Şimdi Ara

Salt (2010) | Angelina Jolie (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
8.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinemada tatmin etmeyebilir ama bir haftasonu birkaç arkadaş ile ya da eşinizle izlemek için gerçekten iyi olmuş. Hatta tavsiyem eş ya da sevgilinizle izleyin, bazı sahnelerde Angelina'ya bakmayın diye size daha bir sıkı sarılıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Sinemada tatmin etmeyebilir ama bir haftasonu birkaç arkadaş ile ya da eşinizle izlemek için gerçekten iyi olmuş. Hatta tavsiyem eş ya da sevgilinizle izleyin, bazı sahnelerde Angelina'ya bakmayın diye size daha bir sıkı sarılıyorlar.

Benim en çok şaşırdığım şey filmde hiç +18 sahne olmamasıydı.Angelina başrolde olunca haliyle insan öyle bir beklentiye giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samét

quote:

Sinemada tatmin etmeyebilir ama bir haftasonu birkaç arkadaş ile ya da eşinizle izlemek için gerçekten iyi olmuş. Hatta tavsiyem eş ya da sevgilinizle izleyin, bazı sahnelerde Angelina'ya bakmayın diye size daha bir sıkı sarılıyorlar.

Benim en çok şaşırdığım şey filmde hiç +18 sahne olmamasıydı.Angelina başrolde olunca haliyle insan öyle bir beklentiye giriyor

Azcık bir sevişme sahnesi var kocasıyla.
  • Wanted'dan sonra beklentiler çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: Samét

quote:

Azcık bir sevişme sahnesi var kocasıyla.

R5'te yoktu
  • Öpüştüler canım bu yoklukta sevişme sayılır işte malum Ramazan'dayız eli elime deyse kızın bir rahatlama geliyor bünyeye.
  • Of bende çok izlemek istiyorum da yeni versiyonun altyazısı çıktı çıkçak
  • wanted filminde beğenmiştim.. burda nasıl acaba onun kadar varmıdır?
  • Ben internetten izledim bile.Mükemmeldi.Başlangıç filmiyle yarışabilir.
  • Angelina Jolie, Wanted'ta iyiydi. Salt'ı izledikten sonra yaşlandığını farkettim. Kadın koşma sahnelerinde belliki çok zorlanmış. Şahsi kanaatim artık aksiyon filmi çevirmemesi.
  • Sonu pek tatmin etmedi açıkçası devamı gelicek gibi bırakmışlar.
  • Kadın 10 tane çocukla uğraşmaktan yaşlandı tabi filmde zorlanır tabi. Ajan TUZ. Salt'ın tuzun dışında bir anlamı var mı? Film fazla tuzlu deyip böyle moktan bir espri yapıp su içip gidiyorum ben. Muhtelemelen de yarına kalmaz filmi unuturum zaten
  • Be filmi izlerken aklıma kadın bond figürü geldi.Tıpkı Bond filmlerindeki gibi sahneler vardı kadın başına neler yaptı pıtırcık angelina.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Yine basrolde Angelina.

Bu kadında her rolde oynuyo.Her rolün hakkını veriyo. Al Pacıno'nun kadın versiyonu.

Konu klişe biraz ama keşke Tom oynasaymıs.

Al pacino gibisi yoktur be hocam ne kadın ne erkek
  • Filmin 2. si gelecekmiş zaten 1. çekim aşamasındayken söylenmiş.En geç 2012'de gelecekmiş film ve tahmini bütçesi 110 milyon dolarmış
  • belliydi zaten o sonla.
  • Sabırsızlıkla bekliyorum filmi
  • Ben filmi baya beğendim. Angelina müthiş oynamış yav karıyı kimse durduramıyor valla atmosferi ve aksiyon sahneleri sağlam olmuş 10/8.6 verdim.
  • Öylesine gittim filme, müthiş bir filmmiş yahu..
  • Abi o Rusya başbakanı ne öyle, bildiğin Erol Evgin lan..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.