Şimdi Ara

SALTO NASIL ATILIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Haftaya bir gösterimiz olacak. Sınıfımdakilerin çoğu ters salto (takla) ve ileri doğru salto atmayı biliyorlar. Ben de haftaya gösterim olacağı için salto atmayı biliyorum dedim. Şimdi pişmanım çünkü salto atmayı bilmiyorum. Lütfen yardım edin bir haftadır videoları geziyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yatağın üstünde birkaç kez denedim ancak biryerimi kırarım diye korkuyorum. Ne yapacağım lütfen yardım edin arkadaşlarımada satlo atamıyorum diyemem olumlu söyledikten sonra.. Lütfen bana bir yol gösterin kesin %100 olan bi teknik varsa lütfen söyleyin.. :( Şimdiden teşekkürler... :(

• Konu güncel hadi up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: L0V4T1C

Merhaba arkadaşlar. Haftaya bir gösterimiz olacak. Sınıfımdakilerin çoğu ters salto (takla) ve ileri doğru salto atmayı biliyorlar. Ben de haftaya gösterim olacağı için salto atmayı biliyorum dedim. Şimdi pişmanım çünkü salto atmayı bilmiyorum. Lütfen yardım edin bir haftadır videoları geziyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yatağın üstünde birkaç kez denedim ancak biryerimi kırarım diye korkuyorum. Ne yapacağım lütfen yardım edin arkadaşlarımada satlo atamıyorum diyemem olumlu söyledikten sonra.. Lütfen bana bir yol gösterin kesin %100 olan bi teknik varsa lütfen söyleyin.. :( Şimdiden teşekkürler... :(

Kilon yoksa kolay. Yakınlarda bi dans kursu varsa git, öğretirler gibime geliyo, olmadı yumuşak bi yer bulcan, dümdüz koşucan ve bi anda kendini öne atıcan. Olabilcek en kötü olay sırtınla yere düşersin sağlamsan birşey olmaz. Yani öne salto daha kolay çünkü denge olayı daha sağlam vücut direk kendini koşunca öne doğru atıyo. Geri taklaya gelirsek o daha sakat çünkü vücut daha farklı bir hale geliyor, beceri, yetenek isteyen birşey geri takla. Zamanlama bi kötü olursa boynun çok güzel kırılabilir yada başka yerlerin, o yüzden kesinlikle minderli bir yerde ve yanında bilen biriyle denemelisin. İyi şanslar

• Ne var la takla atmaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bacak kaslarını kuvvetlendirmen lazım 1 hafta 10 günde olacak iş değil. sadece ilk bir hafta ağrısı bile geçmez bırak taklayı

gerçi ters taklayı sabit zeminden suya atlarken yapmaya başladım. bence sende buna benzer bişeyle başla. onada zamanın yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game-R

quote:

Orijinalden alıntı: L0V4T1C

Merhaba arkadaşlar. Haftaya bir gösterimiz olacak. Sınıfımdakilerin çoğu ters salto (takla) ve ileri doğru salto atmayı biliyorlar. Ben de haftaya gösterim olacağı için salto atmayı biliyorum dedim. Şimdi pişmanım çünkü salto atmayı bilmiyorum. Lütfen yardım edin bir haftadır videoları geziyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yatağın üstünde birkaç kez denedim ancak biryerimi kırarım diye korkuyorum. Ne yapacağım lütfen yardım edin arkadaşlarımada satlo atamıyorum diyemem olumlu söyledikten sonra.. Lütfen bana bir yol gösterin kesin %100 olan bi teknik varsa lütfen söyleyin.. :( Şimdiden teşekkürler... :(

Kilon yoksa kolay. Yakınlarda bi dans kursu varsa git, öğretirler gibime geliyo, olmadı yumuşak bi yer bulcan, dümdüz koşucan ve bi anda kendini öne atıcan. Olabilcek en kötü olay sırtınla yere düşersin sağlamsan birşey olmaz. Yani öne salto daha kolay çünkü denge olayı daha sağlam vücut direk kendini koşunca öne doğru atıyo. Geri taklaya gelirsek o daha sakat çünkü vücut daha farklı bir hale geliyor, beceri, yetenek isteyen birşey geri takla. Zamanlama bi kötü olursa boynun çok güzel kırılabilir yada başka yerlerin, o yüzden kesinlikle minderli bir yerde ve yanında bilen biriyle denemelisin. İyi şanslar

Hmm sağolun bilgileriniz için.. Ancak minderli bir yer bulacağımı sanmıyorum olmadı yorganı evin salonuna koyar öyle denerim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Ne var la takla atmaya

Nasıl ne var ? Sen atabiliyor musun ? Ben biryerimi kırarım diye denemeye korkuyorum. Korkum olmasaydı şimdi hastaneliktim :D

quote:

Orijinalden alıntı: TRajikomik

bacak kaslarını kuvvetlendirmen lazım 1 hafta 10 günde olacak iş değil. sadece ilk bir hafta ağrısı bile geçmez bırak taklayı

gerçi ters taklayı sabit zeminden suya atlarken yapmaya başladım. bence sende buna benzer bişeyle başla. onada zamanın yok.
    Haklısın. Sabit zeminden suya atlarken kaç kez denedim ancak hep yüzüstü denk geldi, piştim. ne yapacağım bilemiyorum...

• YARDIM EDECEK YOK MU YA HADİ UP UP GÜNCEL KONU LÜTFEN...
  • böyle

SALTO NASIL ATILIR ?

• Ön saltoyu kendin öğrenebilirsin. Ben yatakta öğrenmiştim. Geri saltoyu kendin öğrenemezsin malesef. Taktikleri al ve arkadaşların sana destek versin öyle atı. internette video bulabilirsin. tutoriallar falan.
  • alt yapın olması lazım. ben geriye elli taklayı kendim öğrendim. Elsiz taklayının taktiklerini capoeira ile uğraşan bi arkadaşımdan aldım. SOnra uğraşa uğraşa oldu. Lakin alt yapın yoksa atamazsın. Ben break dance ile uğraşıyordum o yüzden vücudum çabuk alıştı. İyi zıplaman gerek en önemlisi ve mide kasların güçlü olmalı baya.
  • O▶4▶6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreeRunner tamam kardeşim

irdal bir ara breakdance a aşırı ilgim vardı ama evime yakın yerlerde kurs olmadığından gidemedim soğudum o danstan.

lazloo senin ne yaptıgını öğrenemedim gitti kardeşim
  • Hızlı koşup zıplayıp bir anda iki ayağınla durup takla atmaya çalışacaksın, koşup durman seni ileri atacak zaten. İlk başta atlayacağın yer, düşeceğin yerden biraz yüksek olsun. Olduğun yerde atıp, takladan sonra ayaklarının üstüne düşmeyi de söylediğimi yaparak alışabilirsin ancak.
  • acrorun ın sitesine bak faydalı şeyler bulabilirsin.
  • kosarak arka arkaya ters 3 4 takla atan bır kac kısı tanıyorum ama 8 10 yas aralığında baslamıslardı
  • Söylemekle olmuyor ki iş bir yerimi kırmaktan korkuyorum. Zaten yaşadığım yere yakın bir yerde break dans kursu buldum. Yazın gitmeyi düşünüyorum aylık 100 tl. Bakalım artık :(
  • L0V4T1C L kullanıcısına yanıt
    naptın attınmı saltoyu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.