Şimdi Ara

Samandıra'da Olaylar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: They Will Return

Az önce Samandıradan geldim.Beylikdüzünden sadece takıma destek için gittik.Ordaki çoğu kişinin amacı buydu ama alkollü olanlar vardı olayları onlar çıkardı.Alex'in arabasına bira şişesi geldiği doğru ama hareket yapmadı bize.Sadece noluyo ya tarzında kolunu camdan çıkardı.Kezmana çok tepki oldu tesislerden çıkarken.

Bi araba çıkarken arkadaş tezhürat yaparak önünü kesmek istedi sevgi gösterisi anlamında.ama üstüne sürdü eziyordu adamı.camlar siyah olduğu için göremedik ama plakası "MB" idi.

Galatasarayı tebrik etmek isterim.Güzel oyunla sonuca gittiler.

alexe yapılan yanlış sonuçta fenerin en iyi ve değerli oyuncusu bu sonraki maçlara nasıl bakcak hangi duygular ile oynucak

• Oraya alkol alıp da gidenin taaaa ......Küfür etmekten bi hal oldum ya..Ulan siz Fb'li misiniz be? Sizi gerçek Fb'lilerin eline versinler de bi görün bakalım nasıl oluyomuş futbolcunun önünü kesmek...Hiç haklılar filan diyip durmayın...Onlar kim oluyo da benim takımımın oyuncusuna saldırmaya kalkıyo....Ben bu formayı giyen her oyuncunun önünde saygıyla eğilirim...Eğilmiyosam da defolup giderim, ne maç izlerim nede tesislere giderim

4-5 tane adi, şereften haysiyetten yoksun, çakma Fb'li serseriyi cezalandırmak yönetimin görevidir..Bu işin arkası bırakılmamalı..Ben bu renklere gönül vermiş birisi olarak bütün gerçek Fb'lilerin de böyle düşünmesi gerektiğine inanıyorum..
  • @emere

Hiçbişey bitmiş değil ama kendi bağımızı kendimiz kesmek yerine Sivasın eline düştük şimdi.

@demircibu

Ben yapılan şey doğru demedim,yanlış ama oraya gelmiş herkes bir değil işte.Tabiki olumsuz etkileyecek ama olan oldu artık.
  • yapanlara yazıklar olsun. ne zaman bunun bir oyun olduğunu anlayacak bu millet. Aziz Yıldırıma kızıyordunuz tribündekiler onun yüzünden çekirdek çitliyor diye. Hangisi daha güzel şimdi sormak lazım.
    Galatasaray hak ederek maçı kazandı, şampiyonlukta büyük ihtimal gitti ama Fenerbahçe bu sene en azından beni çok sevindirdi mutlu etti. Futbol bu her sene şampiyon olunacak die bir kural yok.
    tekrar ediyorum çok büyük terbiyesizlik...
  • Ahmet Çakar'ı zerre kadar sevmem ama adam Allah için akşam güzel birşey söyledi

"Adamlar bu ligde bu güne kadar şampiyonluğa oynayan bütün takımları hem içerde hem dışarda yendiler. Şampiyonlar liginde ön eleme ile birlikte yenildikleri maçlar da dahil bütün maçlarda üstün oynadılar. 1 tek maç kötü oynadılar diye kimse haksızlık yapmasın"

Bence de öyle.
    Kaldı ki kötü oynadığınız takım Galatasaray. Hani derler ya formasını koysan oynar diye. Öyle bir klüp. Bazıları hâlâ bazı şeyleri kabul edemiyor. BJK,FB,GS maçlarının favorisi yoktur. 3 takım da birbirini her skorla yenebilir. Galatasaray'ı 6-0 yendiğiniz sezonu kaçıncı bitirdiğinizi hatırlıyor musunuz? Hakan Şükür dediğinde birçokları kızdı "nasip işi" . Gerçekten futbolda kazanmak nasip işi. Bu akşam Galatasaray'a nasipmiş o oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: YoK

Ahmet Çakar'ı zerre kadar sevmem ama adam Allah için akşam güzel birşey söyledi

"Adamlar bu ligde bu güne kadar şampiyonluğa oynayan bütün takımları hem içerde hem dışarda yendiler. Şampiyonlar liginde ön eleme ile birlikte yenildikleri maçlar da dahil bütün maçlarda üstün oynadılar. 1 tek maç kötü oynadılar diye kimse haksızlık yapmasın"

Bence de öyle.
    Kaldı ki kötü oynadığınız takım Galatasaray. Hani derler ya formasını koysan oynar diye. Öyle bir klüp. Bazıları hâlâ bazı şeyleri kabul edemiyor. BJK,FB,GS maçlarının favorisi yoktur. 3 takım da birbirini her skorla yenebilir. Galatasaray'ı 6-0 yendiğiniz sezonu kaçıncı bitirdiğinizi hatırlıyor musunuz? Hakan Şükür dediğinde birçokları kızdı "nasip işi" . Gerçekten futbolda kazanmak nasip işi. Bu akşam Galatasaray'a nasipmiş o oldu.

Ama bizi dışarda yenemediler yanlış olmuş yorum

• şimdi izledim görüntüleri,çok ayıp yapılanlar.berbat oynamış olabilir takım ama bu kadar abartmanın ne anlamı var?hele alex'e yapılanlar?gerçi olay çıkaran hep aynı adam,2-3 tane sarhoşta destek veriyor bu kendini bilmeze.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reLo

quote:

Bence de öyle.

bu güne kadar

• goruntulere baktimda ,kzman nasi sag direksiyonlu araba kullaniyo ya,bu aykiri deilmi trafik kurallarina
  • Ne kadar ayıp yaaa....Altı üstü bir maç.Yani bu takım Türkiyeye çeyrek final yaşattı,sevilla gibi son iki senenin uefa şampiyonunu eledi.O zaman iyiydi de şimdi mi kötü oldu.Ulan alex bu takımda tepki duyulacak son adam bee...Fenerbahçeye gelmiş ve en başarılı olmuş yabancı bence.Ki orada alex değil,yasin çakmak ta olsa aynı tepkiyi verirdim.
    Beyler fb gs ile bu sene 4.cü(maçını oynuyor)kadıköydeki lig maçını fb hakederek kazandı,kadıköydeki kupa maçında gs diri orta saha çıkardı daha iyi top pynadı berabere bitti,Ali samiyendeki maçta maçın bir bölümünde gs bir bölümünde fb iyi oynadı malum....bugünde gs son 3 maçta çıktığının aynısını oynadı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: reLo

quote:

Bence de öyle.

bu güne kadar

Ee herkes yendi hocam bugüne kadar içerde dışarda yenmedi mi?

• Demem o ki futbol fb nin kötü oyuna zorlayan şeylerden biri gs nin dinamik orta sahası idi.Gs bu taktikle ileride etkisiz kalıyordu ama nasıl olsa pozisyon buluruz ama orta sahada ilk baskıyı yapalım onlara diye hareket ettiler...
  • Avrupa'da çeyrek final oynadığımız sezonda bu takım bunu haketmiyor. CL'de çeyrek finalin yanında sezonu şampiyonlukla süslemek elbet iyi olurdu ama şampiyon olamasak da takıma küsmemeliyiz.
  • Ayıp ulan ayıp be. Dün yenilmemize rağmen o kadar rahattım ki. Hakem hatası yok galatasaray maçı haketmiş ve kazanmış. Futbolcularda elinden geleni yapmıştı ama gs orta sahası dün çok sağlamdı. Ben dedim 60 tan sonra hepsi biter muazzam pres yapıyorlardı ama 9 + 3 te bile presleri devam etti. Ne yapabilirsin ki futbol bu 2 - 3 şans yakaladık olmadı olmayınca olmuyor. Birini atsan maç berabere bitecek. Sonuçta bir maçtı ve keyifli bir maçtı özellikle son dakikaları, yenildik ve bitti. Bu tesislere giden orda küfür eden topçulara saldıran embesillerde bu adamların 1 maçlık toleransı yok muydu? Şampiyonlar liginde çeyrek final oynamış, yine aynı alisamiyende 9 kişi kalmasına rağmen 2-3 dk kala turu rakibine vermiş, ligde bu zamana kadar 3 günde bir maç yapıp şampiyonluğu son haftaya kadar kovalamış takımın 1 maçlık toleransı yok muydu? Vallahi ayıp bunlar taraftar falan değil. Acil bir şekilde tribünün bunlardan arındırılması lazım.

• Şimdi normalde bu tür kişiler aramızda yaşıyor, ülkemizde maganda ve kıro gibi tabirlerimiz var ki bu tabirler böyle kişiler olduğu için var.

Dolayısıyla bu gibi şeyler olabilir, 3-5 insan görünümlü kişi alkol de alıp kimsenin onaylamayacağı bu tür hareketleri yapabilirler. Bu, bir kulübün taraftarını elbette bağlamaz. Ve aklı başında bir futbolcu da böyle bir olay nedeniyle bir kulübe karşı düşüncesini hissini değiştirmemeli.

Ama son noktada şunu düşünüyorum bu neden 2. defadır aynı kulübün futbolcusunun başına geliyor. Bu incelenmesi gereken bir durum olabilir ama sonuç olarak Fb yönetimi bu gibi tansiyonun yüksek olduğu dönemlerde ek önlemler almalı diye düşünüyorum. Bu gibi olaylar benzer insanlara bir şekilde örnek oluyor, aklından normalde bu tür hareketleri geçirmeyecek kişiler de benzer eylemlere yönelebilir.

• Her zaman söylerim.

Taraftarların içinde binbir çeşit insan vardır. Tutulan takım insanın karakterini değiştirmez.

Bu tip taraftarlar. Hazımsız sporu spor olarak görmeyen. Spora egolarının tatmini olarak bakan tipteki kişiler.

Bu tip olaylar her takımda zaman zaman oldu ve olmaya devam edecek.
  • 3-5 Çapulcunun bunları yapması yazık yani

bir maç üzerinden yapılmazki bu yaw

bir maç kazanırsın yeryerinden oynar
    kaybedersin kıyamet kopar

Abartılı yaşıyoruz abartılı herşeyimiz abartı..

yaw kardeşim nasıl bir zihniyettir bu..sen kalk samandıraya git fubolculara saldır...
    bir takım şampion olur olmaz önemli olan 1 günde değil 1-2 yıl boyunca neler yaptıgındır İSTİKRARSIZ olursan bir gün yükselir bir gün düşersin..

Fenerbahçe Son yıllarda başarılımıdır başarılıdır neden bu adamlara saldırısınki son 3 yılda 2 şampiyonluk almış Çeyrek Final'e çıkmış futbolculara..
    Şimdi bu olaylar futbolculara yansırsa bu sene sonunda 3-5 futbolcu giderse 3-5 yenileri gelirse sen seneye İSTİKRARI nasıl yakalayacaksın

Yok kardeşim yok..bu millet akıllanmaz..

• Futbolcuya Saldırılmaz mı?
    Saldırılır
    Yöneticiyede Hocayada Gerekirse Saldırılır. Havaalanında Yumurtalanır Stad çıkışı küfredilir.Biz geçen sene Yaptık ama sapına kadar hak ettikleri için

Ama Günahım kadar Hazzetmediğim Fb li Futbolcular bu sene bunu hak etmedi
    Rüyanızda Görmediğiniz başarıları yakalattılar
    Hele Alex yahu Alex gibi geldiğinden beri fb yi tek başına sırtlayan adama bunu yapanlar kediden de beter nankörmüş
    Yazık.
    Mağlubiyet değil ama Bu çıkan olaylar fb ye şampiyonluğa sebep olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Futbolcuya Saldırılmaz mı?
    Saldırılır
    Yöneticiyede Hocayada Gerekirse Saldırılır. Havaalanında Yumurtalanır Stad çıkışı küfredilir.Biz geçen sene Yaptık ama sapına kadar hak ettikleri için

Ama Günahım kadar Hazzetmediğim Fb li Futbolcular bu sene bunu hak etmedi
    Rüyanızda Görmediğiniz başarıları yakalattılar
    Hele Alex yahu Alex gibi geldiğinden beri fb yi tek başına sırtlayan adama bunu yapanlar kediden de beter nankörmüş
    Yazık.
    Mağlubiyet değil ama Bu çıkan olaylar fb ye şampiyonluğa sebep olabilir

Görüşünün bazı kısımlarına katılıyorum ama..

Futbolcuya Saldırılmaz mı?
    Saldırılır
    (Hakediyorsa)

Eğer bu ülkede böyle bir zihniyet yaşıyorsa bu ülkede herkes birbirine saldırabilir adamı hiç tanıımıyorsun senin tutkuların veya tuttugun
    bir somut veya soyut birşey yüznden bu ülkede herkes birbirine saldırabilir ozaman..Zaten taraftar kavgaları bu yüzden cıkmıyormu ?
    bendce bu görüş çok tehlikeli , Ne olursa olsun kimsenin kimseye saldırma hakkı yoktur bu gibi durumlarda , Eğerki saldırırsan hiç ileri gidemezsin sayarsın oldugun yerde
    Böyle tanıtalım biz ülkemizi devam edelim devamm kavgası barbar döven söven

Sen de haklı olabilirsin ama yinede ...

Benceim görüşüm yanlış düşünüyorsun ama yinede senin görüşün tabi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.