Şimdi Ara

Skyrim ses sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
20.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu aralar Skyrim'e başladım ama oyundaki bazı şeylerin seslerini duyamıyorum.İnternette araştırdım biraz ama bulamadım çözümünü.Benim sorunuma benzer sorunlara önerilen çözümleri uyguladım ama hiçbiri işe yaramadı.Oyunu 2 defa silip tekrar yükledim.Şu ana kadar sesinin gelmediğini farkettiğim şeyler : Ayak sesleri, silah sesleri ( silahı çekerken veya birşeye vururken), atın sesleri (yine ayak sesi vs.), büyü sesleri(shoutları duyabiliyorum), birde köpeklerin sesleri.Bunları farkettim sadece belki dahası vardır farketmediğim.Bu arada oyunun dosyaları arasında bu seslerin dosyaları mevcut ancak oyun içinde gelmiyor.Küçük bir sorun aslında ama o sesler gelmeyince aynı heyecanı vermiyor.Yardımınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHXS -- 18 Aralık 2012; 17:16:26 >

• Ses kartınızın driver ını yüklediniz mi?
    Eğer windows kurup, sesi duyup nasılsa tanıdı ses kartımı diye bırakırsanız oluyor bu durum.
    Muhakkak driver yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 18 Aralık 2012; 17:35:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

Ses kartınızın driver ını yüklediniz mi?
    Eğer windows kurup, sesi duyup nasılsa tanıdı ses kartımı diye bırakırsanız oluyor bu durum.
    Muhakkak driver yükleyin.

Device Doctor vs. kullanıp baktım hepsi güncel gözüküyor şurdan bakın dediğiniz biryer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHXS -- 18 Aralık 2012; 17:57:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

Device Doctor vs. kullanıp baktım hepsi güncel gözüküyor şurdan bakın dediğiniz biryer var mı?

Ses kartınızın marka ve modeli nedir?
    Onboard ise anakartınızın marka ve modeli nedir?
  • Ses ayarlarının düzgün olduğuna bakın kontrol panelinden, dB gibi. Ayrıca oyun korsan sanırım. Bilinen ve güvenillir yerden indirirseniz sorun hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swift. -- 19 Aralık 2012; 13:43:05 >
  • Kardeşim denetim masasına gir ses denetim ayarlarından ses kartın 5+1 diye ayarlı ise streo olarak ayarla.Oyunlarda genelde bu tür sorunlar bundan kaynaklanır umarım hallolur iyi oyunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swift.

Ses ayarlarının düzgün olduğuna bakın kontrol panelinden, dB gibi. Ayrıca oyun korsan sanırım. Bilinen ve güvenillir yerden indirirseniz sorun hallolur.

Hocam aynı dosyalar bir arkadaşta da var onda bir problem yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Unity Ses Oynatma Sorunu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yine başlattıracaksınız şu oyuna.

Ses driveri diyenler olmuş alakası yok pc de ses çıkıyorsa zaten tanımıştır ses kartını.

Oyun repack - blackbox sürüm ise bunlar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Yine başlattıracaksınız şu oyuna.

Ses driveri diyenler olmuş alakası yok pc de ses çıkıyorsa zaten tanımıştır ses kartını.

Bendeki blackbox.Yenisini indirip deniyim birde ozaman teşekkürler.
  • O zaman arkadaşın sanırım ek dosya vs. bulmuş, bilgisayarda dönen olayları anlamak çok zor yahu.
  • Bende de blackbox mevcut, win7 32 bit te sorunsuz 0oynarken; 64 bitte ses yok ve oyunun başında infaz edildiğimiz alana geliyorum, arabadan inmiyoruz
    Dawnguard 10. update i bile yükledim
  • quote:

quote:

Beni uğraştırdın bir de çocuğa bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

quote:

Sen bunu söyleyebildin mi peki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

quote:

Sen bunu söyleyebildin mi peki?

Attığım yerlerde yazıyordu noob.

• oyuna baslayınca at arabasından inmiyorlar öyle kalıyor ses ve alt yazıda yok bunun çözümünü bilen yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vladmirr

oyuna baslayınca at arabasından inmiyorlar öyle kalıyor ses ve alt yazıda yok bunun çözümünü bilen yok mu ?

Bendede böyle oluyor bende çözemedim.
    Hile menu sunu açıp showracemenu yaz karakter yap ve olan müthiş bugu gör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bi yardım edin oyunda ayak sesleri kılıçı çkartma sesi köpek sesi gibi şeyler çıkmıyo oyunum blackbox değil directx 11.2 kullanıyorum internette yazan herşeye yaptım lütfen biyardım edin ya?????
  • oyunu yeniden kurmak gerekir ama oyunun yüklenmesinde bir kaç şeyin yüklenmesi soruluyor ben bunları yüklemediğimde ses çıkmıyrodu bazı şeylerin ama bunları yükleyince ses çıkıyor umarım Esbern da öter

yazım hatası olduysa özür dilerim bu arada yardımcı olmuşumdur umarım

edit: torrent indirip dosyaya çıkartıp setupa tıkladığımda yükleme işleminde çıkıyordu seçenek onları yüklemek lazım

sitenin adresini verirdim ama ban yemek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımhaber ci -- 2 Nisan 2016; 22:39:10 >
  • Monitörün Hertzi kaç ? Keza oyun 100hz den yukarı oynanmıyor. Ben 100Hz'e düşürüyorum Skyrim oynamak için sesler filan gidip gidip geliyor yoksa.
  • Çözemeyenler için.Denetim Masası / Donanım ve Ses / Sesi seçtikten sonra karşımıza bir ekran çıkar.Hoparlöre sağ tıklayalım ve özellikler diyelim.Gelişmişe tıklayalım ve iki tane seçenek var Uygulamanın bu aygıtı diye başlayanın seçimini kaldıralım buda sorunu çözmezse oyunun kısayolunun üstünde sağ tıklayıp dosya konumunu açtıktan sonra Directx10 dosyasındaki directx.exe yi çalıştırın sorun düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.