"Samandıra Tesisleri'ne giden 100-150 kadar Fenerbahçe taraftarı futbolculara moral vermek için takım otobüsünü beklerken alkollü bir grup otobüse saldırdı !.."
"Galatasaray mağlubiyetinin ardından takıma moral ve destek vermek için Samandıra'ya giden taraftarlar da büyük şok yaşadılar. Takıma destek vermek için Samandıra'ya giden ve çıkan olayları gören bir taraftar, yaşadıklarını söyle anlattı: "Takımı alkışlamak için ordaydık bi grup full Fenerbahçe marşları çalıp hep destek tam destek şarkıları söylüyordu. Taaa ki takım otobüsü görünene kadar. Ne olduysa o grup bi anda çözüldü, takım otobüsüne saldırdı. Tamamına yakını alkollüydü."
Desteklemek için giden grubun içinden alkollü bikaç kişi tepki göstermiş..
Tamam tepkiler asırıya kacmıs olabilir ama bence artık bir tepki vermenin zamanı gelmişti. Ne yazıkki bizim futbolcularımız kendilerini cok büyük görmeye baslamıslardı. Taraftarın tepki vermesi normaldir ve gereklidir bence sonucta bu takım brezilyalıların ciftligi degil. Ama tepkinin sekili pek hos olmamıs.
quote:
Orjinalden alıntı: emptyrean
Ee "hep destek, tam destek"
Galatasaray'lı olarak ben utandım ya, yazıklar olsun, keşke yenmeseydik
quote:
Orjinalden alıntı: ninjaselami
O kadar da değil abarttın
quote:
Orjinalden alıntı: ninjaselami
harbi ağlamaya gerek yok bu kadar kupayı fenere versin bence gs
bazı medayaya göre hiç küfretmeyen fener taraftarına dikkat !!! volkan tek başına dolaşmasın wala sonu abisi Rüştü gibi olabilir
T EP K İ şart, hep destek geyiğiyle bu talihsiz günleri yaşadık...
Ama daha iş bitmedi...
Umarız zico denen insan bunlardan ufak bir ders çıkartır......
yonetim istifaa
Bir Fenerbahçeli olmadan önce bir futbolsever olarak bu yapılanları hangi takım adına yapılırsa yapılsın anlamsız ve iğrenç buluyorum. Bu doğru haberdir abartı haberdir o önemli değil. Sonuçta bunları az çok her takım taraftarı olarak yaşadığınızı hepiniz biliyorsunuz. Şimdi bunların yaptığı ne yani yahu? Hayır anlaşılamayan bir şey varki ; bunun adı spor ve bu işte yenmekte var yenilmekte. Yenmekte olduğu gibi yenilmeninde bir güzelliği bir heyecanı var. Hayır anlamadığım eline ne geçiyo yani sana kazandırdığı nedir??.
Sen 90 dakikadan zevk almaya bak sonra hayatın spor dışı normal versiyonuna geri dön.Bunu yapmak zor değilki kardeşim.Bizde Fenerbahçeliyiz ama şimdi kalkıp Alex in Kezman ın kafasını gözünü yarmayamı gidelim. Yok bide üşenmeden Samandıra ya gidiyolar bunu yapmak için ya .Vallaha ayıp ya. Tek kelimeyle ayıp.E ben futbolcu olsam birde dayak yada laf yesem nah çıkar oynarım bir daha sahaya. Her zaman düşünmüşümdürki insanlar yenmekten önce yenilmeyi öğrenmeliler. O zaman hayat daha kolaylaşır.Hele bir futbolseversen buna kendini alıştırman gerekir.
Gs ve BJK li arkadaşlarda durumdan istifade edip dalgalarını geçiyorlar fakat -sadece işin cılkını çıkartanlara söylemek isterimki- bu yollardan sizde geçtiniz daha yakın tarihlerde unutmayın! Başarı bulutları aldatıcıdır arkadaşlar. Bir dağılmaya yüz tuttummu iyi kötü herşey çıkar meydana. Bu gece Fenerbahçe taraftarı bunu yaşıyor. Yarın Galatasaraylıda, Beşiktaşlıda bunu yaşayacak.
tv8de gosterdi simdi rustu olayi gibi kezmana saldirip kufur ediyolardi
aşamadık gitti şu durumları valla ya.
bu nedir kardeşim,galibiyette aslan kaplan oluyorlarda,yenilince mi tu kaka oluyorlar.
maç bittiği an,normal hayatımıza geri dönmeyi ne zaman öğreneceğiz acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: Ice Cube
Bir Fenerbahçeli olmadan önce bir futbolsever olarak bu yapılanları hangi takım adına yapılırsa yapılsın anlamsız ve iğrenç buluyorum. Bu doğru haberdir abartı haberdir o önemli değil. Sonuçta bunları az çok her takım taraftarı olarak yaşadığınızı hepiniz biliyorsunuz. Şimdi bunların yaptığı ne yani yahu? Hayır anlaşılamayan bir şey varki ; bunun adı spor ve bu işte yenmekte var yenilmekte. Yenmekte olduğu gibi yenilmeninde bir güzelliği bir heyecanı var. Hayır anlamadığım eline ne geçiyo yani sana kazandırdığı nedir??.
Sen 90 dakikadan zevk almaya bak sonra hayatın spor dışı normal versiyonuna geri dön.Bunu yapmak zor değilki kardeşim.Bizde Fenerbahçeliyiz ama şimdi kalkıp Alex in Kezman ın kafasını gözünü yarmayamı gidelim. Yok bide üşenmeden Samandıra ya gidiyolar bunu yapmak için ya .Vallaha ayıp ya. Tek kelimeyle ayıp.E ben futbolcu olsam birde dayak yada laf yesem nah çıkar oynarım bir daha sahaya. Her zaman düşünmüşümdürki insanlar yenmekten önce yenilmeyi öğrenmeliler. O zaman hayat daha kolaylaşır.Hele bir futbolseversen buna kendini alıştırman gerekir.
Gs ve BJK li arkadaşlarda durumdan istifade edip dalgalarını geçiyorlar fakat -sadece işin cılkını çıkartanlara söylemek isterimki- bu yollardan sizde geçtiniz daha yakın tarihlerde unutmayın! Başarı bulutları aldatıcıdır arkadaşlar. Bir dağılmaya yüz tuttummu iyi kötü herşey çıkar meydana. Bu gece Fenerbahçe taraftarı bunu yaşıyor. Yarın Galatasaraylıda, Beşiktaşlıda bunu yaşayacak.
+1905 tamamıyla katılıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: KARAKAY
bu nedir kardeşim,galibiyette aslan kaplan oluyorlarda,yenilince mi tu kaka oluyorlar.
biz aştıkta bu ülkede her zaman serseriler her zaman gerizekalılar olacaktır....o yuzden bu tür görüntüler daha önümüze çok çıkacaktır...3,5 tane çapulcu toplanmıış adama sövüyorlar...sızın gıbı taraftar(zaten değillerde) olmaz olsun
Bunu yapanların normal hali de böyledir...
quote:
Orjinalden alıntı: KARAKAY
süper olay ya kezmanı dövseylerdi keşke çok action dolu görüntüler varmı youtube da fln
sonuna kadar hakettiler ben bunlar için maçlara onca para verdim forma şapka vs inanılmaz paralar döktüm bu kadar isteksiz oynamaya hakları yok adamlar günü gününe parasını alıyosa formanın hakkını vercek şampiyonluk maçı mı yoksa mahalle maçımı oynuyolar anlayamamışlar
Az önce Samandıradan geldim.Beylikdüzünden sadece takıma destek için gittik.Ordaki çoğu kişinin amacı buydu ama alkollü olanlar vardı olayları onlar çıkardı.Alex'in arabasına bira şişesi geldiği doğru ama hareket yapmadı bize.Sadece noluyo ya tarzında kolunu camdan çıkardı.Kezmana çok tepki oldu tesislerden çıkarken.
Bi araba çıkarken arkadaş tezhürat yaparak önünü kesmek istedi sevgi gösterisi anlamında.ama üstüne sürdü eziyordu adamı.camlar siyah olduğu için göremedik ama plakası "MB" idi.
Galatasarayı tebrik etmek isterim.Güzel oyunla sonuca gittiler.
quote:
Orjinalden alıntı: They Will Return
Az önce Samandıradan geldim.Beylikdüzünden sadece takıma destek için gittik.Ordaki çoğu kişinin amacı buydu ama alkollü olanlar vardı olayları onlar çıkardı.Alex'in arabasına bira şişesi geldiği doğru ama hareket yapmadı bize.Sadece noluyo ya tarzında kolunu camdan çıkardı.Kezmana çok tepki oldu tesislerden çıkarken.
Bi araba çıkarken arkadaş tezhürat yaparak önünü kesmek istedi sevgi gösterisi anlamında.ama üstüne sürdü eziyordu adamı.camlar siyah olduğu için göremedik ama plakası "MB" idi.
Galatasarayı tebrik etmek isterim.Güzel oyunla sonuca gittiler.
En büyük Taraftar futbolcular sahtekar...
Fener taraftarı işte gayet normal bu duyulan ve yazılanlar...