudan oldukça uzağım kandırılmakta istemiyorum :) detaylı bilgi verirseniz memnun olurum :)
    rgb ledler var cesitli renklerde yanmaktadırlar bu ledleri sürücü dedğimiz aletle kontrol edilir ve kablolu yada kablosuz şekilde kontrol edilebilen çeşitleri bulunmaktadır.
    ama
    tavsiye etmem
    tavsiyem sudur ki
    3 çipli gün ışığı rengi şerit led alın
    ve spot olarak ise led spot alın bunu da gun ışı rengi tavsiye ederim
    gün ışı rengi: ne sarı ne bayaz ikisinin karışımı gibi
  • yada hangi takımı tutuyorsan o renklei seçebilirsin
    sarı -kırmızı cok guzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

yada hangi takımı tutuyorsan o renklei seçebilirsin
    sarı -kırmızı cok guzel olur

yok salonda olacağı için o şekilde olması hoş olmayabilir :) bende dediğiniz renk gibi birşey düşünüyorum ancak istediğim zamanda mavi veya kırmızı ledleri yakabilsem fena olmazdı
    aydınlatma konusunda pastane otel alışveriş merkezi magaza vs gibi örnekler cokca mevcut gezin dolasın begendiğinizi uygulayın
    ama rgb led lerle bı kırmız bı mavı vermek cok abes
    cok nebileyim kıroluk gibi bisey
  • quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

aydınlatma konusunda pastane otel alışveriş merkezi magaza vs gibi örnekler cokca mevcut gezin dolasın begendiğinizi uygulayın
    ama rgb led lerle bı kırmız bı mavı vermek cok abes
    cok nebileyim kıroluk gibi bisey

yok yanıp sönen şekilde değil. zaten ledler gizli olacak sadece tavanı aydınlatacak. istediğim zaman sadece mavi yansa veya beyaz, sarı şeklinde daha iyi olur diye düşündüm. evin içinde dışardan belli olacak şekilde yanıp sönen mavi kırmızı renk kullanmam :)
    Spot seçerken neye dikkat etmeliyim bilginiz var mı ? Evin tesisatını yapan elektirikçi döşeyecek zaten ama ona özellikle bir özellik belirtmeliyim? spotun şu özelliği olsun gibi
    Amaç odayı aydınlatmak değil zaten sizin sadece görüntü o yüzden rgb led ve sürücüsünü alın kumandalı bir şekilde. Adaptörüyle beraber alın her şey takım halinde ortalama 60 tl oluyor genelde.

Sürüden iki adet kablo çıkar birini ledlere diğeri ise alıcıdır kumandanın bastığınızda görebileceği bir yerde olmalıdır. Kumandadan istediğiniz rengi seçip ayarlayabilirsiniz.
    Mesela bir tane örnek :http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/300-led-ic-mekan-rgb-serit-led-kumanda-adaptor-111928222

direk 230 volt ile çalışan led spot bulunmakta i5 w harcamakta
    diğer eski tip ler 50w harcamakta
    led spot tavsiye ederim
  • BU ÜRÜN ÇOK GÜZEL VE KALİTELİ KROM KAPLAMA VE EKONOMİK TASARRUFLU LED AMPÜLLERİ VE IŞIĞIN ETKİSİ ENERJİ VERİYOR SAĞLIKLI VE EKONOMİK BİR ÜRÜN TAVSİYE EDERİM
    urun.n11.com
    Sıva Üstü Spot Eglo 31008 Bımeda 4’lü - n11.com
    https://urun.n11.com/spot-lamba/siva-ustu-spot-eglo-31008-bimeda-4lu-P400601110

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.