radyo yayını yapmak için sam broadcaster firebird 4.2.2 kullanıyorum yayına girdiğimde şarkı normal çalıyor ve karşı tarafa gidiyor. Ancak mikfrofonla konuşmaya çalıştığımda karşı tarafa ses gitmiyor ses kısılıo sonra mik sesi karşı tarafa gtmiyor ayarlarda bu şekilde ama mikforonda hiçbir sorun yok çünkü winampta yayını yaptığımda mik sesi karşıya gidiyor. ses denetiminde de mikrofon seçili yardımcı olun lütfen
oradaki voice fx ile ilgili ayarı encoders yaparsanız sesiniz yayına gider.iyi forumlar
SELAMLAR ..
Ben sam 2 üzerinden yayin aliyorum..Tek sorunum mikde ben konusken sesim az gidiyor Sarkiya gecince sen cogaliyor..Dinleyicim devamli ses azalt cogalt yapiyorlar...Cok acil bir bilen arkadas yardimci olursa cok makbüle gecer. Ben sam ayarlarindan alarim ama bu sorunda caresiz kaldim. Voice fx de ayarlarim..
Mik %100 Musik %16 Out %6 In %6
Bence sorunum burda ayarlarda konusurken sesimle müzik uyumu yok ..
Simdiden cok tsk ederim....
Arkadaşlar bende m-audio mobile pre ses kartı ve rode nt1 mikrofon var. yayında kullanmak istiyorum fakat mikrofonun çıkışını programda mono yapamadım.müzik stero olarak yayında çalarken dj sesi yayında tek hoparlorden çıkıyor :( yardımcı olursanız çok sevinirim...
Arkadaşlar bende m-audio mobile pre ses kartı ve rode nt1 mikrofon var. yayında kullanmak istiyorum fakat mikrofonun çıkışını programda mono yapamadım.müzik stero olarak yayında çalarken dj sesi yayında tek hoparlorden çıkıyor :( yardımcı olursanız çok sevinirim...