Fenerbahçe’nin şampiyonluğun kaderini tayin edecek maçta son derece isteksiz bir futbol oynaması taraftarlarını da kızdırdı !.. Bu yenilgiyle şampiyonluk yarışında bütün ipleri Galatasaray’a veren sarı lacivertli futbolcular Samandıra’da protestolarla karşılandı. Lig TV Muhabiri Yılmaz Dirim’in bildirdiği habere göre, Samandıra’da büyük olaylar çıktı !.. Samandıra Tesisleri’ne giden 100-150 kadar Fenerbahçe taraftarı önce takım otobüsüne saldırdı !.. Takım otobüsüne tekmeler savuran taraftarlar özellikle Volkan ve Kezman’a çok büyük tepki gösterdiler.
Taraftarlar daha sonra futbolcuların tesislerden çıkışını bekledi. Kezman’ın arabasının yolunu kesen taraftarlar Sırp yıldıza İngilizce küfürler savurdu.
Taraftarlar ayrıca takımın yıldızı Alex’in de arabasının önünü kestiler. Bu sırada Alex’in arabasına bir bira şişesi isabet ettiği görüldü. Alex’in de taraftarın bu tepkisine çok öfkelendiği gözlenirken, Brezilyalı futbolcunun kendisine saldıran taraftarlara parmak işareti yaptığını öne sürenler oldu. Ancak bu parmak hareketi şu an için kesinlik taşımıyor ve sadece bir kesimin iddiasından ibaret.
Lig TV
Evet büyük taraftar!
yiyin birbirinizi, yiyin gari yiyin...
fb camiası alışıktır bu durumlara
Fenerbahçe ilk defa Gs ye yenilmiyor, Aslında tam olarak şampiyonlukta kaçmış değil, matematiksel olarak devam ediyor,
peki bu tepki niye?
Nedeni basit, bende Fenerbahçeliyim, ama dün Galatasaray'ı kıskandım, adamlar ne azimli, ikili mücadelelerde ne hırslı, ne derece presli, sahada basmadık yer bırakmadılar, hep koştular,
GS liler böyle yaparken bizimkilr sadec izliyordu, topun ayaklarına gelmesini bekliyordu,
kendilerinden kağıt üstünde kalite olarak daha düşük olan takımın kendilerini böyle ezerek yenmesi, kıskandırdı
Futbolculara saldıranların kimlikleri tesbit edilip stada alınmaları ve FB tesislerine ve futbolculara 100 metreden fazla yaklaşmaları yasaklanmalı. Ben yönetim yerinde olsam bunu yaparım. Bakın bakalım böyle bir olay bir daha yaşanıyormu.
kusura bakma ama acınacak durumda olduğunu düşünüyorum. futbolcuya saldırıp, küfredilebileceğini ve bunu yaptığı için gurur duyduğunu söyleyecek birine tek yapılacak şey acımaktır. Allah yardımcın olsun
quote:
Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR Futbolcuya Saldırılmaz mı? Saldırılır Yöneticiyede Hocayada Gerekirse Saldırılır. Havaalanında Yumurtalanır Stad çıkışı küfredilir.Biz geçen sene Yaptık ama sapına kadar hak ettikleri için
quote:
Orjinalden alıntı: BeFeD
kusura bakma ama acınacak durumda olduğunu düşünüyorum. futbolcuya saldırıp, küfredilebileceğini ve bunu yaptığı için gurur duyduğunu söyleyecek birine tek yapılacak şey acımaktır. Allah yardımcın olsun
quote:
Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR Futbolcuya Saldırılmaz mı? Saldırılır Yöneticiyede Hocayada Gerekirse Saldırılır. Havaalanında Yumurtalanır Stad çıkışı küfredilir.Biz geçen sene Yaptık ama sapına kadar hak ettikleri için
+1907 kere 1907
Tamam bu olayları kabullenmek mümkün değil. Tekmeler, küfürler ama yani senin ezeli rakibin karşısında bu kadar aciz bir duruma düşüp yeniliyorsan onlarında bizim eksiğimiz nedir diye düşünmeleri lazım. Şu Avrupa maçlarına çıktıklarındaki hatta o Inter maçındaki baskı, pres, mükemmel futbolla gözlerimizi kamaştıran bu takımın yapması gerekenlerin dün daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum. Aynı Inter yaptıklarını Gs'ye karşı yapsalardı, yenilselerde bir şey demezdim ama bu kadar da ruhsuz oynanmaz ki.
Maldonado adam bir topu istop edecek, ayağından 2 metre açıyor. Yazık, günah verilen paraya. Onun yerine altyapıya yatırım yap da adam gibi Türk futbolcular, safkan-yürekten Fenerli çocuklar çıkar.
Tüm bir sezonun emeği 1 maçta bitiyor. Böyle oynamamaları gerekirdi.
Volkan'a da bir çift lafım var. Şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmış birisinin, yıllarca FB'nin ve Türk milli takımının filebekçisinin yapmaması gereken saçma, sapan bir hata yaptın. Tecrübe falan diyoruz ama daha demekki kat etmen gereken çok şeyler var.
Ben küçük bir ümidimiz olsa da, Gs'nin Sivas'ı farklı bir şekilde yenip şampiyon olacağını düşünüyorum. Böyle oynarlarsa Sivas falan karşılarında duramaz.
YAZIKLAR OLSUN! BU TAKIMIN HİÇ KÖTÜ OYNAMAYA HAKKI YOKMU?O SALDIRANLARIN ALLAH CEZASINI VERSİN. HEPİNİZ ZİHNİYETSİZ DAR GÖRÜŞLÜ İNSANLARSINIZ.FB TARAFTARI DEĞİLSİNİZ!
BU ARADA SİZİN TRİBÜNLERDE MAÇ OYNANIRKEN KAVGA ÇIKINCA, SAHALARA YABANCI MADDELER ATILINCA ATAN GERÇEK TARAFTAR DEĞİL BİZDEN DEĞİL 3-5 ÇAPULCU DENİYOR DA. BİZ DE BU TÜR BİR OLAY YAŞANDIMI NEDEN TÜM TARAFTARA MALEDİLİYO?? HERŞEYİ AMA HERŞEYİ İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ YORUMLAYIN..
Taraftarı fenere haksızlık ediyor bence, o zaman biz ne yapalım ? Asmamız lazım futbolcuları
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Taraftarı fenere haksızlık ediyor bence, o zaman biz ne yapalım ? Asmamız lazım futbolcuları
Evet adamlar ne yapsın...Oturup kendini assın ozaman
İ.Üzülmezin boğazını kesmek lazım o zaman
Yok hoca ya,kimsenin takımı suçladığı yok aslında.3-5 kişi büyük ihtimal maç izlerken içip içip gitmişler olay çıkarmaya.Sanmıyorum Fenerbahçe taraftarı haftaya yuhalasın takımı mesela,eminim alkışlayacaklardır.Yıllardır Avrupada dandik takımlara elenip şampiyon oluyorduk bu sene tersi olacak gibi.Ben mutluyum açıkcası bu seneden 0 kupa olsa da.Yorumlardan da görüyoruz ki Fener taraftarı takımına kızgın değil,Galatasaray'ı tebrik ediyorlar çünkü hakettiler.Ben de takımım ile gurur duyuyorum bu zamana kadar fark yapmış olmaları gerekse bile,Rıdvan'ın da dediği gibi bu maça kızılmaz,bundan öncesine kızılabilir.Ama helal olsun hepsine her yerde ellerinden geleni yaptılar.Şampiyon 1 tane oluyor...
yahu, zaten son yıllarda alkol kokusundan stadda durulmuyor,
özenti geçlik stada doğru yürürken yerlerde kırık bira şişeleri, elde sigaralar,
moda, ilk önce 3-4 tane iç maçı öyle izle,
özenti gençliğin varacağı yer budur
bu kadro gs'nin 100. yılında gs'yi Kadıköy'de yenerek şampiyon oldu ve o maçta kutlamalar yapıldı.
yine bu kadro 100. yılımızda bizi şampiyonluk sevincine boğdu.
ve bu sezon avp'da en iyi sezonumuzu yaşadık.
ben takımımdan memnumum.hiçbir takım sürekli şampiyon olamaz.önemli olan her sezon zirveye oynamak ve her sezon keyif veren bir futbol oynamak.
mesela r.madrid her yıl şampiyon olmuyor ama her sezon şampiyon liginin ve kendi liginin en büyük şampiyonluk adayı.önemli olan bunu sağlamak.
tabi dün en azından berabere kalsaydık iyiydi.
quote:
Orjinalden alıntı: YBA
yahu, zaten son yıllarda alkol kokusundan stadda durulmuyor,
özenti geçlik stada doğru yürürken yerlerde kırık bira şişeleri, elde sigaralar,
garip olan şey fb li futbolcuların acaip isteksizliğiydi.. neden bu kadar isteksiz oynadılar anlamadım..
bence gs yüzde 80 şampiyon oldu..ikincilik için diğer 3 takım yarışacak gibi görünüyor..
midem bulandı BIRAKIN KUSUCAM ya bu adamalara taraftarmı yoksa şoparmı demek lazım ben anlayamadım. futbol yenilmek yenmek yada berabere kalmak hertürlü sonuca açık bir oyun bir gs yener bir fb yener ,ne bu ya bu adamlara insan muamelesi yapmak suç bence.tımarhaneye kapamalı bu tipleri.
Kezman'ı aynen Rüştü gibi döveceklerdi az daha
Haha hep destek tam destek!
Bi de son birkaç sezondur bizim (Beşiktaş) durumunda olsalar demekki adamları dayak manyağı yapacaklar...Fenerbahçe taraftarının eski alışkanlıkları devam ediyor...Takımları hep iyi gitti ama tek mağlubiyette bu olaylar yaşanıyor...Sonra ortada hep destek tam destek diye dolanıyorlar...İyi gün taraftarları sizi...